Jakub Gierszał

8,2
36 019 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jakub Gierszał

Tak wiem, infantylne pytanie. Ale jestem ciekawy jak myslicie ;P

RobertJova17

Myślę, że nie ma ;)

Nibenet

ma chłopaka mieszkają w 4 szopie po lewej na kazachstańskich stepach długo i szczęsliwie

RobertJova17

Kuba mówił, że mają gosposię. Sąsiad z 5 szopy. O ile się nie mylę to ma na imię Robert...

Agnieszka_106

nie odpisujcie mu -,-

niemamczasu

Ale jest z kim koty drzeć;) podyskutować można...szkoda tylko, że nie na poziomie, ale po sesji można się odstresować i odmóżdżyć na moment, nie;)?

Agnieszka_106

a mozna! ;))
a co do dyskusji.. z nim sie nie da dyskutować, on wie wszystko najlepiej, to znawca filmowy, nasz miSZCZu i nie wolno mieć inne zdanie niż on, bo inaczej Cię poobraża ;d
chociaż niektórzy dają sobie z nim tutaj radę, więc Ty również możesz się ODSTRESOWAĆi ODMÓŻDŻYĆ, tylko uwazaj na jego interpunkcje, chociaż nie, zapomniałam, ze w jego komentarzach nie występuje cos takiego jak znaki interpunkcyjne ;D

RobertJova17

mi też często chodzi po głowie to pytanie ale trochę wstydziłam się je zadać żeby nie zostać uznaną za jakąs napaloną cizię; dzięki Robert, że uczyniłeś to za mnie!

blaha_fw

myślę,że jakbyś zapytała o chłopaka, to każdy inteligentny człowiek nie uznałby Cie za napaloną .

nomercy1410

niewiadomo teraz ludzie są różni a ja trochę obawiam się niepochlebnych opinii na mój temat

blaha_fw

Tak, tak ma chłopaka i obecnie starają się o adopcję.

gierszal_blog_onet_pl

W STRASZNYM FILMIE 5 JAKUB GIERSZAŁ ZAGRA (UWAGA) BUTELKE WODY MINERALNEJ SZYKUJE SIĘ SPORY HIT!!!

RobertJova17

W ambitnym kinie gustujesz Robercie ;d

nomercy1410

Ludzi, przestańcie go podjudzać! Niezauważyłyście, że robicie to, o co mu chodzi? Tym samym pokazujecie tylko swój poziom. Jak Wam także się nudzi to sobie demoty poczytajcie... ;)

Nibenet

ale ja doskonale wiem,że robię to, o co mu chodzi. Mimo wszystko jest to dla mnie niezwykle zabawne. I z pewnością takimi postami nie pokazuję swojego poziomu Niebenet. Demoty zeszły na psy.... jeszcze 3-4 lata temu to można było poczytać, ale teraz?

nomercy1410

* Nibenet
A róbta co chceta. Tylko żal mi, że to niby forum o zajebistym, młodym aktorze a zaśmiecają ją posty takie jak szanownego kolegi...

Nibenet

Dokładnie.Wstyd!

nomercy1410

przepraszam. Nibenet*