Oczywiście on jest na pierwszym miejscu takiej listy. U mnie.
Ma cudowne ciało i te usta, które są stworzone do całowania.I iskierki w oczach(tak jakby:D).
Ale przez ekran to nieco utrudnione;( Ach, jak ja czasem żałuje, że nie mieszkam w pobliżu jego domku, nie jestem jego jakąś znajomą albo coś... jest taki..kochany:) O ile można tak powiedzieć o kimś, kogo się nie zna!
A co wy o nim sądzicie? Mnie najbardziej podoba się w "Hostel", a nie w np pieknej i szalonej, gdzie jest za krótko obcięty według mnie.
On i Adam Rodriguez(z CSI:miami), to najlepsi aktorzy! Oboje latynoscy, ach ach!:))
No gadać, co wy onich sądzicie, ale same pozytywne komentarze!
mi też się podoba on w Hostelu gdzie ma fajną fryzurkę :D ale podczas ogladania pięknej i szalonej wlasnie mi się spodobał mimo tych krótszych wlosów :D
Cóż, ja mam całkowicie inny ideał faceta. <Romantyzm, gotyk...>
Czyli całkiem odbiegają od urody Jay'a. Jednak oglądając hostel stwierdzam, że ma bardzo ładną twarz. Choć opaloną, czego także nie toleruję - mu właśnie pasuje. Poza tym wygląda na bardzo sympatycznego.
I pewnie taki jest. :)
racja....nic dodać nic ując,a tak wogle to jego naturalny odcień skóry,tolerować nie musisz mnie to własnie kręci najbardziej u tego aktora