Jennifer LawrenceIII

Jennifer Shrader Lawrence

8,2
99 435 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jennifer Lawrence

Jest niesamowita aktorką. W wieku 23 lat osiągnęła więcej, niż niejedna starsza koleżanka po
fachu. Nie boję się powiedzieć, że w przyszłości może zająć miejsce Meryl Streep. Oczywiście na
dzień dzisiejszy cudowna Meryl bije wszystkie współczesne aktorki na głowę, ale jeszcze trochę
doświadczenia i podszkolenia warsztatu aktorskiego i Jennifer będzie na dobrej drodze, aby stać
się gigantem porównywalnym do Meryl Streep.

munos17

To zabawne, bo praktycznie wszystko, co napisałeś powiedziałem już na tym forum. Czuję, jakbym pisał własną wypowiedź.
A ponieważ zgadzam się z tobą w stu procentach, czuje się zobowiązany uprzedzić cię, że zaraz zlecą się tu tacy, którzy nie umieją czytać.

Bo gdy ja jakiś czas temu powiedziałem tu, że Jennifer Lawrence jest najbardziej utalentowana aktorką od czasu Meryl Streep, zaraz zaczęły się wrzaski, że porównuję ją z Meryl Streep. Podczas gdy ja nie porównywałem, bo nie sposób porównać aktorek, które dzieli 40 lat dorobku. Ale to nie przeszkadzało analfabetom nie rozumiejącym własnego języka krytykować mnie za posiadanie własnego zdania.

daniell_p

Niestety obecnie na forach, czatach i tego typu portalach nie masz prawa mieć własnego zdania, bo każda twoja opinia odmienna od opinii innych zostanie odebrana opacznie. Po prostu trzeba trzymać się swojego zdanie i wyrażać je w normalny, cywilizowany sposób, jednak w większości przypadków na nic się to nie zdaje.

Mam zamiar obserwować rozwój kariery Jennifer Lawrence i trzymam za nią kciuki, bo jest przykładem aktorki z wrodzonym talentem. Jeżeli będzie wybierać ambitne role to na pewno zapisze się w historii kina, jako legenda. Teraz brakuje jej tylko dorobku, który przyjdzie z czasem i po Oscarze może być już tylko lepiej.