Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,7
20 462 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

pózniej chyba uszło z niego powietrze bo kręcił jakieś filmy B i C a może D.
Chciałbym żeby wrócił do swojej formy i zagrał w kilku kinowych hitach z dobrym budżetem
i obsadą. Nie mówie o uniwersalny żołnież 9 czy krwawy sport 6 tylko o nowych pomysłach.
Jeszcze stary to on nie jest. To samo spotkało Seagala, SLY i Arniego kiedyś No1 a teraz???Przy czym oni są starsi.

STALONE_POLAND

to prawda on jeszcze nie jest taki stary i spokojnie do 60-65 może kręcić fajne filmy,ja bym chciał żeby on wystąpił z takimi gwiazdami w jednym filmie np;Żeby był Sylwester Stallone,Jason Statham.Jet Li,Dolph Lundgren,Arnold Schwarzenegger,Chuck Norris,Judson Mills oni mogli by wystąpić w kolejnej części Uniwersalnego Zołnierza albo zagrać w Niezniszczalnych 2 oni są świetnie wysportowani i ciekawie by się ich oglądało.

kewin948

Van Damme nie jest stary? To proponuje obejrzec jego najnowsze zdjecia na ktorych widac że Jean-Claude nie ma juz czego szukać w kinie akcji klasy A.Jego sława już mineła dawno temu ale nakreci jeszcze kilka gniotów dla kasy to jest pewne.

Glock

sława jego nie mineła i nigdy nie minie on zawsze będzie sławny,i żaden inny aktor go nigdy nie zastąpi nie ma drugiego takiego człowieka jak Jean-Claute Van Damme.

kewin948

Zgadzam się z tobą kewin948. Święta prawda. Jean-Claude to mój ulubiony aktor oraz człowiek, którego podziwiam.

użytkownik usunięty
kewin948

Zgadzam się z tobą kewin948 i kdomagaa1- Święta prawda !!!
Jean-Claude to mój ulubiony aktor oraz człowiek, którego podziwiam - JEST WSPANIAŁY I UWIELBIAMY GO ZA TO !!!

Po prostu Jean jest mistrzem i nim pozostanie :)

sasaki_filmweb_filmweb

tak masz rację zawsze nim będzie,nie ma takiego drugiego aktora jak on jest dużo co umieją walczyć ale Van Damme jest lepszy i ciesze się że dalej można go oglądać i podziwiać w nowych produkcjach filmowych.

kewin948

Nom też się ciesze . Pozdrawiam

użytkownik usunięty
kewin948

Ja również się ciesze że jest taki wspaniały aktor :)
POZDRAWIAM :)
Był najlepszy, jest najlepszy, i będzie najlepszy !!!
70, 80, 90. 20, .........................:D

Ja bym chciał choć to niemożliwe,żeby Van Damme nakręcił chociaż jeden film w Polsce tak ja Steven Seagal

kewin948

Ta... o Warszawie, która prędzej przypomina Władywostok i panoszącej się w niej komunie, tak jak została pokazana w filmie ze Steavanem Seagalem

miewam__koszmary

Ale wyszło całkiem fajnie,i nasi polscy aktorzy też byli super.

użytkownik usunięty
kewin948

No, nawet, ale i marzenie by zobaczyć tam JCVD....ale by były krzyki :)

Ludzie by się nawzajem zabijali żeby mu uścisnąć dłoń i dostać autograf :)

użytkownik usunięty
kewin948

Tylko wyobrazić.....tylko do niego przypuszczam by się tak garneli ludzie...:)

Zazdroszczę wszystkim co mieszkają w Krakowie,fani mogli się wtedy zobaczyć z Van Dammem który przyjechał do polski z dwudniową wizytą gdzie zjadł obiad w Wentzlu i pokazał parę swoich umiejętności Sztuk Walki :)

użytkownik usunięty
kewin948

Wiem widziałem Na YouTube...........Zaje****
Sam chciałbym się tam znaleźć :)

Widziałeś może wywiad z nim jak rozmawiała z nim chyba Jolanta Fajkowska :)

użytkownik usunięty
kewin948

No pewnie....powiedziała później że to cholernie miły facet....
A Dziennikarka TVN , dostała zaproszenie na LATE od JCVD.....fajnie :)

No oczywiście że miły nawet w filmach jest taki sam :)

użytkownik usunięty
kewin948

Wszędzie.....jest taki miły, w życiu, w filmach, na planie, i na wywiadach :)

