Jennifer LawrenceIII

Jennifer Shrader Lawrence

8,2
99 435 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jennifer Lawrence

RANKING

użytkownik usunięty

WHAT? Co ona robii na 44 miejscu w rankingu? Ona nie zasługuje nawet na pierwszą
setkę...

Niby czemu, oglądałeś w ogóle w jakich filmach zagrała? Ile zdobyła? Jest utalentowana i osiągnęła więcej niż większość aktorów mogłaby sobie pomarzyć.

użytkownik usunięty
brzydalfer

Oglądałem kilka i na pewno się zasługuje na 44 miejsce w rankingu...

Wielka rola w "Igrzyskach Śmierci" i tyle.

użytkownik usunięty
gyall

Jak dla mnie wszystkie filmy z jej udziałem są narazie ŚREDNIE-NIEZŁE... Ale to i tak nie oznacza że zasługuje na 44 miejsce...

a na 1 zasługuje? Jest to jedna z poważnych kandydatek do Oscara więc coś tam chyba potrafi zagrać.

użytkownik usunięty
marcinfw

Muszę jej dać 1 bo ma za wysokie miejsce w rankingu.. Chociaż nie zasługuje...

Nic nie musisz...

użytkownik usunięty
Anaissa

Wiem... Ale za wysoko jest w rankingu... Przynajmniej ja coś jej zaniżę...

Tak ale baaaaardzo malutko. Jest średnia idzie ciągle w górę (zdarzą się dni gdy jej spadnie).
Wkrótce wyjdzie PPM z jej udziałem. Spodziewam się że średnia znowu pójdzie w górę dlatego że jest bardzo chwalona przez wszystkich za udział w tym filmie. Musisz się pogodzić z losem filmwebu.

użytkownik usunięty
Anaissa

Niestety ale liczę na to że wypadnie do 80+...

Co za idiotyzm widać, że musi ci się naprawdę nudzić .

użytkownik usunięty
buterfly

No tak, niezmiernie mi się nudzi i wszystkim osobom wystawiam ocenę 1 ....

no tak na chorobę się nic nie poradzi .

użytkownik usunięty
buterfly

No tak mam nieznaną chorobę...

Dobrze że się, chociaż przyznałeś .

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Nie nie widzę powodu, jeżeli tak bardzo jej nienawidzisz, to nie przejmowałbym się jej miejscem .

użytkownik usunięty
buterfly

Muszę, bo jak dojdzie do 30 miejsca dostanę jakąś chorobę psychiczną...

Ty już ją masz, więc możesz sobie darować .

użytkownik usunięty
buterfly

A teraz na poważnie: Nie umiesz wyłapywać IRONII

Wyobraź sobie że umiem i doskonale wiem, że to była ironia z mojej strony, to także była ironia .

użytkownik usunięty
buterfly

Ja także zauważyłem że to była tzw. gra w kotka i myszkę...

polecam film winter's bone, może zmienisz zdanie i przejdzie Ci ta nienawiść do niej (za ten film dostała świetne recenzje i w rezultacie nominację do oskara mając wtedy zaledwie 19 lat...)

użytkownik usunięty
ajna3

Oglądałem i w sumie niezły jest (6/10), już bardziej ją wole w Igrzyskach Śmierci (7/10) ;D

a hehe spoko:) i mimo tego tak Cię ona wkurza? PS ja dopiero niedawno obejrzałam Igrzyska i jakoś mnie mocno wciągnęły - sam pomysł na te dystrykty, kapitol, trochę powrót do koszmarów z przeszłości - podziałało na mnie i w zw. z tym zajarałam się aktorka, bo szczerze mówiąc jej styl gry bardzo mi odpowiada. teraz ma mieć premierę Poradnik Pozytywnego Myślenia, który ma tez świetne recenzje - no i podbił wszystkich na Sundance Festival...
no nic, rozumiem, że uważasz 44 miejsce dla aktorki jeszcze z dość małym dorobkiem artystycznym (w końcu jest jeszcze bardzo młoda i aż tak wiele nie grała), za zbyt wysokie, ale z drugiej strony wyżej w tym rankingu są - moim zdaniem - dużo gorsze aktorki ;) :)

użytkownik usunięty
ajna3

Ja teraz widziałem rolę Emmy Watson w Perks of Being a Wallflower, The i muszę powiedzieć że jest lepsza od Jennifer w 100% ;D

nie słyszałam o tym filmie, ale właśnie przejrzałam jego opis sobie na filmwebie i to jest chyba to co lubię - także dzięki! :) chociaż Emma Watson lekko mnie irytuje szczerze mówiąc, więc póki co wolę Jennifer:P, ale może po tym filmie zmienię zdanie ;):)

użytkownik usunięty
ajna3

Szkoda że Emma nie dostała za ten film nominacji ;////

może nie jest w nim tak dobra, jak była Lawrence w Winter's Bone :P:D
dobra tak się droczę, jak obejrzę Perks of Being a Wallflower, który poleciłeś to będę dyskutować, teraz nie mam porównania..

użytkownik usunięty
ajna3

Ok ;D film jest zajefajny :)