Zgadzam się z tobą :) Gra rewelacyjnie, jest przystojny, pasuję do Veronicy! Lepszego aktora do tej rli niemogli znaleźć. Szkoda że TVN nie puścił trzeciej serii Veronicy Mars. Bo w 3 podobno są razem ;) Od samego początku chciałam bo mi osobiście Duncan przypomina lekko żabę. Choć ma też jakiś swój ukryty wdzięk ;) Jednak Logan (Jason ohring) pasuje do niej idealnie ;) Może ktoś wie czy TVN zamierza puścić 3 serię. Jak tak to proszę piszcie nr gg 5446352. Z góry dziękuję :)
Nom.. Jason jest super..I mam nadzieję, ze bedzie z Weronika dalej.. I ze w ogóle Weronike będą dalej puszczać:):)
Jak można takie pierdoły wupisawać?!
"Łał, jest boski, oł je!"
Tożto kretyńskie i błędne w dodatku. Boski to jestem ja!
hahahaha! tos mi poprawił humor na cały dzień :D - ale film jest fajny - choć dla młodzieży /mam w rodzinie takamiłą 13-latkę która się tym serialem zachwyca/ Pozdrawiam!
Zgadzam się :D:D:D Jest baaardzo przystojny no i oczywiście idealnie pasuje do Weroniki... :D:D:D I mam ogromną nadzieje że w końcu puszczą 3 serie... :D
Zgadzam się, jest świetny, i dla tych co nie wiedzą to VM leci teraz na TVN ale to trochę spóźnione info bo już z 12 odcinek czy coś kolo tego będzie. Zresztą i tak go uwielbiam, muszę sobie oglądnąć jakiś inny film z nim :)
Przepraszam, mam pytanie bo już w końcu nie wiem, który to sezon obecnie leci na TVN. Zaczełam oglądać Weronikę Mars w tamtym roku. Dla mnie w tym roku to jest 2 sezon, chyba że coś przeoczyłam. W tamtym roku trafiłam na ten serial przypadkiem, bo oczywiście TVN nie raczyło zareklamować tego serialu, ani w tamtym roku, ani w tym. Nie którzy piszą, że to już 4 sezon. Jak toś wie i jest pewien w 100%, to proszę o odpowiedź. Od którego roku jest puszczany na TVN, bo moim zdaniem od 2007. 20 odcinków to 1 sezon, czy 2. Jak zaczoł się serial? Ja zaczełam oglądać od śmierci przyjaciółki Weroniki, a dziewczyny Logana. Może ja zaczełam rok zapóźno oglądać. Proszę niech ktoś mnie uspokoi, że nic nie przegapiłam. Z góry dziękuję.
Oglądałaś pierwszy sezon. Ten o śmierci przyjaciółki Weroniki.
Drugi był o wypadku autobusu szkolnego.
Teraz leci 3 i ostatni. Niestety
4. nie będzie! I juś :)
Wielkie dzięki jestem spokojniejsza. Znakiem tego w 2007 roku, była emisja 2 sezonów. A dlaczego trzeci sezon to ostatni? Czy 4 sezon wogóle nie został nakręcony, czy po prostu polskie stacje nie myślą jej zakupić?
Tak w 2007 puścili dwa :)
A jest ostatni, bo nie nakręcili 4 :(((((((((((((((((((((((( nad czym ubolewam do dnia dzisiejszego.
Jason teraz gra w "Moonlight", ale jego 2. sezon też stoi pod wielkim znakiem zapytania. A Veronica aka Kristen w "Herosach"
No właśnie :( -szkoda,że nie nakręcili 4 :((((((((((((( - ja też ubolewam i ubolewam. A drugi sezon ML? Myślę że to jest naprawdę DUŻY znak zapytania :/
Ja też go uwielbiam... Świetnie grał w VM, a jeszcze lepiej idzie mu w Moonlight.- niestety nie bedzie nastepnego sezonu...;(((
też uważam że jest boski. chodź myślałam że jest starszy. a on jest tylko 3 lata starszy odemnie =P. był rewelacyjny w Veronice Mars i Moonlight. szkoda że nie zobaczymy kontynuacji tego drugiego.... ale może przez to będzie występował częściej w kinie.