Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,6
20 374 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

tylko takie info, chociaz fani van damme i tak ten film juz widzieli po 10 razy :p

użytkownik usunięty
statnik

To nic, ja widziałem 1000 razy to i obejrzę 1001 :)
i tak nic w TV nie ma.
Dzięki za Info :)

mi chodzilo oto ze ostatniej nocy w sensie z czwartku na piatek to leciało na sat1 po godzinie 12 w nocy, moja stara to ogladala ;P

użytkownik usunięty
statnik

Ja też to oglądałem :)
i wiem o godzinach filmu, spoko :)

statnik

po 10 razy hahaha ja go widziałem setki razy i mi się nie znudził

kewin948

niektore filmy naprawde mozna ogladac po setki raz

statnik

ja oglądam tylko te z Van Damme'm one mnie nigdy nie znudzą :)

kewin948

u mnie stallone jest na pierwszym miescu w sensie ulubionz aktor, z nim to tez moge ogladac wszystko po 1000 razy

statnik

no każdy ma swojego idola którego ogląda i mu się nigdy on nie znudzi, ja ci powiem że stallona też filmy lubię oglądać po kilka razy najlepszy z nim film który mi się podobał to "Więcej niż Wszystko "

użytkownik usunięty
kewin948

Ja uwielbiam DORWAĆ CARTERA i CZŁOWIEK DEMOLKA :)

no get carter dobry z mickey rourke, szkoda ze rourke nie zagra w 2 czesci.. od stallone to wiadomo rambo wszystkie, wymienione juz get carter i czlowiek demolka, cobra, oskar ;p

statnik

Albo stój bo mamuśka strzela, haha świetna komedia :)

użytkownik usunięty
kewin948

Pewnie, mnie tez nigdy nie znudzą.

ostatnio oglądałem znowu Krzyżowy Ogień, szkoda że był tam taki twardy i nie miły

użytkownik usunięty
kewin948

No ja tez ostatnio oglądałem ten film, potwierdzam twoja spekulację :)

kewin948

krzyzowy ogien to w sumie juz drugi film gdzie z adkinsem zagral, wczesniej zagrali w strazniku granicy a teraz zagraja razem w expendables 2 i uniwersalny zolnierz 4, widac van damme ma ucznia ;p

użytkownik usunięty
statnik

I może brać przykład od starego wyjadacza :)

statnik

Ten Skod Adkins potrafi się tak bić naprawdę, jak pokazał w filmie Krzyżowy Ogień ?

kewin948

w krzyzowzm ogniu duzo bylo akcji. ogarnij film Undisputed III z adkinsem, tam dopiero chlopak pokazuje swoj talent,t typowe mordobicie :D

statnik

o dzięki, obejrze se

statnik

oo miło wracać do takich produkcji :) z chcią se obejrze ;) a co Wy o nim sądzicie? :)

AdamBayern01

dla mnie dobry. niewiem ja kwy ale jak czasami wracam nawalony do chaty jak messerschmidt to puszczam sobie niektore filmy albo chociaz sceny, to wasnie ostatnio quest puszczalem :p

statnik

hehe nawalony :D ja też czasami lubię puścić sobie stare filmy, które zobaczyłem dawno temu :)

AdamBayern01

mam znajoma starsza odemnie, ma 30 lat, to mi opowiadala ze szuka filmu z seagelem ktory widziala kiedys raz jak zapadl w spiaczke, odrazu wiedzialem ze hard to kill, mimo ze ogladala go w wieku 16 lat a teraz ma 30 czy tam 29 c.huj wie kobiety zawsze wiek zmieniaja ;p to mimo po tylu latach tak samo na nim sie wzruszyla jak za pierwszym razem

statnik

fajnie oglądnę

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

Ja tez sobie zobaczę :)