Jakub Gierszał

8,2
34 956 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jakub Gierszał

Czy tylko mi się wydaje, czy przypadkiem on jest strasznie podobny do Nicholasa Houlta
znanego ze Skins? Oczywiście strasznie w znaczeniu pozytywnym. ;)

Przynajmniej przypomina mi go bardzo w zwiastunie do Sali Samobójców, na który
strasznie czekam!

Arno

no bez kitu :P też to było moje pierwsze skojarzenie, choć Nicka nie przebije^^ Ale może jakaś Polska wersja będzie z niego :D

oooxy

No może będzie...fajnie by było! :D
Ale jak tak teraz się zastanawiam to chyba bardziej przypomina aktora grającego Tony'ego...w amerykańskiej wersji skins niż Nicholasa, czyli Jamesa Newmana VIII...nie sądzicie? Hoult jest też dosyć charakterystyczny i to pewno generalnie fryzura w zwiastunie Sali Samobójców przywodzi na myśl Houlta/Tony'ego, ale z twarzy chyba jest bardziej podobny do Newmana...

użytkownik usunięty
Arno

on jest podobny do lidera zespołu My Chemical Romance.

No tak, racja, że do Gerarda też jest podobny, Fy. XD

Arno

jak spojrzałem na główną fote profilową pomyślałem o tym kolesiu > http://www.filmweb.pl/person/Michael+Pitt-40183

Luqash

prawda! Do Pitta podobny :)

ElvisWasMyLover

a ja myślę, że jest polskim odpowiednikiem Duffa McKagana ;)

inka1703

Ja uważam, że jest on trochę podobny do Thomasa Dekkera. Jak widziałam zwistun ,,Sali samobójców" w kinie to nawet myślałam na początku, że to on.

Luqash

Jak go zobaczyłam w WCK, to od razu mi się z Pittem skojarzył, zwłascza z jego kreacją w 'the dreamers'

Arno

Według mnie jest podobny troszeczkę to Tego z My Chemical Romance i Michaela tutaj ale sądzę że on nie chciałby być porównywany do innych jest świetny jako on sam :)
I tak naprawdę do nikogo według mnie nie jest podobny :P
KUBA to KUBA!!! Nie ma takiego drugiego !

wiki11

Napiszcie jeszcze, że sobowtór Pattinsona. -,-

gierszal_blog_onet_pl

Ja piernicze :D Kuba jest jeden i tylko do siebie podobny :D Nie ma takiego drugiego !

kasia86_filmweb

no i pieknie! :dd

niemamczasu

Mi się Jasiu Komasa skojarzył z Houlutem od razu. Nie wiem dlaczego. A co do Kuby,to chyba jednak wieksze podobieństwo do Jamesa Deana :) Przynajmniej w Yumie ;D

nomercy1410

dokładnie, jak spojrzałam na Houluta to pierwsza myśl jaka mi przyszla to 'no Komasa!'

ashtrayxheart

To ten co grał tego małego w "był sobie chłopiec" nie? ;d

nomercy1410

jest podobienstwo, nie ma co ;DD

niemamczasu

Sprawdziłam. :D Faktycznie.

gierszal_blog_onet_pl

a co do Pattinsona, to zdaniem polskich dziennikarzy kolorowych magazynów,każdy młody polski aktor jest do niego podobny. Kościukiewicz, Gierszał..

nomercy1410

też nie mają do KOGO ich porównywać.. -,-

niemamczasu

No właśnie..........

gierszal_blog_onet_pl

no nic. Co kraj to obyczaj. Ważne tylko,żeby z tym nie przesadzić

nomercy1410

Jak można porównać Kubę do Pattinsona? Bo co? Włosy miał podobnie zrobione? Ręce opadają po prostu.

kasia86_filmweb

a widzisz, jednak można ;)) eh niektorzy mają trochę nasrane w głowach, no nic z tym nie zrobimy ;d

niemamczasu

więc pamietaj Kasiu: jak już będziesz wielkiej sławy dziennikarką to nie pisz takich głupot ;D

nomercy1410

Nie ma takiej opcji, ja chce być profesjonalistką i pomagać zwykłym ludziom, a nie pisać o tym ile kto zarabia w 234 edycji "Tańca z gwiazdami" ;)

kasia86_filmweb

dooobrze! Ale napiszesz kiedyś o mnie,co? jak juz bede stara i znana

nomercy1410

Będziesz młoda i znana, ja w to wierzę ;) I napiszę o Tobie świetny tekst na pierwszą stronę ;) Może we Wrocku wreszcie znajdzie się dla mnie miejsce :)

kasia86_filmweb

hahahaha, dobrze, będziesz moją prywatną agencją prasową ;D

nomercy1410

Ja mogę być Twoim rzecznikiem prasowym albo menadżerem :D
Ale dzielimy się 50/50? :D Albo chociaż dla mnie 40% ;) Trzeba znaleźć jeszcze kogoś, kto zajmie się finansami i jesteśmy w domu :D

kasia86_filmweb

do finansów się kogoś znajdzie. Księgowych u nas pod dostatkiem ;D Ty, ale menadżer musi być nieco odważniejszy !

nomercy1410

Mogę być odważna ;)
Wszystko zależy od sytuacji.

kasia86_filmweb

Wy jak zwykle biznesy załatwiacie. :D

gierszal_blog_onet_pl

hahaha, każde miejsce jest dobre żeby iść do przodu.

nomercy1410

My obrotne dziołchy jesteśmy ;D

kasia86_filmweb

Ba! choć myślę, że to też trochę z nudów. Kiedyś jak trzeba było chodzić do szkoły to miało się chociaż jakieś obowiązki ;D

nomercy1410

ahahaha co prawda to prawda ;D