Weźcie pod uwagę to że jeśli ktos jest ładny , piękny i inne takie tam oh ah - nie oznacza to wcale że jest sie wybitna aktorka . Ona w rzeczy samej minęła sie z powołaniem . @ nominacje do złotych malin - eksperci docenili jej "talent" hehe . No ale ładna jest nie zaprzecze.
kakihara
takie pytanie do ciebie, ile znasz sławnych aktorek, które są brzydkie???
mi to sie wydaje, ze nie ma takich zawiele
O to te brzydule!!!!!!!!!! Karen Black, Susan Sarandon, Diane Keaton ,Anjelica Houston,Kathy Bates,Whoopi Goldberg to powinno wystarczyć, a talentu im nie brak w przećiwieństwie do Jessicy Alby!!!!!!Małolaty mało filmów jeszcze widziałyśćie i maćie zawężony punkt widzenia.
Tylko,że Bożenka nie skończyła studiów teatralnych, gdzie również uczęszczali sławni,dobrzy aktorzy.
Nie wiem kto to jest "Bożenka z Klanu", ale jeśli Ty oglądasz tak wybitne filmy rodzimej produkcji, to mniemam że jesteś najlepszym znawcą filmu. Szkoda że Kałużyński nie żyje bo wasze spotkanie na antenie telewizji było by zajmujące, ciekawe i pouczające.
O godzinie 19.00 na prgramie 1TVP wyświetlają jeszcze lepsze i ciekawsze filmy. Na pewno Cię zainteresują.(polecam!!!.)
Nie oglądam Klanu ani innych polskich tasiemców a użyłem tego porównania żeby zobrazować beztalencie i żenadę tej aktorki. A jak mniemam ty też kałużyńskim nie jesteś
Jeśli nie oglądasz 'Klanu', to skąd się wzięła ta "Bożenka" w twoim porównywaniu jej z Jess. Kałużyńskim nie jestem bo jeszcze żyję i mam się dobrze. A Twoja ksywka "Milicz", czy to nie jest nazwisko osoby z polskiej telenoweli?. Chyba że jest twoje prawdziwe nazwisko...- wtedy przepraszam. Jessica jest młodą i piękną aktorką i na wyróżnienia i nagrody typu 'Oscar' ma jeszcze czas. Wierzę że kiedyś tak się stanie i ogromnie się będę cieszył jak jej wszystkich przeciwników trafi szlag. Mówienie że jest beztelenciem to duża przesada i nietakt na jej forum.
Popraw się chłopcze.
w pelni sie zgadzam z ZIOMALEM, moim zdaniem Jess jest piekną, młodą, utalentowaną aktorką, na Oscara przyjdzie jeszcze czas
z Bożenka jest jak z królikiem bugsem, nie musisz ogladac kreskowki a i tak doskonale znasz te postac
Popieracie ją bo jest ładna i pewnie macie taką schizę na jej punkcie , że waszym marzeniem jest aby ją ....... Szkoda że to nierealne - ale pomijając aspekty "prawdy" czyli tego że nigdy jej na oczy nie zobaczycie ,to nie powinniście się spierać że jest super utalentowaną aktorką i dostanie kiedyś Oskara (jak na razie to się pnie w rankingu Złotych malin). Ukorzcie się w swojej Pysze i zakłamaniu i przyznajcie się że lubicie ją nie za jej rzekomy talent ale za to że ma fajną dup... Pomyślcie - jeśli on miała by twarz jak Maria Kaczyńska i grała te same role co dotychczas w ten sam sposób to też zachwycali byście się Jessicą Albą ???
P.S O Bożence z Klanu przeczytałem na Filmwebie , a Milicz to miasto jak byś nie wiedział. A co do twojego nicku (jest równie obwieśny , a nawet bardziej niż mój) dlatego nie krytykuj innych !
"POZNASZ GŁUPIEGO PO CZYNACH JEGO "
"przyznajcie się że lubicie ją nie za jej rzekomy talent ale za to że ma fajną dup..."
Popieram Cię, kolego Milicz!!!
Skoro tak jej nie lubisz to czego szukasz na jej stronie?
