Jestem ciekawa, czy filmy z Van Dammem leciały kiedykolwiek w kinie, jeśli tak to jakie? Ja nie przypominam sobie żadnego filmu.
Tak jak pisalem w innym temacie w roku 1994-1998 chodzilem na wszystkie filmy z JCVD ktore byly w kinach, a w tym okresie wszystkie jego filmy byly wyswietlane na duzym ekranie (nie wiem jak z wczesniejszymy produkcjami). To co na 100% bylo w kinie: Street Fighter, Timecop, Sudden Death, The Quest, Maximum Risk, Ryzykanci
Dzięki. W tamtym okresie chyba interesowałam się innymi filmami, dlatego nie pamiętam żadnego z jego filmów, chociaż pamiętam filmy ze Stallone lub Szwarcenegerm.
No pewnie że są !!! jeszcze oczywiście jest ten nowy film w produkcji...Assassination Games :):)
Schwarzenegger ! o wiele większe :)
JCVD, jest mniejszy od niego, i pewnie tak samo słabszy, bo siłą mięśni, jest mocniejszy, ale wolniejszy :)
Schwarzenneger mówił że czytał trzy scenariusze do filmu Terminator 5 podobno ma zagrać , mówił że wraca na ekrany po długiej przerwie :)
On, ma wrócić, stary wyjadacz, i do tego w TERMINATOR 5, łał, będzie z tego HIT !
Nie wiem jak ten film będzie wyglądać, przecież on wogóle nie ma już żadnych mięśnie w porównaniu ze Stallone :)