Jakub Gierszał

8,2
34 956 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jakub Gierszał

Jakiś czas temu zasubskrybowałam na YT kanał JakubGierszal,bo skoro kanał w całości poświęcony jego osobie to może pojawią się tam ciekawe materiały. Potem tak jakoś ta osoba (właściciel kanału) rozsyłał wiadomości do znajomych, w celu obejrzenia trailer'a 'Sali samobójców' z angielskimi napisami..
Pisałam z tą osobą i wyobraźcie sobie jakoś tak z rozmowy wyszło, że niby rozmawiam z Kubą Gierszałem we własnej osobie (lol) oczywiście nie wierzę, że byłoby to prawdą. Bo Kuba wielokrotnie mówił o swoim stosunku do neta, sam nie lubi się za bardzo w mediach pokazywać a tu nagle jak to ta osoba podająca się za niego ujęła: "fakt powiedziałem, że nie mam facebook'a, nk i innych tego typu kont, ale YT używam w celu promowania własnej osoby, dziwne, bo Jakub również w wywiadzie powiedział, że nie promuje marki Jakub Gierszał a film 'Sala Samobójców'. Dla mnie te konto to jedna wielka lipa, ale jestem ciekawa co wy myślicie..
tu jest link: http://www.youtube.com/user/JakubGierszal

DivinityInMotion

To wszystko nie prawda. Nawet jeśli to byłby Gierszał to po co miałby tobie mówić takie rzeczy "że promuje swoją osobę" przecież tylko by sobie zaszkodził. Miał by mniej "fanek" i ludzie przestaliby go lubić bo raz mówi to, a raz co innego. Nie wierzę w to! I koniec w tym temacie.

GirlEdyta

na pewno nie dawałby swoich zdjęć z sali samobójców na tło, bo nie chce być utożsamiany z Dominikiem. Zresztą można by znaleźć ze 100 argumentów przeciwnym tego, że to jest profil...

sombra02

Tak też pomyslałam. Zresztą wystarczy zobaczyć w opisie jakie podstawowe braki w angielskim ma ta osoba, nie wierzę, że prawdziwy Kuba robiłby takie błędy. No i dokładnie ta tapeta profilu, same zdjęcia z 'Sali samobójców', otóż to, Kuba to początkujący, zdolny aktor, który wiąże na poważnie swoją przyszłośc z tym zawodem dlatego na pewno nie popadłby w samozachwyt nad swoim jedym świetnym filmem i rolą. Bo dla nas jako widzów ten film jest bardzo wyjątkowy i pozostanie w naszych głowach na długo, ale siłą rzeczy dla niego to jedno z wielu wyzwań, które będą przed nim stawiane. Wkurzające jest jedynie to, że inni naiwni, rzeczywiście pomyslą, że to prawdziwy Jakub Gierszał, a niestety to konto zbyt pozytywnie nie wygląda :/

GirlEdyta

Chłopcy też go doceniają "fanów" to lepsze określenie, oglądałam WCK z tatą i sam powiedział że "ten koleś" zagrał lepiej niż główny bohater...
Moi kumple z klasy też go lubią :P

DivinityInMotion

Zastanawiam się, jak bardzo trzeba mieć obluzowane klepki w głowie, żeby zakładać sławnym osobom konta na stronach typu yt i podszywać się pod ich tożsamość... Pewnie 12-letnia fanka, niedługo powinno jej się znudzić podawanie się za Kubę.

ObsidianButterfly

No masz rację, totalne kretyństwo. Chyba rzeczywiście ta osoba nie ma po kolei w głowie, skoro zachciało jej się podszywać pod sławną osobę. Głupota.

DivinityInMotion

A ja zastanawiam się, jak bardzo trzeba mieć obluzowane klepki w głowie, aby móc uwierzyć w takie gówno, ponadto podjąć się próby analizowania tegoż wspaniałego pomysłu. Cóż za ekscytujące refleksje.

msslouu

a czy ja chociaż jednym słowem w swojej wypowiedzi dalam ci do zrozumienia, że w jak to ujałeś/łas 'w owe g* wierzę' ??
Wolnośc wypowiedzi, więc można sobie rozważac o czym się chce.

msslouu

Haha, celna uwaga, moja droga msslouu... Teraz mi powiedz, Słonko, gdzie zauważyłaś w mojej wypowiedzi analizę? Zresztą, nie zamierzam wdawać się z nikim w dyskusję na tak absurdalny temat. Mam ważniejsze sprawy na głowie, cya.

DivinityInMotion

JAki kolo Jakub mówi publicznie że nie lubi netu a ten robi mu konto...
Jak by to było konto założone wcześniej to może bym uwierzyła ale tak to założę się że to jakaś psychofanka albo idiota który chce go zniszczyć!
Nie martw się Kuba fani w to nie wierzą !!!:)
Wyślę mu maila ciekawe co mi "KUBA" odpisze :P
LOL :P:P