Jared Padalecki

Jared Tristan Padalecki

8,3
6 468 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Padalecki

W "dom woskowych ciał" chciał dublera do sceny gdy polewano reke woskiem. Żal.

LordSpooky

W "dom woskowych ciał" chciał dublera do sceny gdy polewano reke woskiem. Żal.

TAK?
A dostał?

Katie_Cassidy_2

DOMYSL SIĘ TAKI LALUŚ AKTORECZEK MA NA RZĄDANIE CO TYLKO CHCE,biora wielkie pieniądze za jakies głupie filmy a normalny szary człowiek musi zapierda.......ać po 12 godz zamarne pieniądze zeby utrzymac rodzine,

rakoni

Oho, ktoś tu jest zazdrosny...
Chociaż rozumiem. Wkurzający jest fakt, że mają kasy jak lodu, a marnują ją na... ehh, szkoda gadać.

rakoni

oj tam pieprzysz

rakoni

Masz rację jednak on się po prostu ustawił. Miał TROCHĘ lepszy start niż zwykli ludzie no i mieszka na zachodzie, gdzie są zupełnie inne realia i inne zarobki - nawet jako sprzątaczka w szpitalu (nie obrażając oczywiście nikogo).
Druga strona medalu to kasa jaką wydają na śmieszne rzeczy. Powiem krótko - mają to wydają.

rakoni

To trzeba było zostać aktorem, a nie teraz płakać ;/ Pretensje miej teraz tylko do siebie. ŻAL ;D

LordSpooky

Nic tylko zostać dublerem i dać se rękę woskiem polać ;)

Ludo

Ja to bym dała nawed noge ;P

LordSpooky

faktycznie panienka z niego, bał sie o swoją rączke, biedoczek, jaki on wrażliwy

LordSpooky

za to w "supernatural" ani razu nie miał dublera. każdą akcje robił sam. a dowodem tego może być to że dwukrotnie złamał ręke na planie co nawet widać w 2 i 4 sezonie ;p

prosteprawdy

Ale macie problem, ludzie. Ma prawo do dublera. Chciał? To zapewne miał i tyle.

CookiexJar

dokladnie zgadzam sie z poprzednia wypowiedzia.... prawda jest taka ze kazdy aktor ma dublera a co wiecej niektorzy rezyserowie wymagaja aby aktor wlasnie taka osobe jak dubler posiadal... sorry ale to jest biznes w ktorym nie tylko akorzy maja prawo dobrze zarabiac....

użytkownik usunięty
LordSpooky

Ja się ram nie znam ale:
ręka polana (jak sądzę gorącym, bo i jakim) woskiem -> rany -> brak włosów na sporej części ręki, jeśli coś nie wyjdzie -> lekkie wstrzymanie zdjęć -> więcej zmarnowanej kasy -> trudności w pracy ze względu na oryginalny wygląd ręki (facet pracuje wyglądem głównie) jeśli pracował równolegle gdzie indziej
nie to żebym go broniła ale akurat tutaj to argument wzięty z dupy

Dobrze napisałaś;) Tak pozatym to prawie każdy aktor ma dublera! a Ty niby skad wiesz ze akurat w tym filmie go miał?

LordSpooky

No i? Niektórzy mają dublerów tyłków. Gdyby była scena samobójcza to byś się wkurzał, że rzeczywiście nie popełnił samobójstwa, bo jest "cienias"?

LordSpooky

No co za debil, nie chciał się poparzyć. Kto by nie chciał się poparzyć?

LordSpooky

To idź i się polej woskiem jak żeś taki mądry.

magda100

Wiem, że stary temat, ale jest tak wyjątkowo głupi, że aż musze odpisać. Zżera was zazdrość jak widze, może sami polejcie sobie ręke gorącym woskiem co ? W końcu każdy z was jest taki kozak, że nie sprawiłoby wam problemu posiadanie poparzonej ręki, jak już ktoś wspominał brak włosów, blizny i plamy. Zacznijcie myśleć ludzie, aktor to aktor, on ma grać, a nie ryzykować swoim zdrowiem czy ciałem dla roli (mówie tu teraz właśnie o laniu ciała woskiem co jest NIEBEZPIECZNE) a jak ktoś jest kozak dubler kaskader czy masochista i tak lubi, to zgarnia kase za to, od tego właśnie są dublerzy, więc zachowajcie swoją zazdrość dla siebie, bo to jest strasznie smutne.

Elena00

popieram!! uwielbiam Jareda :D i piszcie co chcecie - mnie to nie obchodzi;] Pozdrawiam

magda100

O przepraszam, ale roztopiony wosk wcale nie musi być taki gorący, szczególnie tzw. wosk miekki. Ciekawe wtedy czym depiluje sobie klatę? Oglądałam ten program, w którym pokazywali jak kręcą Dom woskowych ciał, ale to było tak dawno, że nie pamiętam szczegółów, może rzeczywiście wosk był bardzo gorący, ale też właśnie mam wrażenie, że jaki z niego laluś, taki też cienias :D

LordSpooky

nie macie sie do czego przyczepić i tyle ;)

LordSpooky

Proponuje samemu spróbować,a później głupio komentować.