Czy tylko mi się wydaje, czy przypadkiem on jest strasznie podobny do Nicholasa Houlta
znanego ze Skins? Oczywiście strasznie w znaczeniu pozytywnym. ;)
Przynajmniej przypomina mi go bardzo w zwiastunie do Sali Samobójców, na który
strasznie czekam!
no bez kitu :P też to było moje pierwsze skojarzenie, choć Nicka nie przebije^^ Ale może jakaś Polska wersja będzie z niego :D
No może będzie...fajnie by było! :D
Ale jak tak teraz się zastanawiam to chyba bardziej przypomina aktora grającego Tony'ego...w amerykańskiej wersji skins niż Nicholasa, czyli Jamesa Newmana VIII...nie sądzicie? Hoult jest też dosyć charakterystyczny i to pewno generalnie fryzura w zwiastunie Sali Samobójców przywodzi na myśl Houlta/Tony'ego, ale z twarzy chyba jest bardziej podobny do Newmana...
jak spojrzałem na główną fote profilową pomyślałem o tym kolesiu > http://www.filmweb.pl/person/Michael+Pitt-40183
Ja uważam, że jest on trochę podobny do Thomasa Dekkera. Jak widziałam zwistun ,,Sali samobójców" w kinie to nawet myślałam na początku, że to on.
Jak go zobaczyłam w WCK, to od razu mi się z Pittem skojarzył, zwłascza z jego kreacją w 'the dreamers'
Według mnie jest podobny troszeczkę to Tego z My Chemical Romance i Michaela tutaj ale sądzę że on nie chciałby być porównywany do innych jest świetny jako on sam :)
I tak naprawdę do nikogo według mnie nie jest podobny :P
KUBA to KUBA!!! Nie ma takiego drugiego !
Mi się Jasiu Komasa skojarzył z Houlutem od razu. Nie wiem dlaczego. A co do Kuby,to chyba jednak wieksze podobieństwo do Jamesa Deana :) Przynajmniej w Yumie ;D
a co do Pattinsona, to zdaniem polskich dziennikarzy kolorowych magazynów,każdy młody polski aktor jest do niego podobny. Kościukiewicz, Gierszał..
Nie ma takiej opcji, ja chce być profesjonalistką i pomagać zwykłym ludziom, a nie pisać o tym ile kto zarabia w 234 edycji "Tańca z gwiazdami" ;)
Będziesz młoda i znana, ja w to wierzę ;) I napiszę o Tobie świetny tekst na pierwszą stronę ;) Może we Wrocku wreszcie znajdzie się dla mnie miejsce :)
Ja mogę być Twoim rzecznikiem prasowym albo menadżerem :D
Ale dzielimy się 50/50? :D Albo chociaż dla mnie 40% ;) Trzeba znaleźć jeszcze kogoś, kto zajmie się finansami i jesteśmy w domu :D
do finansów się kogoś znajdzie. Księgowych u nas pod dostatkiem ;D Ty, ale menadżer musi być nieco odważniejszy !
Ba! choć myślę, że to też trochę z nudów. Kiedyś jak trzeba było chodzić do szkoły to miało się chociaż jakieś obowiązki ;D