Jason BehrI

Jason Nathaniel Behr

7,1
902 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jason Behr

Mimo, że lubię "Roswell" to niestety, rzuca się w oczy jego słaba gra aktorska. Nie jestem specjalistą, ale gołym okiem widać, że jest sztuczny, spięty, sztywny.

Convinced

To prawda. Jest słabym aktorem. Ale strasznie przystojnym. Tylko że to mu w zrobieniu jakiejś większej kariery nie pomoże.

moniaL

Ja właśnie przez niego przestałam oglądać Roswell. Zwyczajnie nie mogłam patrzeć na jego beznadziejną grę. Zresztą gdzie go nie widzę to wszędzie gra jedną miną...

moniaL

po 1 serialu oceniacie aktora?
moim zdaniem jest bardzo dobrym aktorem.
zobaczcie sobie 'Schooting livien'

użytkownik usunięty
nenneke_2

Ja niestety widziałam go tylko w Roswell i tam grał bardzo słabo. Dla mnie był największym minusem tego skądinąd świetnego serialu. Nie wiem jak w innych produkcjach bo jego "uroda" też nie przypadła mi do gustu i nie mam ochoty go więcej oglądać.

Dobrze gra, tylko ma mało filmów a urodę to on ma wystarczy obejrzeć rytualny taniec, żeby się przekonać.

użytkownik usunięty
martin8

Nie napisałam, że jest brzydki. To kwestia gustu a jak głosi stara prawda o gustach się nie dyskutuje. Tobie się podoba a mi nie, tak jak jedni uwielbiają mleko a inni go nie znoszą i nie ma o co drzeć kotów :)

Moim zdaniem on aktorem złym nie jest, w "Roswell" nie był taki zły, ale dobiera nieodpowiednie role. Za każdym razem jak go widzę w jakimś filmie to myślę, że ktoś inny nadawałby się do tej roli bardziej niż on. Widać że celuje w jakieś ambitne kino albo próbuje się wybić w superprodukacjach, a całkiem nadałby się do ról mniej skomplikowanych, mniej mrocznych. Ciacho ciachem, facet jest mega sympatyczny, chłopięcy... za duży ciężar, za duże parcie na szkło. Zmarnuje się. Zobaczymy jak sobie poradzi w Pinkville... ej no i nie mówicie, że takie filmy jak "Senseless" są fajne, bo chyba nie uwierzę, że go widzieliście.

nenneke_2

Akurat serialu "Roswell" nie widziałam więc go za to nie oceniam, ale jego role filmowe nie pokazują sobą absolutnie nic. Widziałam 4 filmy z nim i w żadnym nie pokazał się z dobrej strony.

moniaL

Dobrze gra.W Zew Krwi zagrał super czy w innych filach jak Senseless czy Tattooist więc nie wiem w którym filmie niby zagrał słabo.A trzeba zacząć od tego, że to nie od aktora zależy jaką dostanie rolę, bo może być dobry aktor a dostanie beznadziejną rolę i wypada słabo.

Convinced

jak chcesz narzekac to najpierw obejrzyj rytualny taniec,sensseless,tattooist i kroniki portowe,to pierwsze polecam najbardziej,shooting livien i frost to tez dobre filmy,to ze facet jest extra ciachem nie zawsze oznacza ze nie moze dobrze grac

autumn27

no chyba nie dziwne,ze ma taka sama mine....

Convinced

Wydaje mi się, że właśnie w Roswell jego gra jest świetna. Cały czas sprawia wrażenie skrytego, zmienia się to tylko przy Liz. Naprawdę, uważam, że jeżeli komuś nie podoba się gra aktorska Jasona w Roswell, to w zasadzie bardziej nie podoba mu się odtwarzana przez niego postać Maxa.

Convinced

Wedug mnie gra dobrze. Nie wiem za co można się go czepiać.

QueenRosalieC

Tam reżyserzy nie mają gustu, jason taki ładny a go nie brali do filmów tylko zawsze wolą jakiś typu jude law.

Convinced

Bardzo lubię "Roswell" i według mnie Jason zagrał świetnie. Z wyglądu też jest bardzo ładny, choć przyznam, że bardziej podoba mi się jako Max. Teraz trochę się... zestarzał x D

Neff

też lubię.

użytkownik usunięty
Convinced

absolutnie się nie zgadzam! dla mnie nie był geniuszem, ale, że beznadziejny? dobre. nie masz pojęcie o tym, co piszesz i tu pies pogrzebany