Jerzy Skolimowski

7,1
4 663 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jerzy Skolimowski

a polaczkom którzy robią takie gówno i pokazują nasz kraj w taki sposób bardzo dziękujemy , dzięki takim ''artystom '' Polska pozostanie w stereotypie biedy i zacofania !!

d_feens

100% racji!

d_feens

Debile z was! Skoro tak było to czemu tego nie pokazać? Skolimowski jak widać nie jest typowym psychopatycznym patriotą, który za nic nie przedstawi ojczyzny w złym świetle. Poza tym, Polska jest biedna i zacofana, ale nie wiem co to ma do filmu skoro jego akcja dzieje się naście lat temu. Przestańcie w końcu używać tego kretyńskiego słowa - polaczki. Ludzi, którzy bełkoczą w podobny sposób uważam za największych tępaków jakich nosiła "nasza ojczyzna"!

budka_z_napojami

Dokładnie. To pokazuje stereotyp Polaka który obraża się o każdy obraz swojego kraju który nie jest idealny. Żal mi waszego ograniczenia umysłowego.

d_feens

zgaduję, że ze Skolimowskiego widziałeś jedynie essential killing... zamilcz...

kosobi

Wystarczy, żeby więcej nie oglądać

HRA

i ocenić twórcę opierając się tylko na jego najgorszym filmie?

kosobi

Który i tak zdobył prestiżowe nagrody, jak z resztą większość jego poprzednich filmów. Przecież ten gość na zachodzie ma renomę porównywalną z Wajdą, Kieślowskim czy Polańskim.

Rahabiel

niestety Polański nie robi na mnie wrażenia również ....

d_feens

A jest w kraju ktoś kto robi ?u

HRA

coś w tym jest ....

kosobi

niestety widziałem ... ;/

d_feens

wspaniały uniwersalny film/rytm kolor muzyka energia kina powrot reżysera do formy/