Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 406 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

Ja ich kocham!!! :D:D
30stm rlz!!
:*:*:*

Juni93

współczuje im takich fanek.

Juni93

Yeah! Juni jestem z Tobą! :D Założymy różowego blogaska? Inni będą nam współczuć ^^

kroliczyna

hehe z przyjemnością !! :D:D:D
Yeah! Tylko o Jaredzie bo On przecież jest najważniejszy! :D

Juni93

właśnie :D Jest taki kochany, słodki, opiekuńczy i męski ^^ I ten jego ciepły głosik...
haha czy właśnie tego nie lubią "prawdziwi" fani zespołu? :D
Ja w takim gadaniu nie widzę nic złego. Jak to kogoś bawi i sprawia mu przyjemność, to czemu nie? :):):)

kroliczyna

hehe dokładnie :D
wymieniłaś jedne z wielu jego najlepszych zalet :D:D
achhh ten jego głos :D:D

Juni93

i ten przepiękny błękit oczu. Jest taki... głęboki :D:D:D

kroliczyna

hehe dokładnie te jego wielkie oczęta! :D:D
a woiesz co jeszcze u niego uwiebiam?! :D
jego słodki mały nosek! naprawde boski! :D:D

Juni93

a ten niewinny uśmiech. Taki subtelny i delikatny. :D
Taki... idealny :D

kroliczyna

ahhh nawet mi nie mów o jego usmiechu :D:D
jak małe bejbi :D ten uśmiech zawsze go odmłodzi! :D:D

Juni93

heh, ten temat powinien się nazywać "analiza twarzy Jareda Leto" :D
Ale oczywiście się zgadzam :D Jared będzie wiecznie młody xD

kroliczyna

"Jared będzie wiecznie młody xD" - szkoda że nie 'wiecznie żywy'... prawie jak Lenin.

morrigan_2

Morrigan, take it easy :D My to tylko tak na żarty :D Nie można brać życia zbyt poważnie ;)

kroliczyna

dokładnie:):)
Echelony to sztywniaki:D:D
zero zabawy i radosci:)

kroliczyna

Oho... ktoś znowu dowcipu nie zrozumiał.

morrigan_2

zrozumiał, ale nie każdy dowcip śmieszy :P

kroliczyna

nie dziwię się, że akurat ciebie inteligentny dowcip nie śmieszy^^

Evernia

dziękuję za komplement ^^

kroliczyna

moim zdaniem komplement jednak nie zaszedł...

Juni93

Jezu......biedni marsi.......biedny Jared......biedny Tomo.........biedny Shannon....nie pisz nawet że ich kochasz bo sobie tylko siare tutaj robisz :/ Współczuć im tylko takich fanek! A wogóle jak ich możesz kochać skoro ich nie znasz??

rock_girl_2

Rock girl, spoko ;) Ani ja, ani Juni tak nie myślimy ;) To było tylko tak dla żartu :D Zresztą już gdzieś to wcześniej pisałam ;)
Pozdrawiam :):):)

kroliczyna

Skoro jest to dla żartu to przestańcie zasypywać forum na filmwebie, tym jak bardzo ich kochacie. Porozmawiajmy na jakieś ciekawsze tematy. Gdzieś na którymś forum widziałam bardzo ciekawey temat. Wiem, że jest to forum o jego grze aktorskiej, ale i tak się nie uwolnimy od wpisów związanych z jego zespołem. Na pewnym forum toczyła się dyskusja na temat ich zmiany. O tym, że stali się sławni (nagle). O zmianie niektórych symboli. O podejściu wokalisty. O widowisku. Chcecie porozmawiać o czymś takim, zamiast zaśmiecać forum o tym, że ich kochacie, wielbicie, że jest super i nie lubicie Echelonów ??. Zapraszam.

pineska_3

ohh wybacz miało to być to postu a tu niechcący wyskoczył nowy temat :D
a co jest złego w tym że ich uwielbiamy ? chyba dobrze że o tym piszemy :P
ja chętnie bym o tym porozmawiała bo juz od poczatku pisałam że takie wykłocanie sie jest głupie bo przecież wszyscy jesteśmy fanami 30 seconds to mars :P
a chyba zapomniałaś napisac o tym ze echeloni nie lubią "stuknięte" fanki :P bo na to wychodzi że to my jesteśmy wszystkiego winne bo bronimy "słabszych", a oni są poszkodowanymi ? :P

Juni93

Czy Wy jesteście słabsze ?? Ok, każdy ma inne postrzeganie artysty. Tylko nie widzę sensu w ciągłym obrzucaniu się błotem, że Wy niby jesteście stuknięte a Echeloni mądrzy i inteligentni. Nie widzę sesnu. Nie widzę sensu w zakładaniu nowych temtów w stylu "kocham 30stm". Pogadajmy o czymś konkretnym wymieńmy myśli, ale nie ciągnijmy dalej kocham 30stm jared jest przystojny i zawsze bedzie, spada z TOP 100 i te inne pierdoły, przepraszając za wyrażenie. Zapraszam.

pineska_3

umiesz czytać ze zrozumieniem?! przecież napisałam że nie miałam zamiaru dawać nowego tematu tylko chciała napisać komentarz do innego posta i nie wiem jakim cudem stał sie z tego nowy temat :P:P
jeśli chcesz pogadać na te tematy to najlepiej załuż nowy temat pod jakimś tytułem to moze sie udzielę jak bedzie ciekawy :P taka rada :)

pineska_3

Dobry pomysł ;P dodaj taki post...chętnie poczytam i podyskutujexD ;** POzdro

kroliczyna

A to zwracam szacunek ;P no co ja na to poradze że tępie takie ,,fanki,, ;P sorry i pozdrawiam ;**

rock_girl_2

Nie chcę się kłócić i tak wiesz lepiej. Chcesz żebym założyła nowy temat ?? odp a tak zrobię.

pineska_3

pineska, błagam Cię. ona się nie kłóci z Tobą, a nawet więcej. Przyznaje ci rację. Już wszystkim nudzi się zajmowanie takimi pierdołami, każdy by chciał pogadać, powymieniać normalnie swoje poglądy no ale jak widać... nie ma gdzie :/

kroliczyna

No własnie co za żałosne dziecko że tak powiem :(:(:(
ehhh tak chce żebys załozyła nowy temat ale żeby był ciekawy :) (chyba juz to pisałam ? ) :P

pineska_3

OmG...dziewczyny mają racje xP a ty to zara zo kłótniach xP...to daj ten nowy temat zamiast sie kłócić!

rock_girl_2

Nie kłócę się z Wami tylko wymieniam poglądami na dany temat. Nie używam wulgaryzmów, nie obrażam Was. A odp w stylu : "No własnie co za żałosne dziecko że tak powiem :(:(:(" są dla śmieszne. Oceniasz mnie, nazywasz "dzieckiem". Nie wiem ile masz lat, ja 16 (miło mi), jeżeli napiszesz, ze jestes dla Ciebie dzieckiem ze względu na wiek to Twoja sprawa. Ja nie oceniam kogoś po wieku lecz po tym co ma do powiedzenia. Tyle. Dziękuje.