Gdzie nie otworzę stronę Jassica Alba Ty tam zabierasz głos. Nie wierzę że tylko dlatego że jej nie lubisz. Według mnie Jessica Ci się podoba, ale boisz się do tego przyznać.
Proszę odpowiedz!!!.
Nikt z nas nie użył sformułowania "jest super utalentowana",- to jest twój wymysł.
Milicz - faktycznie nie wiedziałem że jest takie miasto (jeśli to jest miasto), ale wiem napewno że jest taka osoba w polskim serialu.
Jej TYŁEK jest SUPER, a ciebie cholera bierze że ta dziewczyna jest dla ciebie nieosiągalna. Jestem na ciebie wkurzony bo obraziłeś "SKY ANGEL" to kobieta jeśli o tym nie wiesz dupku..., lesbijką nie jest, więc napewno nie zachwyca się jej tyłkiem.
Od pani prezydentowej odpieprz się, bo jakby nie było jest to pierwsza DAMA RZECZYPOSPOLITEJ, nie wchodząc w jej urodę.
Następny twój wymysł to krytykowanie twojej ksywy, twoj 'nick' w niczym mi nie przeszkadza, jedynie skojarzyłem go z filmem i nigdy go nie krytykowałem (czytaj uważnie i zacznij rozsądnie myśleć).
Jeśli moj 'nick' jest obwieśny to ty szczeniaku nie znasz tego słowa znaczenia.
Chłopczyku...- nakręcasz się bez powodu, piszesz bzdury jak mało który.
Lepiej spadaj do Milicza na drzewo, bo ci małpy miejsce zajmą.
P.s. : więcej na twoje głupawe insynuacje nie odpowiem, nie zniżę się do twojego poziomu.
W rzeczy samej Twoja odpowiedź jest żenująca jak wszystkie wywody na temat Alby ! Widzę że bardzo porusza Cię ta sprawa , może Alba to twoja siostra , co ja mówię - może dziewczyna , że tak ją bronisz ??
"a ciebie cholera bierze że ta dziewczyna jest dla ciebie nieosiągalna" - równie mocno dla mnie jak i dla Ciebie - proste i wszystko.
"obraziłeś "SKY ANGEL" to kobieta jeśli o tym nie wiesz dupku..., lesbijką nie jest" - przepraszam ale kierowałem te słowa do Ciebie a nie do Niej - proste i jasne.
"dupku" - bez komentarza z mojej strony , pokazałeś swoje możliwości
"odpieprz się, bo jakby nie było jest to pierwsza DAMA RZECZYPOSPOLITEJ" - widzę że jednak mogła by być aktorką bo miała by kilkunastu fanów min. Ciebie , poza tym ona wyrobiła już sobie opinie (podobną jaką ty sobie wyrabiasz odpowiadając na moje posty)
"Następny twój wymysł to krytykowanie twojej ksywy, twoj 'nick' w niczym mi nie przeszkadza, jedynie skojarzyłem go z filmem i nigdy go nie krytykowałem (czytaj uważnie i zacznij rozsądnie myśleć). " - Mea Culpa , możesz mieć nick jaki tylko zapragniesz , przepraszam za obrazę żle zinterpretowałem twoją odpowiedż
"Jeśli moj 'nick' jest obwieśny to ty szczeniaku nie znasz tego słowa znaczenia. " - powiedziałem obleśny ale przepraszam za to wyrażenie i cofam j.w
"Chłopczyku...- nakręcasz się bez powodu, piszesz bzdury jak mało który." - widzę że jesteś na tej stroni Panem I Władcą , bo bynajmniej tak wnioskuje po tym jak narzucasz innym swoje zdanie - a nie o to chodzi (tutaj każdy pisze co myśli a ty się nie możesz z tym pogodzić i na dodatek atakujesz innych którzy zgadzają się ze mną ) Strona nie jest Twoja więc zachowuj się przyzwoicie jak na użytkownika przystało a nie zachowujesz się jak Strażnik Teksasu
"Lepiej spadaj do Milicza na drzewo, bo ci małpy miejsce zajmą. " - takimi wypowiedziami potwierdzasz swoją "górnolotność" , zachowujesz się jak 5 latek , widzisz że nie masz racji to zaczynasz kopać, pluć i gryźć- brawo nareszcie pokazałeś swoje prawdziwe oblicze - czapki z głów
"P.s. : więcej na twoje głupawe insynuacje nie odpowiem, nie zniżę się do twojego poziomu. " - zrobiłeś już to 5 postów temu, poza tym żeby zrównać się ze Mną poziomem nie możesz się zniżać (czyli wykonywać ruchu w dół) ale piąć w górę i to długoooo .
