Jej nienalezy sie zlota malina nawet za Fantastyczna 4 najwyzej to ten film a nie ona anie za Blekitna glebie ogladalem ten film i ona tam zagrala dobrze. Za Sin City powinna oskara dostac
spokojnie, nie wszytko co złe źle sie kończy :) o Halle Berry dzieki jej wystapieniu na rozdaniu malin zrobiło sie tylko głóśniej, a cóż lepiej wpływa na rozwój kariery i wzrosy popularnosci niz rozgłos (oczywiscie poza talentem, ale tutaj nie ma co kwestionowac, Jessica talent ma napewno) :)
oscara za sin city? nie żartuj, ona tam była w sumie ze 10 minut na ekranie! wszystko było w porządku, ale to za krótko na oscara..
A jesli chodzi o tą złota malinę to cóż nie dziwi mnie to.Alba to słaba akorka aczkolwiek nie przecze,że ładna.Owszem ale poza swoją urodą nie ma w sobie nic szczególnego.
Ja się z tobą całkowicie nie zgadzam Alba jest dobrą aktorką i myślę. że zrobi dużą karierę. Chyba każdy aktor ma na koncie jakiś nieciekawy film. Pozdrawiam papapa:))
Jeżeli Oskara miałaby dostać za kręcenie lassem w barze to ciekawe jaki prestiż miałyby te nagrody.. wybacz, ale chyba mało dobrych aktorów, w dobrych filmach widziałeś..
Jessica dokładnie jeszcze zrobi dużą karierę!!! :P Ja wierzę w nią i dziewczyna poradzi sobie,nie daje się omotać w showbzinesie powiedziała ,ze nie zrobi paru rzeczy i koniec....Dobrze Jess...
A co do Złotych Malin nie ma co się przejmować i tak nie wygrała... Poza tym dla mnie ten film był świętny... A złote Maliny sa uznawane za głupie nagrody :/ Nikt ich nie bierze na poważnie...
Jest przereklamowana, a zlota malina jej sie nalezala. I uszanujcie moje zdanie, bo jest wielu dobrych aktorow, ktorych wy porownujecie z Albą.
Buuhhahaha... Oscara za 5 minut krecenia tyłkiem?? pomylies profesję. powinna dostac nagrode swiatwoych burdeli bo dobrze dupcie umie wypinac hehe.
Aktorka z niej taka jak z żółwia lampart. Heheh.
A fantastyczna4b to chyba najgorszy film roku.
Jeszcze jedno czarny... to, ze Ci staje na jej widok ( kiepski masz gust do kobiet) nie znaczy ze jest dobra aktorką wiesz?
Nie mam powodu by byc zazdrosna, sry ale Alba nie jest dobra aktorka. Zrozumcie to wreszcie. Uroda srednia, nie brzydka, ale sa ladniejsze aktorki i nie obrazac nikogo za wypowiadanie wlasnego zdania.
Nie mam powodu by byc zazdrosna, sry ale Alba nie jest dobra aktorka. Zrozumcie to wreszcie. Uroda srednia, nie brzydka, ale sa ladniejsze aktorki i nie obrazac nikogo za wypowiadanie wlasnego zdania.Rozumiemy sie?
Ostatnio miałem zaszczyt oglądac "MTV Diary" własnie z Jessicą i musze powiedziec ze jestem nią kompletnie zauroczony i nie prędko mi przejdzie, oj nie prędko :P Jeśli ktos chce ją lepiej poznac polecam mu zassać z sieci ten materiał. Pzdr
Skąd można to ściągnąć ?? Emule czy z jakiejś stronki?? Jak z emula to powiedz co mam wpisać w wyszukiwarce. Pozdro
Fidelio weź ty się już z takimi komentarzami typu "kiepski masz gust do kobiet" obciachu nie rób weź se zrób przerwe od komputera myśle że ci dobrze zrobi...
Johny nie wiem czy zauwazyles ale Alba jest komputerowo obrabiana lalką z toną makijażu na gębie. Jestes tak mało spostrzegawczy czy tylko udajesz idiotę? Jak chcesz zobaczyc naprawde piekna kobietę sugeruję spojrzec np. na Jodie Foster.
A Alba aktorka jest benzdziejną co potwierdzają Malinki...
Bardzo często jest tak, że gdy aktorka ma być w filmie piękna to się ja dodatkowo charakteryzuje. Jednak, jej miejsca w magazynach na najładniejsze kobiety o czymś jednak muszą świadczyć. A co do aktorstwa to juz mówiłem, co myślę.
Pozdrawiam.
