pózniej chyba uszło z niego powietrze bo kręcił jakieś filmy B i C a może D.
Chciałbym żeby wrócił do swojej formy i zagrał w kilku kinowych hitach z dobrym budżetem
i obsadą. Nie mówie o uniwersalny żołnież 9 czy krwawy sport 6 tylko o nowych pomysłach.
Jeszcze stary to on nie jest. To samo spotkało Seagala, SLY i Arniego kiedyś No1 a teraz???Przy czym oni są starsi.
to prawda on jeszcze nie jest taki stary i spokojnie do 60-65 może kręcić fajne filmy,ja bym chciał żeby on wystąpił z takimi gwiazdami w jednym filmie np;Żeby był Sylwester Stallone,Jason Statham.Jet Li,Dolph Lundgren,Arnold Schwarzenegger,Chuck Norris,Judson Mills oni mogli by wystąpić w kolejnej części Uniwersalnego Zołnierza albo zagrać w Niezniszczalnych 2 oni są świetnie wysportowani i ciekawie by się ich oglądało.
Van Damme nie jest stary? To proponuje obejrzec jego najnowsze zdjecia na ktorych widac że Jean-Claude nie ma juz czego szukać w kinie akcji klasy A.Jego sława już mineła dawno temu ale nakreci jeszcze kilka gniotów dla kasy to jest pewne.
sława jego nie mineła i nigdy nie minie on zawsze będzie sławny,i żaden inny aktor go nigdy nie zastąpi nie ma drugiego takiego człowieka jak Jean-Claute Van Damme.
Zgadzam się z tobą kewin948. Święta prawda. Jean-Claude to mój ulubiony aktor oraz człowiek, którego podziwiam.
Zgadzam się z tobą kewin948 i kdomagaa1- Święta prawda !!!
Jean-Claude to mój ulubiony aktor oraz człowiek, którego podziwiam - JEST WSPANIAŁY I UWIELBIAMY GO ZA TO !!!
tak masz rację zawsze nim będzie,nie ma takiego drugiego aktora jak on jest dużo co umieją walczyć ale Van Damme jest lepszy i ciesze się że dalej można go oglądać i podziwiać w nowych produkcjach filmowych.
Ja również się ciesze że jest taki wspaniały aktor :)
POZDRAWIAM :)
Był najlepszy, jest najlepszy, i będzie najlepszy !!!
70, 80, 90. 20, .........................:D
Ja bym chciał choć to niemożliwe,żeby Van Damme nakręcił chociaż jeden film w Polsce tak ja Steven Seagal
Ta... o Warszawie, która prędzej przypomina Władywostok i panoszącej się w niej komunie, tak jak została pokazana w filmie ze Steavanem Seagalem
Zazdroszczę wszystkim co mieszkają w Krakowie,fani mogli się wtedy zobaczyć z Van Dammem który przyjechał do polski z dwudniową wizytą gdzie zjadł obiad w Wentzlu i pokazał parę swoich umiejętności Sztuk Walki :)
No pewnie....powiedziała później że to cholernie miły facet....
A Dziennikarka TVN , dostała zaproszenie na LATE od JCVD.....fajnie :)
Nie tak jak inni aktorzy słyszałem że jeden psiknął gościowi w twarz gazem łzawiącym bo tamten tylko chciał autograf,Van Damme na pewno by tak nie zrobił szanuje go za to i za wszystko :)
Fajnie by było go spotkać i poprosić o autograf :)gdyby to było możliwe te spotkanie bo on jest gdzieś het het w USA :)
Pewnie...nawet tam bym poleciał po autograf...ale liczę na to że kiedyś z nowy nas odwiedzi... ja tu będę :)
Kurdę....ja też, ale polska mu się podobała i jakby chciał to by tu zamieszkał :)
Na pewno....musiał by się szybko wyprowadzić...ale by się przyzwyczaił. uwielbia swoich fanów, czy to Polska czy inny kraj, wszyscy fani go kochają :)
Co chwile musiał by zmieniać miejsce zamieszkania chociaż i tak by to pewnie nic nie dało, jest za bardzo popularny.........
Ale ta jego żona nie pasuje do niego on taki przystojniak a wziął sobie strongmankę i to jeszcze prawie w jego wieku a mógłby na pewno znaleść młodszą i ładniejszą :)
Na pewno by mógł...jeszcze się dobierze z jakąś kobietą...
Ale zawsze nie może natrafić na ta jedyną, rozwody...
grunt że jest szczęśliwy....
Ja zazdroszczę jego rodzonym dzieciom, być dzieckiem takie gwiazdy jak Van Damme to dopiero jest super :)
Cholera...żebyś wiedział :)
to radocha mieć takiego ojca :) - zazdrość jest jak nic :)
No na pewno, bym się chciał uczyć na walkach swojego ojca...
kogoś stłuc i powiedzieć że to mój ojciec mnie nauczył,
bo to jest JCVD :)
Czyli odziedziczyć to po nim :) - talent do aktorstwa i do walki ze złem - nie tylko w filmach :)
osiągnąć to wszystko co JCVD - to marzenie :)
Ja również - o to właśnie chodzi - dzięki takim ludziom jak JCVD - człowiek nie boi się przeciwstawić złu...
Ja biorę z niego przykład chociaż ćwiczę i wiem że nigdy nie będę tak walczył jak on ale chcem być do niego podobny i być takim jak on :) Spokojnym,miłym,pomagać jeśli zajdzie taka potrzeba wszystko :)
Ja również :)
Z takich ludzi warto brać przykład,
i odwzorować czasem z filmów to, co może przytrafić się na naszych oczach za chwilę :)
No ja też - cały zestaw domowych robocizn, wozić go na spotkania, stać na ochronie - wszystko :)