Jennifer LawrenceIII

Jennifer Shrader Lawrence

8,2
99 435 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jennifer Lawrence

Zasłużyła na oscara, jest świetną aktorką i co najważniejsze nie jest sztuczna ani jak myślę
nikogo nie udaje, nie wywyższa się pomimo sławy i popularności jaką osiągnęła, nawet
przy rozdaniu oscarów po jej pechowym upadku potrafiła się z tego śmiać nie zachowała
się jak sztywniaczka wkurzona na to co się stało :) Takie jest moje zdanie a wy co o niej
myślicie ?

użytkownik usunięty
narka11

mam takie samo zdanie, jest urocza, potrafi świetnie zagrać różne emocje, i cieszę się, że otrzymała Oscara, pewnie jeszcze nie raz nas zaskoczy i zagra w wielu znakomitych filmach :-) oby więcej takich prawdziwych, naturalnych i uśmiechniętych aktorek! :-D

Dokładnie - ładna, szczera i naturalna, jeszcze nie przesiąkła tym show-syfem. W Igrzyskach śmierci, przy tych tokszołach przyszłości nawet chyba grać nie musiała - wystarczy popatrzeć jak zachowuje się przy takich okazjach w realu (spotkanie z Nicholsonem na przykład) :)... Fajnie, że oskara dostała, chociaż przyznam że miała słabą konkurencje (i to pewnie dlatego) - w Poradniku stworzyła jednak fajniutką i uroczą postać...