Piszczcie do mnie !!!!!! Kocham Jared'a na maxa !!!!!!! Mam mnustwo fotek z Neta , trochę artykułów z gazet . Chętnie z kimś sie powymieniam .
"Piszczcie do mnie !!!!!! Kocham Jared'a na maxa !!!!!!! Mam mnustwo fotek z Neta , trochę artykułów z gazet . Chętnie z kimś sie powymieniam ."
Dorośnij........
hej, ja też bardzo lubie Jared'a przyznam się ze nie tylko za gre aktorską:P pisz, kejta.czarna@wp.pl :):)
a co? zabronisz?
ja widze ze jednak nie wyszlas z okresu dojrzewania skoro kochasz sie w jakims aktorzynie bo aktorem tego czlowieka nie mozna nazwac
A zapewne twoim ulubionym pismem jest bravo :) czyzbym zgadl?:)
To co czytam jest tylko i wyłącznie moją sprawą , tak samo jak to kogo kocham . Ja nie komentuję Tqojego gustu i szanuję Twoje poglądy , więc Ty też mi się tym zrewanzuj .
ja również bardzo lubię Jareda, ale nie kocham, według mnie nie można kochać kogoś kogo się nie zna, można go podziwiać za grę aktorską i talent, ale to wszystko
kolejny raz widze na filmwebie powtarzajaca sie sytuacje typu : nie lubie kogos to udowodnie wam, ze jest slabym aktorem / czy tez jest to slaby film. ja goscia lubie, kochac nie kocham ale skoro ty go nie lubisz to szanuje twoje zdanie i nie bede cie probowala zmusic, zebys je zmienil. ty tez szanuj zdanie innych. o gustach sie nie dyskutuje.
peace, love & rock'n'roll xD
mnie tutaj najbardziej chodzilo o to ze zalozycielka tematu napisala ze go kocha a moim zdaniem to jest szczeniactwo. A co do aktorstwa. No to napisz mi gdzie zagral jakas dobra role? Co to wogole jest za aktor? Czy jego najwiekszy film to bardzo slaby horror "Dom woskowych cial"?
nie bede sie wyklocac, jego gra zarowno w ,,domie woskowych cial", ,,klamstwie" i ,, nie z tego swiata" mi sie podobala. ale nie o to mi chodzilo tylko o to, ze wiekszosc ludzi na tym forum probuje 100 argumentami np. [jesli chodzi o aktorstwo, czy tez fabule filmu] przekonac wszystkich, ze ten czy ten to slaby aktor. nie lubisz go? ok. nie podoba ci sie jego gra? ok. - to twoje zdanie i jego sie trzymaj
gdybysmy mieli podobne zdanie to moglibysmy dyskutowac co sie podobalo w jego jakims tam filmie bla bla ale taka dyskusja, gdy mamy rozne zdania jest na nic, bo ja sie bede trzymac swojego a ty swojego.
Właśnie , ja kocham grę Jared'a a nie jako faceta , ale jeśli ktoś tego nie zrozumiał , to już jego sprawa . Jakoś musiałam to sformułować . Dzięki , Edyta !
no wiesz przeczytaj jeszcze raz co napisalas jesli mialas na mysli jego gre to inaczej powinnas sformulowac zdanie.
a co do jego gry to napisz mi gdzie zagral jakas przyzwoita role w dobrym filmie.
Przeczytaj wypowiedź Edyty ! Ale w jednej sprawie masz rację , źle sformuowałam słowa ! Siedziałam w Internet Cafe , a tam nie można się skupić .
Jared jest niesamowity w "Supernatural" albo w "Gilmore Girls" . Filmy też są fajne . Przyjemnie się je ogląda A może Ty mi napiszesz jakich aktorów lubisz najbardziej ? Zapraszam na mojego bloga , sam zobaczysz , że nie tylko Jared jest moim naj .
co do moich ulubionych aktorów to masz w moim profilu ale wymienię Ci mojego najbardziej ulubionego jest to Tim Roth.