Do wszystkich :
Cytuję tego barana słowa : "popieracie ją bo jest ładna i macie schize na jej punkcie, że waszym marzeniem jest ją .....Jeśli te słowa są skierowane tylko do mnie, to początkowy wyraz w cytacie"popieracie ją" przeczy dalszym wyjaśnieniom tego barana. A co za tym idzie obraził 'SKY ANGEL' i powinien ją za to przeprosić. Panem i władcą jest on sam, gdyż próbuje nam narzucić swój własny idiotyczny porządek.
Moim zdaniem Ci którzy popierają Jessice Albę nie powinni odpowiadać na jego głupawe i bezsensowne zaczepki. Dla mnie jest to gówniarz który nie ma pojęcia o filmie, estetyce, dobrym wychowaniu, a także nie miał nigdy do czynienia z kobietą. Jest to 15 latek prawiczek.
Wchodzę tu i co widzę? Stek bzdur ziomo-podwórkowych o zerowym sensie, bez ładu składu itp rzeczy. Ludzie albo nauczycie się pisac jak ludzie albo wracajcie do stada... czytając te posty czuję się jakbym był w społeczeństwie amerykańskim. A ja myślałem, że polska młodzież różni się od amerykańskiej... no cóż najwyraźniej ich głupota już was zaraziła....
A z powyższym się zgadzam w 100 % , no ale jak tu nie ciągnąć takiej bezsensownej szermierki słownej jeśli słyszę z drugiej strony jakieś wyssane z palca zarzuty które próbują mi coś udowodnić- a co wcale nie jest mi potrzebne do szczęścia . To chyba "internetowa" tożsamość zachęca do takich sprzeczek bo w "rzeczywistej" konfrontacji przeszedł bym koło tego problemu bez słowa. "czuję się jakbym był w społeczeństwie amerykańskim" = już w nim jesteśmy tylko jeszcze o tym wszyscy nie wiemy. Ale chwała dla ciebie mądrze piszesz i to mi sie podoba
Wróciłem... wczora napiłem się fantastycznej wodki pod nazwą "Absolut Alba" teraz traeźwieje, ale dobrze mi z tym. Wytłumacz mi i chyba nie tylko mnie czym różnimy się od amerykańskiej młodzieży, jeśli głupota jest zaraźliwa to sam w nią wpadłeś. Chcesz nas pouczać, jak bym był złośliwy to napisał bym MAC "wyMACaj się, ale jestem dobrze wychowany i tego nie zrobię. Stałeś się nagle aktywny na forum Jess, czemu to przypisać. Popierasz gówniarza którego argumenty obaliłem, jeśli ty tego mie widzisz to jesteś facetem takiego samego pokroju jak on. A tak na marginesie...- was to chodują czy wylęgacie się pod kamieniem (mam nadzieje że rozumiecie aluzję). W niczym nie zabłysnołeś, okazałeś się następnym bezmyślnym furiatem który nie docenia piękna i urody.
Żal mi Ciebie.
P.s. : więcej na twoje głupawe insynuacje nie odpowiem, nie zniżę się do twojego poziomu. - na dodatek nie potrafisz dotrzymać słowa
A twoje wywody po raz kolejny sięgają szczytu żenady - człowieku zastanów się nad sobą (i lecz się na nogi ...) A i zakończ temat bo ja właśnie to zrobiłem
PRONTO
Cytat:
Wróciłem... wczora napiłem się fantastycznej wodki pod nazwą "Absolut Alba" teraz traeźwieje, ale dobrze mi z tym.
