Dokładnie. Niestety Jesse nie jest pierwszym aktorem ocenianym za wygląd. A szkoda, bo bardzo go lubię.
Dokładnie to jest to sam z DiCaprio ! Leo fakt wygląda trochę chłopięco nieraz ale grać to on potrafi różne role i to jak! Coś czuje ,że Eisenebeerg będzie miał wiele świetnych ról ,potrafi się dobrze wczuwać w rolę!To samo się tyczy Wil Smitha niektórzy uważali ,że jak on ma sympatyczną twarz to tylko nadaje się do komedii a guzik prawda pokazał ,że także potrafi grać ludzi wściekłych i przygnębionych czego przykładem jest "Ali" ,,,Siedem Dusz,, czy ,,Jestem Legendą"Gdzieś, kiedyś czytałem wywiad z DiCaprio , który mimo ,że zdobył sławę przez Titanica ma dość tego ,że w czym by nie zagrał ludzie kojarzą go od razu przez Titanica! To jest naprawdę krzywdzące dla aktora!Mnie też irytuje strasznie ,że jeśli ktoś do dupy gra naprawdę to tylko szczeniaki patrzą na wygląd czy ma cycki i kształtny tyłek czego przykładem jest forum o megan fox gdzie kiedyś szczeniak napisał" eee ma cycki nie ważny jest talent dla mnie ma 10" to się we mnie gotuje jak nigdy!
Tak, poza tym DiCaprio może i kiedyś wyglądał chłopięco i nieciekawie, ale teraz takie ciacho się z niego zrobiło... I, o mój Boże, jak on gra! Mam nadzieje, że z Jessego za pare lat też będzie taki dobry aktor, albo nawet lepszy.