Jennifer Kaytin Robinson

5,1
266 ocen scenariuszy
powrót do forum osoby Jennifer Kaytin Robinson

Ta pani jest beztalenciem nie potrafi pisać scenariusza to co zrobiła z Thorem kompletnie tego nie rozumiem jak można było to tak spieprzyć ja jako osoba która nigdy nie pisała żadnych scenariuszy i nie ukończyła żadnych studiów w minutę potrafiłbym ułożyć lepszy zarys scenariusza niż wynajęci scenarzyści którzy z tego słyną to jest jakiś nieśmieszny żart skąd marvel ich bierze ?????

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
goingtopro

dokładnie, skąd taki wybór. Powiem szczerze, że gorszego gówna jak ten Thor to w swoim życiu nie widziałem

goingtopro

Kompletnie ZERO polotu. W zasadzie zero ...fabuły. Waititi się ośmiesza, pracując z takim zerem jak ona. Jak nisko trzeba upaść, by godność zrównać z czymś takim. Disney i ta paniusia są siebie warci - wykupili wszystko, co znane by robić gnioty na kasę. Na szczęście film ten widziałem w Internecie - jakby mi się spodobał, to bym kupił. Ten jest poniżej średniego, bo nie czuję zobojętnienia, a irytację.

goingtopro

Dziwię się że Thor miłość i grom nie dostał żadnej Złotej Maliny. To było takie gówno. Nie wiem na co poszedł ten wielki budżet chyba na dragi i alkohol.
Scenariusz był straszny. Tego filmu nie dało się oglądać. Nie dałam rady obejrzeć tego filmu do końca.

goingtopro

A czy w /twoim zarysie scenariusza byłyby przecinki, w przeciwieństwie do komentarza?