Proponuję ci skończyć z tym piciem bo za niedługo twój umysł cofnie się do poziomu przedszkolaka.
Cytat:
Wytłumacz mi i chyba nie tylko mnie czym różnimy się od amerykańskiej młodzieży,
Tym, że polska młodzież potrafi choć trochę myśleć w porównaniu to tych pajaców z USA (choć i w Polsce znajdą się wyjątki) :-)
Cytat:
Chcesz nas pouczać, jak bym był złośliwy to napisał bym MAC "wyMACaj się, ale jestem dobrze wychowany i tego nie zrobię.
LOL już tak napisałeś... nawet nie wiesz co piszesz... typowy przykład MŁOTA, który bezmyślnie pisze i kopiuje teksty. No ale cóż ksywka "Ziomal" wszystko tłumaczy :-)
Cytat:
Popierasz gówniarza którego argumenty obaliłem, jeśli ty tego mie widzisz to jesteś facetem takiego samego pokroju jak on.
Popieram ludzi, którzy piszą na temat i z sensem, w twoich wypowiedziach niestety sensu nie można się doszukać.
Cytat:
A tak na marginesie...- was to chodują czy wylęgacie się pod kamieniem (mam nadzieje że rozumiecie aluzję).
Nie używaj takich trudnych słów ALUZJA... zostań lepiej przy takich "ziom weź bejzbola idziemy na monopolowy" :-)
Cytat:
który nie docenia piękna i urody.
Wręcz przeciwnie, uważam Jessicę za osobę bardzo piękną. Lecz jej talent aktorski jest na średnim poziomie. Mimo to bardzo ją lubię.
Cytat:
Żal mi Ciebie.
I tutaj myślimy tak samo. Ja również ubolewam nad tym, że wyskoczyłeś na mnie myśląc, że nienawidzę Alby. Jakbyś bardziej się przypatrzył i przeczytał dokładnie co napisałem, to byś doszedł to tego, że skrytykowałem tylko wieśniackie zachowanie jakie tutaj miało miejsce.
Ale żal mi ciebie naprawdę.... że tego nie skumałeś.
Czy Ty uważasz że ja zachowuje się po chamsku broniąc oblicza mojej ulubionej i kochanej osoby. Przecież to ten gówniarz podwarzył jej możliwości i jej znaczenie...., a ty go poparłeś (zastanów się kogo popierasz). Zapytam jeszcze raz :
Kto powiedział że "Jest super utalentowana"
Kto powiedział że mój 'nick' jest obieśny, potem zmienił że jest obleśny, gówniarz nie wie co pisze, a potem bez zmrużenia oka przeprasza. To tak jak bym drugiemu dał w mordę , a następnie go przeprosił. Odpiepsz się od mojego picia, nie pije za twoje zdrowie i twoje pięniądze, ale jesteś zwolennikiem Jess to może kiedyś się spotkamy i wypijemy.
Jeszcze raz włączę się do dyskusji . Człowieku czym ty się przejmujesz - jesteś w rzeczy samej dziwny ( najpierw negujesz mnie że poniżam twój Nick , a kiedy ja przyznałem się do błędu to znowu masz pretensję , że to zrobiłem ). Muszę z przykrością przyznać że ideologia twojego istnienia i toku rozumowania jest niezwykle płytka.
Twoje argumenty "wymiatają" (użyłem słowa tak kolokwialnego i prostego w podwórkowym znaczeniu by użytkownicy tacy jak "Ziomal" - do którego Nicka nic nie mam, mogi zrozumieć sens tej wypowiedzi)Chwała Ci za to - Ty nie musisz mnie popierać ale w tym momencie zaimponowałeś mi merytoryką, spójnością i logiką twoich argumentów . Jednak są jednostki nie przypominające młodzieży Amerykańskiej.
Dobra nie warto dalej kontynuować tego offtopa. Bo z temacie o Jess przerodziło się to w wojnę między userami... wyluzujcie i zakończcie to. Ja już kończę.
Ja nie jestem z amerykanizowanym polakiem, jak będzie trzeba to wypiję jeszcze jednego kielicha i pojadę do Milicza i dam ci w pysk.
