Jennifer LawrenceIII

Jennifer Shrader Lawrence

8,2
99 435 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jennifer Lawrence

Ludzie o co Wam chodzi? Czytam te durne tematy ,że Oscar się jej nie należy.. ok rozumiem komuś może się to nie podobać ale zaraz piszecie ,że Oscary i tak nic nie znaczą- są niczym więc nie rozumiem tego wylewania żalów. Skoro krytycy filmowi ( czyli specjaliści od tego ) przyznali jej Oscara to widocznie jej się należał ale jak widać na filmwebie są więksi znawcy i lepsi krytycy filmowi niż w hollywood.

kulusinio

W dupie im się poprzewracało i tyle.

kulusinio

Debilom do rozumu nie przemówisz. Nie wysilaj się.

Anaissa

Nie mam zamiaru :)

kulusinio

same oscary to nie wyznacznik, a aktorstwo to jedyna kategoria w której ci "znawcy" dają nagrody zasłużonym. reszta oscarów jak za najlepszy film to od lat kpina.

roach22

,,reszta oscarów jak za najlepszy film to od lat kpina'' właśnie o takie wypowiedzi mi chodzi.. dlaczego kpina? Bo Ty jesteś ekspertem i tak uważasz? Nie rozumiem tego.

użytkownik usunięty
kulusinio

Bo dużo ludzi nie ma odwagi spełniać swoje marzenia, przez to mają niską samoocenę i niskie poczucie własnej wartości, zazdroszczą i przez to mają życie, którego nienawidzą. Ale sami nie robią nic, żeby je zmienić, czekają, aż samo się zmieni albo coś się wydarzy. I kiedy komuś udaje się, to oni chyba, żeby poprawić sobie samopoczucie albo, żeby przez chwilę poczuć się lepiej, mówią najgorsze rzeczy o tym kimś.

Ja lubię tę dziewczynę i cieszę się jej szczęściem :)

kulusinio

Oni są ekspertami i co z tego? Tam dają nagrody wedle własnych upodobań. Z efektów specjalnych widać, że uwielbiają CGI wybuchy itd olewają. Oscara za film roku dostała operacja argo, bo za przeproszeniem weszła w dupę amerykanom. Pokazali Hollywood z najlepszej strony, i jak USA robi z Iranu debili. Co w tym było świetnego? Scenariusz bardzo dobry ale jako thriller ten film to miernota poniżej przeciętnej. To już nie tak, że "ja wiem lepiej". spójrz na ten film nie uwzględniając tego, że jest na faktach. Słabizna nie thriller. A z poprzednich lat? Hurt locker - podobnie jak z operacją argo tyle, że ten film jest przynajmniej dobrym filmem wojennym. Pozdrawiam

roach22

No i widzisz oni przyznają nagrody według jakiś tam wyznaczników ale jak widzę ludzi piszących ,że np : ten film miał lepszy scenariusz a ten tamto.. itd uważają ,że wiedzą wszystko to jak tu dyskutować?

roach22

Podałeś, podliczmy, 2 przykłady. To jest, Twoim zdaniem, dowód ogólnej tezy dotyczącej wielu kategorii. Nie widzisz tu aby jakichś braków logicznych?

kulusinio

Zgadzam się w zupełności z tobą. Przecież to nie od nas zależy kto dostanie tego oscara, kogo obchodzi zdanie bandy 15 - 17 latków, ( nie mówię oczywiście o wszystkich ), którzy mają nierówno pod sufitem i myślą, że jak napiszą, że Jennifer nie była godna oscara i że były inne, lepsze aktorki, to co im to da? Nie rozumiem dzisiejszej społeczności...

użytkownik usunięty
kulusinio

OMG! Ludzie, czy wy musicie kilka tematów o tej tematyce zakładać... Zaśmiecacie forum...

Jak można zaśmiecać forum? Forum jest od pisania - po to zostało stworzone. Gdyby moderatorzy uznali to za zaśmiecanie usuwaliby co drugi temat.

użytkownik usunięty
kulusinio

Chodzi mi o to, że taki temat już istnieje...
http://www.filmweb.pl/person/Jennifer+Lawrence-612192/discussion/Po+co+tyle+jadu -2148210