drodzy fani 30 seconds to mars ma stronę na filmweb oddaliście na nich swój głos? ja oczywiście już dałam;p
Uważacie że to dobrze że zespoły są na filmwebie? ja myślę że to nawet fajnie będzie to taki filmowo muzyczny filmweb? a wy co sądzicie?
jasne, że tak ! film i muzyka łączą się. dla mnie film bez muzyki jest taki pusty ;p dzięki muzyce jest ciekawszy, ona odzwierdziedla sytuację bohaterów oraz emocje, natomiast teledyski to świetny sposób na pokazanie tego o czym mówi tekst piosenki (choć nie zawsze tak robią) i często przedstawiają jakąś historię i to jest właśnie fajne ;p
lepiej nie... widziałam jak Jared tańczy (robił se jaja...) to by sie mogło źle skończyć, dla odbiorcy oczywiście xD
ale nie do wszystkiego, już go tak nie idealizujmy, bo zrobimy z niego boga, a z tymi to różnie bywa, najpierw zauroczenie a potem rozczarowanie, niech lepiej robi to co mu najlepiej wychodzi...uprzykrzanie mi życia, w pozytywnym znaczeniu tego słowa, a Shannon niech zacznie śpiewać xD
jest niesamowity, a jego zaciesz... nie ma faceta, który by się tak bardzo fajnie śmiał. Zresztą samo patrzenie na niego wywołuje śmiech, a jak jeszcze on się zacznie śmiać to ciężko jest przestać... :P gdybym miała takiego brata, to bym go z całego serca go kochała... xD
Kto z Was ma twittera głosujcie na koncert tematyczny w Polsce http://twitition.com/ps7kr pierwsze 3 miasta wygrywają :) Sorry za spam ale fajnie jeśli grudniowy koncert byłby koncertem tematycznym ^^
a co sądzicie o obecnym wyglądzie Tomo? moim zdaniem wygląda strasznie;( kiedyś był taki przystojny z Jaredem wyglądali jak bracia a teraz to jakiś zapuszczony chłop;( szkoda go najlepiej wziąć nożyczki i ciach ciach;p
kiedy nie znałam jeszcze Marsów i zobaczyłam ich fotkę pierwszy raz i przeczytałam że grają bracia Leto pomyślałam że Tomo i Jared to bracia tacy podobni byli ;)