Hmmm raczej nie... wiesz musiałabym być lezbijką, gdyby mi się podobała...
Dostała raptem 1 nominacje do Zlotych malin... A wiesz jakie w ogóle filmy tam podchodziły... ten kto to wymyślił,to ma trochę nie tak w głowie... Ile utalentowanych gwiazd dostawało złote maliny... Akurat w przypadku Jess była to gra za Into the Blue,ale może tu chodzi o role? Czy rzeczywiście była taka interesująca... pewnie po jakieś cześci też gra aktorska,ale wybaczcie,żeby aktor zagrał wyśmienicie w każdym filmie, w szczególności gdy to są jego początki... Jessica jest młodą osobą i jeszcze dużo się nauczy... jak nie Oskar to inna nagroda :) z resztą ma ich już trochę..:)
Poza tym nie każdy patrzą na jej tyłek :/
Są tacy ludzi jak FANI,bo lubią ją jako osobę i aktorkę,a nie ,którzy lubią jej tyłek...
Jak się z Tobą nie zgodzić?. Jessica gra w filmach niskobudżetowych, więc jak narazie nie ma szans na wysokie poparcie w mediach. Dla porównania...Arnold Schwarzenegger gość wzięty z ulicy osiągnął wszystko. Aktor z niego żaden, tępy bezmyślny wyraz twarzy, kobietą napewno się nie podoba, ale jego filmy są wysokobudżetowe i przez to osiągnął sukces. Nie pamiętam tytułu filmu w którym Arnold nie wypowiedział nawet jednego słowa, ale jego gaża za ten film jest rekordem do tej chwili w historii filmu. Jessice brak jest dobrego agenta, już dawno powinna opuścić Warrena (producent filmowy)nie wiem czy się ze mną zgodzisz, ale stać ją na lepszego faceta.
To ja może otworzę całkiem w miłej atmosferze inny wątek . Jak sądzicie "Fani Alby" . Zapewne widzieliście jej chłopaka , zwykły człowiek jak każdy przeciętny dwudziestoparolatek z Polski, nie chcę go oceniać ale przystojny na pewno nie jest. W jednym z amerykańskich Reality Show prowadzący zapytał ją dlaczego z nim jest ??? Czy jest bogaty czy przystojny?? Ona odpowiedziała że jest elegancki. Jak wy sądzicie zostawi go (kiedy ??)czy zostanie z nim ??? Ja sądzę że poleci na jakiegoś pustaka z Hollywoodu a zwykły chłopak zderzy się ze ścianą .
srednio mnie obchodzi jej zycie towarzyskie a jestem jej fanka... fakt, moze na razie nie zagrala w zadnym arcydziele, ale moim zdaniem w przyszlosci zrobi niejeden dobry film i bedzie dawala rade... a roznica miedzy nia a bozenka jest taka, ze alba nie zagra w klanie, ani w zadnym innym m jak milosc
ej tak sie zachwycacie telentem aktorski alby, a widzieliscie jej "popisy na rozadnu MTV movie avards żenada poprostu
Popisy??? To człowiek już nawet nie może pożartować... Nie zrobiła z siebie idiotki,ani nie popisywała się. Tak są nagrywane gale MTV movie Awards pół serio pół żartem... Te gale są na luzzie,więc co miała być sztywna...
Nie macie się już czego czepiać... Darujcie sobie... Czasem spójrz na siebie... Ty wszystko idealnie robisz? zachowujesz się?
"roznica miedzy nia a bozenka jest taka, ze alba nie zagra w klanie, ani w zadnym innym m jak milosc" - alba już grała w serialu , nie wiem czy sobie przypominasz Flipera , może to nie był serial pokroju wyżej wymienionych ale również głębokiego przesłania za sobą nie niósł ( taki amerykański odcinkowiec dla dzieci)czyli jednak nie ma dużej różnicy
tylko, że klan ani m jak miłość nie zdobyło takiej popularności na calym swiecie jak Beverly Hills czy nawet flipper
no nie wiem
i tu sie z toba nie zgodze
m jak miłosc juz nadaja za granica -> "l kak lubow" czy cos takiego jeszcze troche i doczekamy sie "l like love"
a "maćku co sie stało. łazienka jest zamknieta" robi furrorę na całym swiecie
Jessica napewno nie grała przez 10 lat w Beverly Hills, następny wymysł kogoś kto nie zna jej aktorskiej historii.....I to tylko tyle co mam do powiedzenia.
