Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,6
20 378 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

Nie zagrał w żadnym dobrym filmie. Nawet nie powinien być wogóle nazywany aktorem bo z aktorstwem to on nie ma nic wspólnego. W filmach jedyne
co umie to walić nogą innych aktorów po twarzy i nic poza tym. Arnold Schwarzenegger jest zdecydowanie lepszy, bo umie grać i ma w swojej filmografii dużo dobrych filmów, jak np.: Terminator 1 i 2, Predator, Prawdziwe kłamstwa.

Pozdrawiam.

użytkownik usunięty

haha kolejna kozacka wypowiedź pozbawiona przykładów i konkretnych argumentów jasno stwierdzających iż autor tematu obejżał z van dammem jakieś 3 filmy co nie jest zbyt wiele by można go oceniać, to po pierwsze było
po drugie taaa no terminator to żeczywiście tak zajebiście ambitne kino że ewidentnie rozwala filmy z van dammem na 4 łopaty... prosze cie
Lubie jednego i drugiego aktora, oglądałem z nimi raczej wszystkie filmy i oceniam ich jako ludzi sukcesu, postacie które są znane z nazwiska a nie tylko z danego tytułu filmu.. ich grze aktorskiej naprawde nie można zażucić niczego złego, nie ma aktora idealnego.. zresztą jak już wspominasz o kopach van damma to nie wiem czy wiesz ale on kręci filmy akcji (akcja and martial arts) więc co niby miał by robić, rozwiązywać łamigłówki? nastepnym razem lepiej sie zastanów zanim coś napiszesz...

Popieram przedmówcę. Zanim coś tak głupiego napiszesz następnym razem kolego, to zapoznaj się z większością filmografii van Damme'a. Do Arnolda Go nawet nie porównuj, bo jako aktor jest o niebo lepszy, a szczególnie biorąc pod uwagę filmy, które wymieniłeś. Byawj i nie grzesz więcej:-)

POPIERAM CAMERON!! ! ten typ jest żałosnym k***a aktorzyną! każdy film w którym gra jest takim beznadziejnymgównem że żygać sie chce! ! ! ! takie żałosne bzdury że oglądać sie nie da tych filmów z nim...wielki kozak a 160cm wzrostu w kapeluszu...

kedarzyn

Kadarzyn zmiluj sie, juz sama kultura wypowiedzi pozostawia wiele do zyczenia a i argumentacja twoich pogladow wlasciwie zadna. W taki zalosny sposob to mozesz komentowac kolegow na podworku a nie zasluzonego dla kina akcji aktora.
Tak przy okazji: Van Damme ma 178 cm i zapewne jest wyzszy od ciebie, stad tez i frustracja oraz obelgi :)

JCVD

...poznałem JCVD osobiście i ma on tylko 173 cm wzrostu. Polaków lubi i chętnie z nimi współpracuje. Ogólnie to mu zwissa co o nim mówią europejczycy ze wschodu, ponieważ jego filmy oglądaja szczególnie fani z USA i azji... Trener ...

nie zagrał w żadnym dobrym filmie? To obejrzyj sobie np. "Skazany na piekło"!!!

To jest fan Arnolda Schwarzeneggera i dlatego tak pisze,bo Jean-Claude Van Damme,to dla niego jest rywal.

użytkownik usunięty
calderon

moim zdaniem Van Damme to bardziej kopacz ekranowy niż aktor. A co do "Skazanego na piekło" to nie widziałem tego filmu i z pewnością nie obejrzę, bo sądząc po nocie 5,6/10 jaką ma on na IMDb:
http://www.imdb.com/title/tt0339135/
to musi być niezły shit.
Chciałbym też przeprosić was fanów Van Damme'a za to że tak się wyraziłem na temat waszego idola.

Pozdrawiam.

Ja przyjmuję przeprosiny. Szkoda jednak, że w ocenie filmu kierujesz się notami, ponieważ nawet często się zdarza, że pod tymi średnimi, a nawet niskimi notami, kryje się dobry film. Mi osobiście "Skazany na piekło" spodobał się jak obejrzałem go trzeci raz:-) Dobre kino. Film w który trzeba się trochę wgryżć, by go w pełni zrozumieć:-)
Pozdrawiam.