Priorytetową dla mnie sprawą, jest zdobyć ADRES JAKUBA GIERSZAŁA. Narysowałam
nawet jego PORTRET, aby się na nim PODPISAŁ. Jestem jego WIELKĄ FANKĄ, i jeśli
przeczyta to ktoś (może Pan, pianie Gierszale?) , kto zna do niego KONTAKT (COKOLWIEK,
mail, telefon, adres, COKOLWIEK), to proszę napisać: zabulaplus@wp.pl ,
McBeal98@interia.pl (mam kilka adresów). Jest to dla mnie BARDZO, BARDZO ważne, z
góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi. I tak, jestem zdesperowana, bo autografu poszukuję
od pół roku, a do Krakowa mam bardzo daleko. Błagam o pomoc!
Prawie śmieszna ta prowokacja.
Trochę jej jednak brakuje.
Ale tylko troszkę;)
PS. Podam Ci ten adres nie będę taka;)
Proszę:
ul. Ostatniego Jednorożca 90210
87-214 Pacanowo
Mam nadzieję na skrzynkę browsa za tę przysługę...
To jak będzie?
Dostanę tego Desperadosa, albo Heinekena;) czy figę z makiem?
Zero wdzięczności naprawdę;)
Człowiek chce być pomocny prawda, oczekuje rewanżu - bo w dzisiejszych czasach bezinteresowność jest przereklamowana;) tu jak zwykle pupa-zupa...
Już na nikim nie można polegać, haha.
raczej nie dostaniesz ;) niewdzięczni są Ci ludzie! człowiek wyciąga pomocną dłoń i jeszcze nic z tego nie ma :]
rzeczywiście, głupio to wygląda, jak to teraz czytam... na autografie mi zależy naprawdę. No cóż... Ale chyba nawet dobrze, że założyłam wątek, bo kto go przeczyta, trochę się pośmieje, a śmiech to zdrowie :D serio - idiotycznie to wygląda, trochę żałuję teraz, że to napisałam. poszukam innego sposobu na zdobycie tego podpisu...
może spróbuj pojechać na jakieś spotkanie? wiele jest takowych organizowanych. W październiku Kuba będzie w Krakowie więc może na niego tam wpadniesz?
A co Ci z takiego autografu...??? Zwykły podpis zwykłego człowieka...
Aaaa, no tak....bo Jakub Gierszał wybitnym aktorem jest. Legenda za życia...I tu nie ma nic do rzeczy jego wygląd, ABSOLUTNIE!
Sarkastyczny jad się aż wylewa, brrr.
Niemniej Gierszał ma wielki potencjał.
Może teraz Cię nie przekonywać, każdy uważa po swojemu.
Jednak za jakiś czas, gdy powiększy swoją filmografię o świetne role...kto wie.
Może sama będziesz piała;)
ludzie mają różne marzenia. Dla jednych to autograf, dla innych wycieczka na Kubę.
Ja też nie rozumiem łowców autografów no ale co zrobić..
Oj, niegrzeczne dziewczynki:)
Dorzucę jeszcze jedną grę słów - Jakub Gierszał nie ma wyjścia, sztukę gry aktorskiej musi opanować szałowo. Nazwisko zobowiązuje. Gier szał.
Co do gry Kuby, to póki co za mało go oglądałam (tylko się Kasia niczego tu nie dopatruj :)), aby docenić jego całokształt działalności aktorskiej:).
Wynajmij prywatnego detektywa który odnajdzie Ci go i pewnego razu jak Kuba bedzie szedł sobie spokojnie ulicą ty wyskocz z krzaków z nożem w ręku i go przytul a grożąc nożem wymuś od niego autorgraf adres do domu numer komórki i gg;)
A wszystko będzie fałszywe..;) Jezuuu...po co Ci Kochana jego adres i tel??? Już mogę zrozumieć autograf, ale adres...????? Będziesz mu wysyłać miłosne listy i kosze róż ;)? Albo stać pod jego domem, robić zdjęcia i sprzedawać do tanich brukowców....No w sumie mogłabyś coś zarobić...
To może nr jego agenta? Pod jakąś tam groźbą wyciągniesz od niego gdzie aktualnie znajduje się Jakub. Albo można też jego mamę prześladować...