Właśnie oglądałem zdjęcia Renne i Jennifer i nie widzę jakiegoś większego podobieństwa, jedynie odrobinę gdy obydwie są w blond włosach i mają podobne fryzury :)
Czemu? Przecez Renee nie jest brzydka jakas, moze nie jest jak dajmy na to Eva Longoria, ale tez nie wyglada jak jakis zmutowany gremlin. A Jennifer ma cos w sobie z Renee, trzeba sie przyjrzec...
O ile nawet nieźle oceniam ją jako aktorkę( choć mimo wieku Lawrence ma aktorskie dokonania, już dużo większe i nie o nagrody chodzi, ale o przekrojowość i dobór ról) o tyle jej uroda jest nieco muminkowata, przy czym mówię tu o okresie zanim jej waga stałą się wahadłem matematycznym, czyli tym dla niej najkorzystniejszym. Nie wspomnę już o tym iż w jej rodzimym kraju stała się ona przedmiotem niewybrednych żartów, choć argumentowanie krajem tak ubogim intelektualnie, to żadne argumentowanie. Natomiast Jennifer to dla mnie objawienie, zarówno pod względem telnetu jak i wyjątkowej urody. Od 'Do szpiku kości' jestem nią zafascynowany, to też istotnie, mogę być stronniczy.
Obejrzałem z nią tylko jeden film jak do tej pory (Silver Linings Playbook) i akurat tam wyglądem przypominała mi Keirę Knightley;)
A swoją drogą, byłem zdziwony że ma dopiero 23 lata.