Jakub Gierszał

8,2
34 431 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jakub Gierszał

SŁYSZAŁEM ŻE ZAGRA W DRUGIEJ CZĘŚĆI TAJEMNICY BROKEBACK MOUNTAIN I 2 CZĘŚĆI PASJI MELA GIBSONA I JESZCZE W BARDZO WYSOKO BUDŻETOWYM FILMIE Z WYSP OWCZYCH O TAMTEJSZYCH GEJACH I ICH OWCACH SZYKUJĄ SIĘ SAME HITY POWODZENIA JAKUB !!!

RobertJova17

powiedział, co wiedział...

RobertJova17

RobertJova17 znowu zapomnialas wziac lekow... :)

ANTRACYT_

też w avatrarze JAMESA CAMERONA będzie grał jako krzaki

RobertJova17

nieprawda.. w avatarze 2 krzaki zagra milla jovovich.

ANTRACYT_

odwal sie od Milli to porządna aktorka a ten chłopaczek ma jutro o 18:00 występ w biedronce na sri lance

RobertJova17

haha jasne.. revident evil... latanie z golym tylkiem w blekitnej lagunie 2... baaaardzo ambitne. ja to sie dziwie ze nagrody nobla jej nie przyznali za ten jakze cenny dorobek aktorski.

brosnan - hahahah ... ta... łaczymy sie w bolu z panem hopkinsem, ze zostal zestawiony z takim irlandzkim beztalenciem. ;p

ANTRACYT_

hopkins osmieszył się w rytuale wstyd dla gatunku
miła 16 lat co wy chcecie

RobertJova17

Ja mam wiarygodne źródło informacji. Rozmawiałam z nim i zwierzył mi się, że będzie kręcony reality show o jego życiu. Kamery w jego mieszkaniu....każdy jego ruch będziemy mogły obserwować 24 godziny na dobę....

Agnieszka_106

ciekawe jak w tym 6 klapowcu ustawią kamery, te kamery będą na podczerwień

RobertJova17

Kogoś tu Jakub wkurza...;p

Agnieszka_106

tak wkurza bo to nie jest hopkins lub brosnan tylko jakub z kazachstanu z szescioklapowca słaby aktor nie wysilił sie w ss i mam nadzieje ze w biedronce na sri lance spisze sie lepiej

RobertJova17

Krytyku filmowy to po co wchodzisz na to forum...? Zazdrość d** sciska, ze na Kubę lecą dziewczyny a Ty chwilowo pozostajesz w cieniu:)

Agnieszka_106

nie pozostaje w cieniu niby kogo?chłopaki chyba na niego lecą

Agnieszka_106

nie pozostje w cieniu niby kogo? i nic mnie w dupe nie sciska dla jasnosci

RobertJova17

Musisz mieć niezłe kompleksy ;)

kasia86_filmweb

nie mam zadnych kompleksów co wy psycholodzy

RobertJova17

tak. bardzo dobzre... zgadlas. właśnie wygrałeś roczny zapas soli do kąpieli gratulujemy po odbiór nie trzeba przychodzić... ;p

ANTRACYT_

ANTRACYT_ CZY TO PRAWDA ŻE CZASAMI GRASZ W STARTREKU? ANTRACYT-TAK JAKO MEBLE

RobertJova17

zarty na miare Strasburgera, tylko pozazdroscic

RobertJova17

wow robert.. jaki kwiecisty dialog... sam jego wymysliles. ile ci to zajelo - aa tylko 2 mie3siace. no jak na ciebie to bardzo szybko ;p

robert widze ze cechuje cie naparwde bujna wyobraznia ubogacona dodatkowo wielkim talentem literackim... ale nie radze wchodzic w polemiki zmosoba inteligetniejsza od siebie. nie wszczynaj bojek ktore przegrasz :)

ANTRACYT_

to ty do holery nie rób z siebie HOWKINGA lub Tonego Blaira

RobertJova17

brawo... nauczyles sie 2 nazwisk i nawet jedno z nich trafione. mam nadzieje ze przynajmnije wiesz kim sa ci ludzie. anyways nie musze sie specjalnie starac zeby wyjsc na osobe elokwentna czy intelignetna. na twoim tle to nawet rysiek z klanu wydaje sie howkingiem :)

ANTRACYT_

kolezanko nie odpisuj mu juz, bo nie warto ;) juz jest spokoj i trzeba go utrzymać ;d

niemamczasu

w sumie masz racje.. zapomnialam ze troli sie nie dokarmia :)