Jamie Lee Curtis

7,9
24 800 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jamie Lee Curtis

Czy kojarzycie ja z filmu nieoczekiwana zmiana miejsc?? Marze żeby moja dziewczyna wyglądala jak ona;)

użytkownik usunięty
steve_2

fakt, tam była piękna, niesamowicie tam wyglądała

steve_2

Ja akurat tego filmu nie widziałem, ale polecam produkcję "Być doskonałym" z 1985 roku, gdzie wyglądała bajecznie.

Martin_Eden

A ja nie polecam "Dominicka i Eugene'a", gdzie wyglądała obrzydliwie (to znaczy film polecam, bo jest świetny, ale sama Jamie niestety urodą tam nie grzeszy).

fanta33

bo ona ma niesamowita figure! Kazda kobieta marzy o takiej :) nie raz o niej pisano w gazetach, ze ma najpiekniejsza figure! i trzeba przyznac, ze do tej pory trzyma sie swietnie :) Bardzo ja lubie, jest dobra aktorka i ma taka przyciagajaca twarz, to chyba przez ten sympatyczny usmiech... Bardzo ładnie wygladala w nieoczekiwanej zamianie miejsc

kasiaaa7891

przepraszam za błąd :) miało być *zmianie
ogólnie polecą tę komedię, bardzo przyjemna :)

kasiaaa7891

reczywiście jest bardzo sexy szczególnie w prawdziwych kłamstwach ten taniec boski

kasiaaa7891

Jesli chodzi o jej figure, czytalam wywiad z nia, w ktorym pisala, jak pod presja Hollywood chciala sie upiekszyc i wyciela kilka zeber, aby miec wciecie w talii.

steve_2

nawet teraz nie można zaprzeczyć jej uroku: http://silverfoxes.provocateuse.com/show/jamie_lee_curtis/02 - pięknie się starzeje :)

steve_2

Dajcie spokój...bo żeby sie podniecać jej urodą? Jestem w szoku że komuś sie podoba...ja po obejrzeniu 2 pierwszych części Halloween stwierdziłem że jest nieładna i do tego ma figure dechy tzn.zero kobiecych kształtów,
tyłek drobniuki no jak chłopaka :/ piersi też pewnie nie ma że tak poweim :P

Lestat_18

Idealnie wpasowywała się w kanon pięknego ciała lat 80- i 90-tych, czyli płaski brzuch, mały tyłek, sylwetka gibka, bez grama zbędnego tłuszczu, przede wszystkim wysportowana. Przyznasz że to i tak o wiele lepiej niż teraźniejsze kanony piękna (anoreksja). Piersi miała moim zdaniem bardzo ładne, tu foto:
http://i290.photobucket.com/albums/ll280/youngyory/JamieLeeCurtis_TradingPlaces6 .jpg
Natomiast twarzy faktycznie nigdy nie miała ładnej. Ale za to sympatyczną. :)