Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 382 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

drodzy fani 30 seconds to mars ma stronę na filmweb oddaliście na nich swój głos? ja oczywiście już dałam;p

Priscilla22

Uważacie że to dobrze że zespoły są na filmwebie? ja myślę że to nawet fajnie będzie to taki filmowo muzyczny filmweb? a wy co sądzicie?

Priscilla22

jasne, że tak ! film i muzyka łączą się. dla mnie film bez muzyki jest taki pusty ;p dzięki muzyce jest ciekawszy, ona odzwierdziedla sytuację bohaterów oraz emocje, natomiast teledyski to świetny sposób na pokazanie tego o czym mówi tekst piosenki (choć nie zawsze tak robią) i często przedstawiają jakąś historię i to jest właśnie fajne ;p

FallenGirl.

cieszę się że myślisz tak jak ja;)

FallenGirl.

no ale teraz w teledyskach to przeważnie kręcenie dupą :(

Revenge

ha ha ha wiesz nie we wszystkich;d

Priscilla22

jeszcze by tylko brakowało,żeby Jared,Shannon i Tomo zaczęli kręcić -.-

Revenge

lepiej nie... widziałam jak Jared tańczy (robił se jaja...) to by sie mogło źle skończyć, dla odbiorcy oczywiście xD

seniorita19

Jared ma talent;)

Priscilla22

ale nie do wszystkiego, już go tak nie idealizujmy, bo zrobimy z niego boga, a z tymi to różnie bywa, najpierw zauroczenie a potem rozczarowanie, niech lepiej robi to co mu najlepiej wychodzi...uprzykrzanie mi życia, w pozytywnym znaczeniu tego słowa, a Shannon niech zacznie śpiewać xD

seniorita19

Jestem za! haha Shannon śpiewa świetnie ;d

FallenGirl.

ubóstwiam jego śpiew !!!

seniorita19

ja słyszałam jak Shannon śpiewa;p

Priscilla22

jest niesamowity, a jego zaciesz... nie ma faceta, który by się tak bardzo fajnie śmiał. Zresztą samo patrzenie na niego wywołuje śmiech, a jak jeszcze on się zacznie śmiać to ciężko jest przestać... :P gdybym miała takiego brata, to bym go z całego serca go kochała... xD

seniorita19

Kto z Was ma twittera głosujcie na koncert tematyczny w Polsce http://twitition.com/ps7kr pierwsze 3 miasta wygrywają :) Sorry za spam ale fajnie jeśli grudniowy koncert byłby koncertem tematycznym ^^

chochlik091

a co sądzicie o obecnym wyglądzie Tomo? moim zdaniem wygląda strasznie;( kiedyś był taki przystojny z Jaredem wyglądali jak bracia a teraz to jakiś zapuszczony chłop;( szkoda go najlepiej wziąć nożyczki i ciach ciach;p

Priscilla22

Też tak myślę, kiedyś był na prawdę fajny i tak jakby zadbany xD

FallenGirl.

kiedy nie znałam jeszcze Marsów i zobaczyłam ich fotkę pierwszy raz i przeczytałam że grają bracia Leto pomyślałam że Tomo i Jared to bracia tacy podobni byli ;)

Priscilla22

ja dokładnie tak samo haha

Revenge

a powiedzieć, że Tomo jest najmłodszy :) , miejmy nadzieje, że się chłopak nawróci xD

seniorita19

on wygląda teraz najstarzej ;( właśnie nich się nawróci;)

seniorita19

i agree

FallenGirl.

będą jeszcze z niego ludzie, z reszty zespołu też jeszcze coś będzie xD

seniorita19

mam nadzieję;)