Wcielił się w postać Medeiros... tej dziewczynki/kobiety/potwora, który pojawia się na końcu pierwszego REC. Jest mocno ucharakteryzowany na zombie więc nie widać, że to facet. Postać porusza się dosyć specyficznie - być może po prostu nie znaleźli nikogo innego do odgrywania tak pokręconej rólki. Zwyczajnie chodziło o kogoś, kto zagra to w odpowiedni sposób i akurat on potrafił.
chyba nawet bardzo potrafi :) koleś lubi sie charakteryzować i nawet całkiem dobrze mu to wychodzi: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=d4R6h28iNow#!
Pierwsze, co pomyślałam, gdy zobaczyłam tę postać : ~ Złapali do tej roli pierwszą, lepszą anorektyczkę, nie modelkę, ale wielbicielkę Any~.
Nie powiem, a mało mnie dziwi na tym łez padole, dostałam obuchem w łeb, kiedy dowiedziałam się, że to mężczyzna.
Pochwaliłam za grę aktorską kobietę, co dowodzi, że świat jest nieobliczalny :)
Jest chudy jak szkapa,nadaje sie do roli pokracznych,poskrecanych potworow,opetanych,zombie etc...Swoja droga ciekawe role,jakbym rozpoczal kariere aktorska to tez bym chcial sie wcielac w zombie,czy taka mame.; )
Pomyśl sobie jeśli ma 2 metry wzrostu i jest chudy z powodu nie wiem choroby lub szybkiej przemiany materii to nadaje się fantastycznie do takich ról choć granie kobiety jest trochę chore w Rec to też wyglądało na kobite nie wiem czy ci twórcy muszą tak tego kolesia upokarzać wcielając go w żeńskie stwory.
lol, a dlaczego zagranie kobiety miałoby być dla niego upokarzające? czy kobieta grająca mężczyznę też byłaby upokorzona?
ma chorobe, (nie pamietam teraz jak sie nazywa) syndrom czegos tam, miesza z miesniami, nerwami i cos tam jeszcze, to mu ulatwia ruchy jakie trzeba bylo wykonac na green screenie, chociazby w filmie Mama.
Gdzies niedawno znalazlem video z nim, wywiad i video z przesluchania do mamy wlasnie ucharakteryzowany w polowie i nakrecaja jego ruchy itp......powiem tylko ze to (mimo ze widzisz ze studio, kamery, smieja sie itp.... to mozna sie zesrac z przerazenia, albo raczej "creeped out"
http://film.onet.pl/wideo/potwor-z-filmu-mama-to-prawdziwy-aktor-filmowy-fle,127 594,w.html
Tu coś jest :)