Zauważcie że ten młody aktor (rok urodzenia- 1988) jako nieliczny interesuje, fascynuje
wzrusza, tysiące ludzi. Pomimo małej ilości filmów w których zagrał stał się jednym z
najbardziej pożądanych aktorów młodego pokolenia przez fanów. Mało kiedy się zdarza żeby
jakiś tak młody aktor dostał tyle pozytywnych wpisów. W Sali samobójców dał całego siebie
i żył swoją postacią co pokazuje jakim jest mistrzowskim aktorem choć wzbudził wiele
kontrowersji. Talent to słowo które potrzeba użyć dla opisania tego człowieka zauważają
jego fani. Przeglądnijcie inne strony nawet starszych aktorów mało który ma tak wysoką
ocenę jak 8.9 którą ma Pan Jakub. Fanki biegają po Krakowie czy innych miastach w
poszukiwaniu Pana Jakuba, inni czekają z niecierpliwością na najnowszy film w którym ten
aktor gra. Do kin ludzie chodzą po kilka razy aby zobaczyć kolejny raz Pana Gierszała w roli
Dominika. Czyż ten wieki szał wokół tego aktora nie jest właściwy i potrzebny, bo to on jest w
wstanie zawstydzić wielu dzisiejszych aktorów i wstrząsnąć polskim kinem jeszcze bardziej
To prawda, że sława Gierszała peszy. :) Ale wybierając zawód aktora częściowo musiał liczyć się z tym, że będzie oblegany przez fanów, zwłaszcza, że zaprezentował ogromny talent aktorski.
hahahaha, no nie przesadzajmy z tym 'ogromnym talentem'. Ogromny talent aktorski ma Robert de Niro,Al Pacino,Sean Penn.. Kuba jest po prostu dobrze zapowiadającym się aktorem. Zwróćcie uwagę też na to,ze to Janek Komasa siedział z nim i przygotowywał go do roli jak tylko potrafił najlepiej. Więc nie należy to też jego zasługa. Jedno jest pewne- Kuba kocha film,kocha to co robi, ma to we krwi więc porusza naturalnością. Życzę mu sukcesów.
Zauważyliście to, że w tego typu inteligentnych tematach, bardzo mało osób się wypowiada, a w jakiś kompletnie bez sensu, albo takich, które są poniżej wszelkiej krytyki każdy ma coś do powiedzenia. Niektórzy prowokują i cieszą się z wielkiej ilości nawet nieprzyjemnych odpowiedzi..Może powinniśmy się zająć tego typu wątkami, które coś przekazują. Wiadomo, że każdy może mieć swoje zdanie, ale powinien je poprzeć jakimiś argumentami, a nie "trollować" i pisać bzdury. Należy podnieść poziom tego forum i tak na prawdę dobrego portalu na temat filmów. A co do Darosława52, czytałam wiele jego wypowiedzi, jestem na prawdę pod wrażeniem, warto zapoznawać się z tym co on ma do powiedzenia, ponieważ wypowiada się on bardzo inteligentnie. Gratuluję Ci, na prawdę.
Właściwie o Kubie nie mam co więcej dodawać, ten aktor ma wielką przyszłość przed sobą i na prawdę liczę na to, że pokaże, jak powinien zachowywać się prawdziwy aktor-artysta, a nie celebryta jak do tej pory robią to inni aktorzy.
A Darosław52 taka mała uwaga, Jakub Gierszał nie cierpi jak mówi się do niego na "pan" ;p
No właśnie, nie postarzajcie Kuby. :P Sukcesów też życzę, ale ja niestety jestem trollem. Może z tego wyrosnę, trudno.