Na niektórych zdjęciach jest podobna do Brittany Robertson (głównie chodzi mi tu o sesję do Teen Vogue).
Mi się zawsze kojarzyła z Michelle Williams w filmie "Gatunek". Jako młoda Sil przy przemianie w pociągu jest bardzo podobna.
Od siebie dodam, że jak ją zobaczyłam w trailerze do Igrzysk Śmierci to myślałam, że grała Zuzannę w Opowieściach z Narnii.
Ja jak ją w Igrzyskach zobaczyłam to myślałam, że to Ashley Rickards, która grała Jennę Hammilton w serialu "Inna" . :D
No dokładnie wygląda jak bridget jones, a zanim schudła do 'igrzysk' to nawet w jej najlepszych latach!
Nie wiem do kogo jest podobna, fakt jest taki, że jest wyjątkowo urodziwa - przynajmniej w Igrzyskach Śmierci.
Ja za pierwszym razem, kiedy zobaczyłam Igrzyska śmierci myślałam, że to Emily Browning. (chodzi mi o film "Nieproszeni Goscie" )
Dokładnie. Gdy widziałam trailer Igrzysk śmierci, myślałam, że gra Emily Browning. A na plakacie to już w ogóle bardzo podobne - taka Baby Doll (z Sucker Punch), tylko w wersji ciemnowłosej.
A ja przez całe "Igrzyska.." myslałem, że to - niech mnie kule biją! -Sylvester Stallone...
Zajebisty temat, zajebiste posty, no shit, brawo ludzie! :D
No ja wim ze Ty z twarzy jestes podobny zupełnie do nikogo :]
Nie mieszaj sie w czyjas zabawe bo jest to taka ZABAWA jesli nie zauważyłeś jesli ta Ci sie nie podoba
Z szacunkiem...
Nie wiem, czy zauważyłeś, ale ja BAWIĘ się całkiem dobrze, więc zauważyłem, że to ZABAWA :D
Wiedziałem, że ktoś wyskoczy z tekstami typu: "Weź wypier...", "Na pewno wyglądasz jak..., a Twoja stara to..." ;)
A tak swoją drogą, Jen to naprawdę spoko aktorka i definitywnie jedna z ciekawszych nowych osobowości w holyłodzi :) Polecam ten wywiad u Lettermana: http://www.youtube.com/watch?v=Rk8mO5TNqLE
Również szacun, dude. :)