Malinki to jedna wielka chała...Christensen dostał malinę za rolę drugoplanową a grał pierwszoplanową..hehe
A widziałeś zdjecia Alby zrobione jak np jest na plazy??Tam to raczej nei jest komputerowo poprawiana.. Skoro wychodzi z wody i nie ma na sobie tony makijażu i nadal wygląda olśniewająco to jednak chyba znaczy, że ma coś w sobie. A wiadomo, że na okładkach ją poprawiają(jak każdego). Jednak Jessica jest zazwyczaj bardzo naturalna i nigdy nie przesadza z makijażem, chyba że jesto to specjalna sesja zdjeciowa...
Rzecz w tym, ze ona jest tylko slodziutką blondyneczką, tak rózowa landrynką.. Jak sie komus takie podobają... Mnie się nie podobają. Wolę bardzeij inyteligentne kobiety.
Szajba nie zauwazasz ze te magazyny to jeden wielki bzdet? Po rpostu wybiera się tam te najmdoniejsze, na zcasie. To takn jak z Misś Siwata.. Czy fatycznie Miss Siata są najpiekniejsze? Oczywiscie, ze nie. Po prstu ludzie lubia czytac o pieknych seksownych kobietach to te magazyny dostarczaj im tej papki.
Wygląd nie oznacza inteligencji. Można odnieść takie wrażenie, ale tak nie jest. I skoro wolisz "inteligentne kobiety" to odczep się od tych, co wolą inne. Choć z twojego komentarza wynika, że Alba jest głupia. Uzasadnij, więc to, bo pisać coś typu „pusta blondyna” to każdy może, podczas gdy seksowne dziewczyny mogą być naprawdę inteligentne. Poza tym Pani Foster jest dużo starsza od Alby i lepiej by brzmiało, że wolisz „dojrzałe kobiety” i tym samym nie uraziłbyś nikogo. Mam racje??
Po pierwsze wcale nie wole dojrzałych kobiet. Nie dzielę kobiet na wiek. Prawdziwa kobieta,która ma wdzięk, urodę i talent aktorski zawszebedzie go miala. Jodie Foster pomimo sowjego wieku jest dzisaj bardzeij seksowna niz te wszystkie lalkowate Alby i Dody. Ciekawe jak beda sie prezentowac za20 lat Alba i paneinki jej podobne.. Przede wszystkim dawno juz nikt nie bedzie o nich pamietac...
Foster to kobieta z klasą... A klasy brakuje wlasnie Albie. Chcesz piekna młoda kobietę? No to np. Bryce Dallas Howard - to jest kobieta z wdziekiem, a nie z okładki Bravo girl jak Alba.
Cóż, jeśli ktoś ma już odo kogoś uprzedzenia to będzie miał je do końca. Alba dopiero stawia pierwsze kroki w filmach kinowych. A jak na aktorkę początkującą gra bardzo dobrze. Nie zapominaj też o tym, że miała nominację do Złotego Globu za dark angel...i proszę cię, nie porównuj jej do dody, bo to naprawdę są dwie skrajnie różne osoby...
To nie kwestia uprzedzenia.. Zerknij na jej zdjęcie.. Czy jest tam coś autentycznego z jej prawzdwiego wygladu? Jest sztuczna, robi się na lalkę a wy kupujecie ten plastikowy chłam.
Jak Alba by się nie mallowała, nie pudrowała, nie farbowała i setek innych rzecy zze swoim wygladem nie robiła to wtedy byłaby ładną kobietą.. teraz jset to barbie. A porównanie z Dodą jest na miejscu - Doda robi dokaldnie to samo ze swoim wygladem.
Piękna młoda kobieta to właśnie Alba. I nie pisz mi, że nie jest i nie przekonywuj mnie do twojego zdania bo i tak nic to nie da. To, że masz inne zdanie nei znaczy, że tak musi być
Fidelio, na zdjeciu co tu jest faktycznie wygląda plastikowo. Ale uwierz mi, że widziałem jej fotki robione 'na lajfie'. Jak już pisałem, bez makijażu, na plaży. I właśnie to mi się w niej podoba, że nawet bez makijażu wygląda uroczo.
p.s. Nawet tyk lubianą przez ciebie Jodie Foster poprawiają komputerowo na okładki magazynów ;)
a żeby nie być gołosłownym oto dowód...piękna i naturalna, bez żadnej komputerowej obróbki :):):)
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7tvtpegnnu2k3ee5.html [www.fotosik.pl/pokaz_ob...]
Anorektyczką? ROTFL xP Uargumentujesz, czy na podstawie tej fotki bredzisz?
Dla Twej wiedzy - wymiary Jess...
87 - 64 - 87
Anorektyczka jak nic xD
Mowie na podstawie tej fotki... To ona tez jest zmanipulowana? Skoro tak to sami widzicie.. nie ma autentycznych fotek z Alba..