Nie wiem jak wy, ale wg. mnie to jedna z najpiękniejszych współczesnych aktorek. A co wy o niej uważacie?
No cóż mnie się takie "podłużne, końskie japy" bardzo podobają. Tobie, już nie muszą. Masz do tego pełne prawo.
Zgadzam się, że ślicznotka. Czy piękna, to wątpliwe. Najpiękniejsza - na pewno nie. Na pewno się Tobie podoba.
Podzielam twoje zdanie. Wg mnie Jennifer gra bardzo naturalnie, ma bardzo plastyczny zakres ukazywania emocji poprzez manipulacje głosem oraz wyrazem twarzy. Dla mnie jest z jedną z lepszych aktorek;) Niezastąpiona Jennifer Love Hewitt;)
Ona jest genialna aktorka?Hahaha.Nie no spoko,masz prawo do wlasnego zdania. Szkoda,ze ta 'genialna' aktorka nie zagrala w zadnym genialnym filmie.
Moim zdaniem, odkąd tak wychudła w Zaklinaczu dusz, niewiele zostało w niej atrakcyjności. Wieszaków w filmach i w modzie jest i tak za dużo.
Najwyraźniej masz nieaktualne zdjęcia;)
Wróciła do swej właściwej wagi po V sezonie Ghost Whisperer. Nawet widać to w serialu The Client List;)
i kto to mówi xD a co ty taki spokojny ostatnio jesteś? zabrakło ci języka w gębie czy może uświadomiłeś sobie, że twoje paplanie jest bez sensu ?