nie widziałem nic piekniejszego niż jennifer.lawrence na przedwczorajszej gali. a w
winter'sbone utwierdziła mnie w przekonaniu że ma potencjał. szkoda tylko, ze nie wygrała
statuteki - możnaby ją dłużej pooglądać :)
mały szok załapałem ogladajac ta gale, bo wpadł mi w oko super lachon jak kamera latala po widowni, a potem pokazuja nominacje dla aktorek i sie okazuje ze to ona - w ogole jej nie poznalem, jakby mi ktos powiedzial ze to ta aktorka z winters bone to bym nie uwierzyl :DD
mala fotka z czerwonego dywanu zeby nie byc goloslownym ;)
http://film-book.com/wp-content/uploads/2011/02/jennifer-lawrence-oscar-2011-01- 643x1024.jpg
Nie pozostaje mi nic innego jak przytaknąć przy obu stwierdzeniach - Jennifer jest więcej niż przepiękna, poza tym bardzo naturalna i zabawna (obejrzyjcie ją u Fallona lub Conana). A za "Do szpiku kości" zdecydowanie (mimo mojego uwielbienia dla Natalie Portman) powinna dostać Oscara bo zagrała najlepiej.
Zdecydowanie obecnie mój największy obiekt westchnień (vide mój avatar).
Oczywiście chodziło mi o Leno - nawet miałem go przed oczami jak to pisałem i sam nie wiem czemu napisałem Conana ;)
W ogóle jej nie poznałam co za metamorfoza,piękna dziewczyna ale niepotrzebnie zrobili ją na starą babe na Oscarach.
Nie chę wyjść na jakiegoś buraka co się przechwala, ale mam kontak z Jennifer na twiterze. Tzn na twiterze nie ma takiej opcji jak na naszej-klasie czy Facebooku, że dodaje się do znajomych, po prostu ja śledzę jej wpisy, a ona moje (Jennifer śledzi tylko 15 osób) Wszystko to daje mi możliwość pisania do niej dłuższych wiadomości prywatnych. Już napisałem, że bardzo się tu w Polsce wam podoba. Może ktoś ma jakieś wiadomości, kóre mógłbym jej przekazać?
Ta dziewucha ma potencjał. W "X-menie" i "Do szpiku kości" pokazała że jest jedną z najbardziej obiecujących aktorem.
No i do tego jest bardzo ładna :)
Moim zdaniem nie, ale nie zamierzam Cię krytykować. Zastanawia mnie tylko po co wchodzić na profil aktora i pisać o nim takiego typu rzeczy. Jak już chcesz coś skrytykować związku z Jennifer to skrytykuj jej grę aktorską, bo to nie jest profil a la Pudelek, gdzie ocenia się kreacje gwiazd i czy ładnie wypadły w pełnej Photoshopu sesji zdjęciowej, tylko portal o filmach.
Masz rację, co do wyglądu. Ale autor wątku, który rozpływa się nad jej urodą, również nie ocenił jej gry aktorskiej.