Jennifer Tilly

Jennifer Elizabeth Chan

7,3
3 293 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jennifer Tilly

Ma 48 lat i wygląda bosko. I na dodatek jest naturalna (nie poddała się żadnej operacji plastycznej)

Sidewinder

Nie chcę być nie miła, ale kąd możesz wiedzieć, że nie poddała się żadnej operacji plastycznej?... Rzeczywiscie, to piękna kobieta, ale nie masz ani pewności, ani dowodów, że nie dopiększała swojej urody.

www_monisia_w

monisia ma rację - mam wątpliwości co do jej biustu... Ale aktorką jest bardzo dobrą - nie genialną, ale umie dobrze zagrać.

MegaTM

Dzięki Mega :) Ostatnio widziałam jakiś film z nia... ale skleroza nie boli.... zapomniałam! ;)

www_monisia_w

Może chodzi ci o ten co leciał na TVN 7 :D też nie pamiętam tytułu :/ Faktycznie może troche przesadziłem :) Ale i tak uważam że jest piękna :D

Sidewinder

Tak!!! O ten!! Ale to dobrze,że masz swoje zdanie! Tak trzymaj!! A tak z innej bajki: to aż dzine, że się nie kłócimy. Zazwyczaj jak nie zgadzam się z czyimś poglądem na forum, to... nie będę cytowała. Jest piękna...!

www_monisia_w

O Boże jestem w szoku!!! ona ma 48 lat?!?! ja dałabym jej 40 i to i tak dużo! świetnie wygląda...

Coraline_Jones

Heh... zdziwiona, nie? :) Chyba jak wszyscy...

www_monisia_w

Ja tam nie lubie się kłócić na forach. A w końcu to nie ty źle napisałaś wię nie będe cie wyzywać od najgorszych ;) A to na innych forach to prawda już coś takiego widziałem. Rzucają się tak jakby im matke siekierą zarąbali :/

Sidewinder

Dzięki, miło mi!;) Heh... Racja! Ale wiesz, różne dziwne typy po świecie... a raczej po internecie chodzą... :)

www_monisia_w

Ja oglądałam program z udziałem Jen i przyznała się do tego że robiła biust ale twarz ma całkowicie naturalną. Więc to jednak CUD nawet po rękach nie widać że ma tyle lat ;D