Nie tak jak inni aktorzy słyszałem że jeden psiknął gościowi w twarz gazem łzawiącym bo tamten tylko chciał autograf,Van Damme na pewno by tak nie zrobił szanuje go za to i za wszystko :)

użytkownik usunięty
kewin948

No słyszałem....ja też go szanuję i to jest niemożliwe :)

Fajnie by było go spotkać i poprosić o autograf :)gdyby to było możliwe te spotkanie bo on jest gdzieś het het w USA :)

użytkownik usunięty
kewin948

Pewnie...nawet tam bym poleciał po autograf...ale liczę na to że kiedyś z nowy nas odwiedzi... ja tu będę :)

No super by było nie pozwoliłbym bym mu chyba odlecieć :)

użytkownik usunięty
kewin948

Kurdę....ja też, ale polska mu się podobała i jakby chciał to by tu zamieszkał :)

Jakby było zajebiście tylko fani by pewnie nie dawały mu spokoju :)

użytkownik usunięty
kewin948

Na pewno....musiał by się szybko wyprowadzić...ale by się przyzwyczaił. uwielbia swoich fanów, czy to Polska czy inny kraj, wszyscy fani go kochają :)

Co chwile musiał by zmieniać miejsce zamieszkania chociaż i tak by to pewnie nic nie dało, jest za bardzo popularny.........

użytkownik usunięty
kewin948

Ale widzisz w USA, jest kochany, ale z dręczeniem go ludzie dali spokój :):):)

Ale ta jego żona nie pasuje do niego on taki przystojniak a wziął sobie strongmankę i to jeszcze prawie w jego wieku a mógłby na pewno znaleść młodszą i ładniejszą :)

użytkownik usunięty
kewin948

Na pewno by mógł...jeszcze się dobierze z jakąś kobietą...
Ale zawsze nie może natrafić na ta jedyną, rozwody...
grunt że jest szczęśliwy....

Ja zazdroszczę jego rodzonym dzieciom, być dzieckiem takie gwiazdy jak Van Damme to dopiero jest super :)

użytkownik usunięty
kewin948

Cholera...żebyś wiedział :)
to radocha mieć takiego ojca :) - zazdrość jest jak nic :)

I jeszcze bym pewnie umiał się bić gdybym miał takiego ojca :)

użytkownik usunięty
kewin948

No na pewno, bym się chciał uczyć na walkach swojego ojca...
kogoś stłuc i powiedzieć że to mój ojciec mnie nauczył,
bo to jest JCVD :)

Ale by było może jeszcze został bym jakimś karateką zdobył bym może jakieś tytuły kto wie :)

użytkownik usunięty
kewin948

Czyli odziedziczyć to po nim :) - talent do aktorstwa i do walki ze złem - nie tylko w filmach :)
osiągnąć to wszystko co JCVD - to marzenie :)

Bronił bym ludzi i bił tych co biją słabszych :)

użytkownik usunięty
kewin948

Ja również - o to właśnie chodzi - dzięki takim ludziom jak JCVD - człowiek nie boi się przeciwstawić złu...

Ja biorę z niego przykład chociaż ćwiczę i wiem że nigdy nie będę tak walczył jak on ale chcem być do niego podobny i być takim jak on :) Spokojnym,miłym,pomagać jeśli zajdzie taka potrzeba wszystko :)

użytkownik usunięty
kewin948

Ja również :)
Z takich ludzi warto brać przykład,
i odwzorować czasem z filmów to, co może przytrafić się na naszych oczach za chwilę :)

Dobrze to powiedziałeś, chciałbym mieć z nim zdjęcia zaszczyt by był dla mnie :) a ty.

użytkownik usunięty
kewin948

Kurdę...pytanie, pewnie że tak, zaszczyt i totalna radocha :)

Ja bym chciał dla niego pracować nawet za darmo bym pracował dla niego :)

użytkownik usunięty
kewin948

Szofer, sprzątaczka, lokaj, czy nawet pucybut....mi to bez różnicy hahah ;)

Mógłbym sprzątać mu dom karmić psa myć naczynia robić zakupy wszystko :)

użytkownik usunięty
kewin948

No ja też - cały zestaw domowych robocizn, wozić go na spotkania, stać na ochronie - wszystko :)

O właśnie być jego ochroniarzem :) bym chciał :)