Jared Padalecki

Jared Tristan Padalecki

8,3
6 509 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Padalecki

Piszczcie do mnie !!!!!! Kocham Jared'a na maxa !!!!!!! Mam mnustwo fotek z Neta , trochę artykułów z gazet . Chętnie z kimś sie powymieniam .

Matilda_Ferrero

chetnie sie wyminie. napisz na edziiaa@gmail.com

Matilda_Ferrero

"Piszczcie do mnie !!!!!! Kocham Jared'a na maxa !!!!!!! Mam mnustwo fotek z Neta , trochę artykułów z gazet . Chętnie z kimś sie powymieniam ."

Dorośnij........

Luki_1

A Ty co ?! LUKI ?! Trochę dziecinne ?! Maja sprawa jak żyję !!!!!!

Matilda_Ferrero

jak wyjdziesz z okresu dojrzewania to przyznasz mi racje

Matilda_Ferrero

hej, ja też bardzo lubie Jared'a przyznam się ze nie tylko za gre aktorską:P pisz, kejta.czarna@wp.pl :):)

Kejta

Matilda wciaz czekam na maila.. ;] mam duzo wycinkow do wymiany..

Matilda_Ferrero

Ja już wyszłam z okresu dojrzewania ! Czy mógłbyś się nie wtrącać !

Matilda_Ferrero

a co? zabronisz?
ja widze ze jednak nie wyszlas z okresu dojrzewania skoro kochasz sie w jakims aktorzynie bo aktorem tego czlowieka nie mozna nazwac
A zapewne twoim ulubionym pismem jest bravo :) czyzbym zgadl?:)

Matilda_Ferrero

To co czytam jest tylko i wyłącznie moją sprawą , tak samo jak to kogo kocham . Ja nie komentuję Tqojego gustu i szanuję Twoje poglądy , więc Ty też mi się tym zrewanzuj .

Matilda_Ferrero

ja również bardzo lubię Jareda, ale nie kocham, według mnie nie można kochać kogoś kogo się nie zna, można go podziwiać za grę aktorską i talent, ale to wszystko

Kavi

dokladnie zgadzam sie z Toba w 100% tylko dodam ze ten typ to jest akurat bez talencie

Luki_1

kolejny raz widze na filmwebie powtarzajaca sie sytuacje typu : nie lubie kogos to udowodnie wam, ze jest slabym aktorem / czy tez jest to slaby film. ja goscia lubie, kochac nie kocham ale skoro ty go nie lubisz to szanuje twoje zdanie i nie bede cie probowala zmusic, zebys je zmienil. ty tez szanuj zdanie innych. o gustach sie nie dyskutuje.
peace, love & rock'n'roll xD

Edyta_3

mnie tutaj najbardziej chodzilo o to ze zalozycielka tematu napisala ze go kocha a moim zdaniem to jest szczeniactwo. A co do aktorstwa. No to napisz mi gdzie zagral jakas dobra role? Co to wogole jest za aktor? Czy jego najwiekszy film to bardzo slaby horror "Dom woskowych cial"?

Luki_1

nie bede sie wyklocac, jego gra zarowno w ,,domie woskowych cial", ,,klamstwie" i ,, nie z tego swiata" mi sie podobala. ale nie o to mi chodzilo tylko o to, ze wiekszosc ludzi na tym forum probuje 100 argumentami np. [jesli chodzi o aktorstwo, czy tez fabule filmu] przekonac wszystkich, ze ten czy ten to slaby aktor. nie lubisz go? ok. nie podoba ci sie jego gra? ok. - to twoje zdanie i jego sie trzymaj

Edyta_3

gdybysmy mieli podobne zdanie to moglibysmy dyskutowac co sie podobalo w jego jakims tam filmie bla bla ale taka dyskusja, gdy mamy rozne zdania jest na nic, bo ja sie bede trzymac swojego a ty swojego.

Edyta_3

omg co za literowka oczywiscie "domu woskowych cial" xD to z przejecia;d

Matilda_Ferrero

Właśnie , ja kocham grę Jared'a a nie jako faceta , ale jeśli ktoś tego nie zrozumiał , to już jego sprawa . Jakoś musiałam to sformułować . Dzięki , Edyta !

Matilda_Ferrero

no wiesz przeczytaj jeszcze raz co napisalas jesli mialas na mysli jego gre to inaczej powinnas sformulowac zdanie.
a co do jego gry to napisz mi gdzie zagral jakas przyzwoita role w dobrym filmie.

Luki_1

Oo. widze ze wszystkie moje slowa na nic..
Matilda, no problem.

Matilda_Ferrero

Przeczytaj wypowiedź Edyty ! Ale w jednej sprawie masz rację , źle sformuowałam słowa ! Siedziałam w Internet Cafe , a tam nie można się skupić .

Matilda_Ferrero

nadal czekam na te wspaniale filmu w ktorych zagral swoja swietna role

Matilda_Ferrero

Jared jest niesamowity w "Supernatural" albo w "Gilmore Girls" . Filmy też są fajne . Przyjemnie się je ogląda A może Ty mi napiszesz jakich aktorów lubisz najbardziej ? Zapraszam na mojego bloga , sam zobaczysz , że nie tylko Jared jest moim naj .

Matilda_Ferrero

co do moich ulubionych aktorów to masz w moim profilu ale wymienię Ci mojego najbardziej ulubionego jest to Tim Roth.

Matilda_Ferrero

echh, przeciez ja tez wymienialam, ale dobraa.. a w dodatku nie rozumiem twojej determinacji i pozwolcie, ze sie powtorze : wszystkie moje slowa na nic.