Jessica AlbaI

Jessica Marie Alba

7,4
18 474 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jessica Alba

moze i zachwyca niektorych wygladem (nie znam sie, jestem dziewczyna) ale w zadnym jakims ambitnym filmie nie zagrala i przyznam szczerze ze sie do takich nie nadaje...wyjatkowym talentem aktorskim tez sie nie popisuje wiec skad tak wysoka pozycja?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
aasia_d

Zastanawia mnie fakt, czemu zazwyczaj to dziewczyny wypowiadają się negatywnie na temat Jessicy Alby.
Zacznijmy od tego, że nie ma podziału na wielki czy mały talent. Talent się ma, albo się nie ma. Jej gra jest bardzo naturalna, choć jak wiadomo, każdemu zdarzają się wpadki. Zagrała średnio w F4. W czymś jeszcze?? No może Honey, ale tam bardziej był brany był myśle jej taniec i jego wykonanie(znakomite) niż jej gra, która fakt była w porządku, to trochę więcej życia by się przydało. Reszta jej ról to bardzo dobre kreacje. Prawdą jest to, że gdyby była brzydulą to by jej nie brali by jej do takich ról w jakich gra, ale natura stworzyła ja piękna, więc nie tylko aktorstwem może sie popisać, ale też urodą. Dla mnie to jedna z najbardziej obiecujących aktorek w swoim przedziale wiekowym.

aasia_d

A moze nie dali jej sie wykazać??? Ogladałaś Honey? Moim zdaniem dużo pokazała tak samo jak w Dark Angel....bardzo dobrze gra....

Sky_Angel

Ja jestem dziewczyna i musze przyznac ze Jessica jest moja ulubiona aktorka nie tylko swietnie gra ale jest tez bardzo naturalna. Pierwszy raz zobaczylam ja w serialu Dark Angel i od tego momentu jest u mnie numerem 1. Niektore dziewczyny pisza o niej zle bo sa pewnie zazdrosne. Mysle ze kazdy ma w sobie cos fajnego tak wiec przede wszystkim apel do dziewczyn nie badzcie zazdrosne!!! Pozdrawiam wszystkich papapa:))

aasia_d

hehe uwazam ze kobiety znaja sie na urodzie kobiet równie dobrze co mężczyźni :)