Syn Jean Claude'a zorganizował rodzinna wyzerke w pewnej restauracji i zaprosil na nia Bolo Yeunga aby sprawic ojcu niespodzianke.
o to link:
http://www.youtube.com/watch?v=GxPDbBv5PGA&feature=related
P.S. Po filmie Assassination Games myslalem, ze Van Damme od botoksu nie moze zmieniac mimiki twarzy, ale na filmiku okazuje sie ze nie ma wiekszych problemow z mimika :)
Kurczę....niezła niespodzianka :)
JCVD nie zażywa botoksu...skąd to wiozłeś :)
A film pierwszorzędny !!!
hmm ja widziałam chyba jak był dużo młodszy, zobaczymy ;) A Kris gra w filmach, jak patrzyłam muszę sobie jakiś zobaczyć, pewnie ma talent po ojcu ;)
Właśnie też się nad tym zastanawiałam;p Na razie widziałam, jak bez koszulki pojawił się na bilbordach;p
Właśnie nie za bardzo ;( Mógłby troszkę przypakować lepiej prezentowałby się ;p Nie mogę znaleźć tych fotek ;(
"JCVD nie zażywa botoksu...skąd to wiozłeś :)"
w takim razie sorka za wprowadzanie w blad, przeczytalem o tym kiedys na filmwebie(kilku uzytkownikow o tym pisalo), ale jak widac pochopnie uwierzylem plotkom :)
Tutaj dużo takich użytkowników jest co roznoszą plotki albo są kompletnymi świrami uważaj bo na jednego się nadknąłem i radze byś z nim nie pisał nazywa się kinoman989999 :):):)
wyobraz sobie ze jestem wielkim fanem Van Damma od 15 lat :) jestem antyfanem tego kewinka który spamuje po calym tym temacie
Ja nową fanką ;) Nie za bardzo orientuję się tutaj, ale ja nie miałam na myśli Ciebie pisząc o antyfanach.
O to super. Ja mam zamiar obejrzeć wszystkie filmy z jego udziałem, powala mnie swoim stylem i w ogóle;)
Pozdrawiam
Ja na Van Dammie tez sie wychowalem, jego filmy (glownie kickboxer, bloodsport i karate tiger) mnie zmotywowaly do trenowania sztuk walki, pozniej jeszcze doszedl Lundgren, Lorenzo Lamas, Chuck Norris i Brandon Lee, ale to Van Damme byl moim mentorem :) Od 1994 do 1998 roku chodzilem do kina na WSZYSTKIE filmy jakie sie tylko pojawialy z JCVD, pozostale widzialem w TV(kiedys czesto lecialy z nim filmy w telewizji) a te co sa od 2002r widzialem na kompie :P
wow, trenujesz sztuki walki?! Ja chcę i na pewno zacznę, Van Damme mnie zachęcił ;) Co konkretnie trenujesz? ;)
Nom zaczelem jako dzieciak, gdy takie filmy jak Kickboxer byly na topie :) Pierw trenowalem karate 5 lat (czasy podstawowki), pozniej 7 lat przerwy, nastepnie taekwondo tylko 2 lata (czasy studenckie), obecnie trenuje 4 rok kung fu w szczecinskim stowarzyszeniu pieciu zwierzat. Niestety odkad pracuje mam coraz mniej czasu na treningi, wiec sie obawiam, ze niebawem znowu bede musial zrobic sobie przerwe.
Z mojego doświadczenia wiem bo też trenuje że nie warto robić sobie przerwy dłuższej niż i miesiąc , bo ja tak zrobiłem prawie miesiąc przerwy miałem, i ciężko mi było zrobić szpagat , nawet nie wychodził mi tak już dobrze pół obrót, dlatego radze ci jeśli chcesz umieć się dobrze bić trenuj intensywnie 5-6 razy w tygodniu , jeśli nie masz czasu to chociaż tą godzinkę dziennie zrób i codziennie trenuj szpagat min.10 minut :)
No wlasnie wiem bo po tych 7 latach jak poszedlem na pierwszy trening Taekwondo to w pewnym momencie widzialem kolorowe swiatelka przed oczami:) Musialem od nowa cwiczyc kondycje, rozciaganie itd. Ale te 7 lat to nie miala byc przerwa tylko sobie po prostu dalem spokoj z treningami, mialem pewien okres ze uwazalem, ze to mi niepotrzebne, zamiast tego prowadzilem hulaszczy tryb zycia(alkohol, zielsko, fajki), ale po tych 7 latach sie ogarnelem i sie czuje lepiej :) Teraz cwicze codziennie tylko, ze nie mam czasu by chodzic na treningi bo sa w takich godzinach (zaczynaja sie od 18) gdy akurat jestem w pracy :) A wiadomo z instruktorem cwiczy sie lepiej, bo jak sie samemu cwiczy to czlowiek sie zazwyczaj oszczedza :P
Ja też nie chodzę na treningi tylko na siłownię a treningi karate,taekwondo,boks trenuje sam w domu uczę się z książek i podglądam Van Damme w filmach biorę te ruchy co on, nie mam czasu choćbym chciał chodzić do jakiegoś klubu,ale powiem ci że nauczyłem się więcej w domu i na podwórku niż ci moi koledzy z klubu taekwondo :):):)
Zawsze jak oglądam jego filmy patrze jak on się bije a potem zgapiam od niego :):):) podoba mi się jego styl :):)
Co chciałabyś się nauczyć najbardziej :):):) bo on trenuje karate,taekwondo, był przecież mistrzem europy w 1978.r. w karate shotokan :):):)
Mi się też tak zdaje że trenował i chyba trenuje kick boxing ale ja bym na twoim miejscu ćwiczył karate tylko musisz zacząć robić szpagaty żeby potem zrobić pół obrót albo wyprowadzić wysokie kopnięcie :):):) niezbędny do tego jest umiejętność szpagatu jak i do kick boxingu też :)::)