Jan Nowicki

8,1
20 229 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jan Nowicki

Wielki Szu uratował mu życie tak grał by w Klanie albo jako statysta w M jak Miłość razem ze swoim
nieudolnym synem.2/10

tomek1973_2

Potwierdzam. Przez jakiś czas jeździł po szkołach w całej Polsce z czymś w rodzaju "spotkanie z ciekawym człowiekiem". 5 zł od ucznia, tak robią miernoty, to jest gorsze od żebrania. Rodzice mi opowiadali że takie spotkania za komuny były praktykowane, tylko że za tamtych czasów może i to było coś fajnego; w końcu na jeden blok mieszkalny może były trzy telewizory i spotkać pierwszego lepszego aktora na żywo to było coś, a teraz to jest żałosne. Zamieniłby się z Pyrkoszem Lipowską i różnicy by żadnej nie było. Bo to jest aktor warty tyle co kolejny tysięczny odcinek polskiego tasiemca.

Ciamcik88

Zgadzam się z tobą w 100%.

tomek1973_2

Najśmieszniejsze, że ten zgorzkniały kolo nie może przeboleć, że dwaj inżynierowie z wykształcenia - Mroczki zarabiają całkiem nieźle jako aktorzy, bo jest na nich zapotrzebowanie, a ten stary, nadęty pajac mimo, że aktor z wykształcenia, to nikt go nie angażuje :-)

lisoszakal

Nadęty miernota jak i jego syn z teletuniernieju

użytkownik usunięty
lisoszakal

A co powiesz na role teatralne Nowickiego?
Role sprzed "Wielkiego Szu"?
Zastanawiam się skąd taka ślepa nienawiść do kogoś kto mógł być Twoim ojcem lub dziadkiem. Może oglądałeś go razem ze swoją kobietą i zirytowałeś się jak cichutko westchnęła słuchając, jak pan Jan opowiada o relacjach damsko-męskich, a nie tylko o samochodach, KSW i piwie? A może drażni Cię to że "ten stary, nadęty pajac" miał więcej kobiet niż Ty i w ten sposób leczysz swoje kompleksy stopniowej przemiany z Typowego Seby w Typowego Janusza?
A czytałeś jego książki, czy może uważasz to za kolejne głupie bezcelowe zajęcie w które nie ma sensu bawić się po robocie, jak to robią nadęte miernoty? A Ty kim będziesz w jego wieku? Kim będą Mroczkowie w jego wieku?
Dobrej nocy życzę.

Niezły w teatrze, ale bez przesady. Na pewno jego rozbuchane ego jest nieproporcjonalne do talentu aktorskiego. Gdyby nie Szu to nie wiem jakby u niego było z rozpoznawalnością.
Dziś to stary, zblazowany, zgorzkniały satyr. Nie mam do niego nienawiści, nie mam nic z Typowego Seby, Typowego Janusza, Typowego Szwagra ani Typowego Cyca, nie trafiłeś...
Nie czytałem jego książek, nie słyszałem też jego piosenek, nie widziałem też jego obrazów ani fotografii, bo dam głowę że jeszcze komponuje, maluje i fotografuje :-)
Mroczkowie w jego wieku będą mieli konkretny zawód-mgr inż. i nie będą frustratami. Dziś to oni są skuteczniejsi aktorsko od Nowickiego.
Że miał w życiu więcej kobiet, niż ja?? Ty chyba jesteś Typowym Niewyżytym? Chyba sam masz kompleksy na tym podłożu. Lubię kobiety, ale prymitywne kolekcjonowanie ich jest żałosne u faceta. Pomijam już samo ryzyko zdrowotne. Życie faceta nie polega na "zaliczaniu" kobiet idącym w setki czy tysiące, panie kochany ;-)

lisoszakal

Dlaczego Małgorzata Potocka się z nim ożeniła? Żeby miała poczucie że kogoś zdradza. Żal panie Nowicki.