Oscary to już dwa powinna mieć na koncie, jeszcze nigdy nie widziałem tak utalentowanej i grającej
tak naturalnie aktorki, oscar? jak najbardziej tak
Jak najbardziej sie zgadzam! W końcu jakaś obu naturalna młoda aktorka, która stu procentowo zasługuję na Oscara!
Też się z tobą zgodzę, lecz nie potrzebnie robiłeś ten temat a dlaczego? Bo teraz zlecą się osoby które będą dawać absurdalne argumenty, że "gra jak drewno" itp.
Dokładnie, zaraz zlecą się hejterzy. Jak widzę te ich komentarze to mi się nawet odpowiadać nie chce, ale cóż nie ma na świecie aktora który nie był hejtowany, do tego trzeba się po prostu przyzwyczaić, bo nic się z tym nie zrobi. Według mnie również gra dobrze i zasługuje na nagrody.
Może nie umiem zauważyć jej nadzwyczajnego talentu, ale za co ona dostała tego Oscara? Bez urazy, ale Leonardo DiCaprio wciąż go nie ma, a jest wspaniałym aktorem i ona nie ma do niego żadnego porównania. Czasem się zastanawiam za co tak naprawdę dostaje się te nagrody....
Nie wiem czy to "hejt" z mojej strony, ale po prostu nie przekonuje mnie jej gra aktorka mimo, że fajna z niej dziewczyna.
A według mnie gra dobrze i zasługuje na nagrody. Widziałam o wiele gorszych aktorów i aktorek od niej. Jest sławna i to też jej pomaga w zdobywaniu nagród, ale nie tylko dlatego, bo gdyby grała faktycznie tak beznadziejnie to, by ją nie brano do filmów. A to że Leonardo DiCaprio nie dostał nagrody nobla to przecież nie ma nic wspólnego z Lawrence. Smutne jest po prostu to, że nie wszyscy którzy zasługują na nobla go dostają, no ale co zrobić. I tak naprawdę to w pewnym sensie kto jak gra zależy od pewnego gustu.
A co do twojej wypowiedzi to podoba mi się to, że ani nikogo nie wyzywasz ani nie przeklinasz, bo takie osoby to gorączki mnie doprowadzają. A twoja wypowiedź to twoja opinia kulturalna. Pozdr :D
Dzięki za poprawkę ;D nie zauważyłam, że tak napisałam. Widocznie zbyt bardzo zamyśliłam się nad tym co mam napisać :D
No też się z tobą zgodzę, że Leonardo DiCaprio jest doskonałą "AKTORKĄ". Ludzie ogarnijcie się, oscary dla kobiet i oskary dla mężczyzn to są dwie różne nagrody.
Ja widziałem drugą taką aktorkę - Natalie Portman.
Ale Lawrence jest równie dobra. Jest fenomenalna.
Dostanie Oskara za American Hustle.
Problem w tym, że Natalie Portman jest nierówna. Potrafi zagrać genialnie w "Closer", a potem beznadziejnie w Gwiezdnych Wojnach. Lawrence zawsze jest znakomita.
Beznadziejnie? Normalnie zagrała z tego co pamiętam. Pamiętam też, że podobał mi się romans między nią i Anakinem w Ataku klonów. Nie pamiętam dobrze filmów, ale z tego co wiem, to byłem zaskoczony, że tak są krytykowani za ten romans. I jeszcze była super ostatnia część z pogrzebem Padme. Dla mnie było ok. Nie wiem czy tam miała co zagrać. Leia jednak była znacznie ciekawszą postacią do zagrania, Padme była Bogu ducha winna. Pewnie nie dało się zagrać tak dobrej postaci z zębem.
Po 100 razy oglądałem najlepsze momenty z Portman w Bliżej. Co to była za rola!
Najlepsze role Portman to: Bliżej, V jak Vendetta, Czarny łabędź, Powrót do Garden State i Leon zawodowiec.