Oglądając drugą część Igrzysk Śmierci pomyślałem sobie, że gdyby postanowili nagrać film Tomb Raider na podstawie najnowszej części gry pasowałaby idealnie. Żadna modeleczka 90-60-90, tylko zwyczajna dziewczyna. W kilku scenach z łukiem wypisz-wymaluj "nowa" Lara
Jak dla mnie byłaby super. Gdy grałem TR2013 myślałem że postać to Katniss Everdeen ;D
Nietrafiony pomysł, z twarzy jest kompletnie niepodobna. Już prędzej Gal Gadot, czy Camilla Luddington, która świetnie sobie poradziła z dubbingiem, więc z rolą filmową nie powinno być gorzej.
co do Camilli Luddington to owszem, dubbing świetny, ładna kobieta, ale jednak zagranie "całej" roli inna sprawa; mogłoby to być dobre posunięcie, niestety nie znam tej osoby z jakiś poważniejszych ról - spojrzałem w filmografię i wspominam tylko Californication - więc ciężko mi ocenić możliwości aktorskie.
Co do Gal Gadot - właściwie ta sama sytuacja co z Luddington - nie znam, nie oceniam, chociaż w mojej opinii jednak Lawrence lepiej pasowałaby fizycznie do postaci Lary
Zwyczajnie widząc Jennifer z łukiem i znając jej obecną pozycję w holiłódzie (oraz brak oporów przed zagraniem w, powiedzmy, mainstreamowych filmach), wydaje mi się, że byłaby jednak nieco wyżej na liście od twoich propozycji, oczywiście nie wykluczam, że obie kandydatki mogłyby być lepsze :)