ZIOMAL OTO JEJ FILMOGRAFIA Z TEJ STRONY :
aktorzy (gościnnie):
2005: Trippin' jako ona sama
2004: Ekipa (Entourage) jako Ona sama
2003-2004: Rock Me Baby jako Ona sama
2001-2004: Rank jako ona sama
1998-1999: Love Boat: The Next Wave, The jako Layla
1997-1998: Brooklyn South jako Melissa Hauer
1994-1998: Secret World of Alex Mack, The jako Jessica
1994-2000: Szpital Dobrej Nadziei (Chicago Hope) jako Florie Hernandez
1990-2000: Beverly Hills, 90210 jako Leanne TO JEST NAPISANE NA TEJ STRONIE , to nie mój wymysł. Pewnie się doczepisz że skoro pisze "gościnnie" to sie nie liczy. W każdym bądź razie z jej filmografi wynika że grała w tym bezsensownym tasiemcu dla przygłupawej młodzieży amerykańskiej (dlatego porównanie tego z klanem chyba nie przynosi jej ujmy )
Drogi panie Lukaszu Milicz (nabrałem manier co?)
Widzę że starałeś się odrobić przyzwoicie lekcje. Mimo naszych wcześniejszych zatargów myślę,że jesteś inteligentnym człowiekiem. Więc jeśli jest napisane że zagrała w danym filmie gościnnie, to napewno nie trwało to 10 lat jak napisałeś to kilka postów wyżej. Chyba że odcinek z jej udziałem kręcono przez okres 10 lat, co wydaje mi się nie możliwe. Lukasz trochę rozsądku, bo te daty (roczniki) nie stwierdzają że Jessica grała przez ten okres w tym filmie, tylko że ten serial był kręcony przez 10 lat. Nigdy nie oglądałem tego filmu, ale dla Twojej informacji dodam jeszcze że zagrała także w jednym odcinku filmu pod tytułem "Statek miłości", który także był kręcony blisko 10 lat. Czy to ma dowodzić że przez ileś tam lat grała w tym serialu. Człowieku nie starczyło by jej energii zdrowia i czasu aby grać w tylu filmach.
Dobra to tyle...
Nie wiem co większość osób ma do Casha. Uważam,że to spoxo koleś,nie znam go osobiście,ale na takiego wygląda. Moim zdaniem pasuje do Jess. Z resztą mam nadzieję,że uda im się,ale nie tak jak większości gwiazd w Hoollywood. Widać,że się kochają a Cash opiekuje się Jessicą...
ładna z nich para :)
roznica miedzy flipperem a klaneem jeest taka, ze flipper to serial dla rozwijających się dzieci, a klan- dla niedorozwinietych dorooslych.
a moim zdaniem jej zwiazek z kimstam jest najmniej istotny dla jej przyszlej kariery.. niech siee dziiewczyna spotyka z kim chce
Chyba pierwszy raz nie mogę się z Tobą zgodzić. Jestem facetem z poczuciem......pszepraszam ale zabrakło mi odpowiedniego słowa nasuwa mi się jedno "estetyka" ,ale nie pasuje do tego co chcę powiedzieć, bo użycie w stosunku do mężczyzny piękny raczej nie pasuje. Kobiety powiedzą że jest on przystojny, tylko z której strony. Jak już powiedziałem jestem facetem i też mogę ocenić innego mężczyznę i piękna i urody w nim nie dostrzegam. Ale jest to zdanie faceta który jest w Jessice... no wiecie co.
Dodam jeszce tyle że przeżywali poważny kryzys i Jessica chciała się z nim rozstać. Wtej chwili są ponownie razem i zaręczyli się, z tym tylko że Jessica do ślubu się nie śpieszy.
w sin sity była ok ale i tak uważam że na razie jeszcze nic nie pokazała i że dopiero przed nią rola w której się "pokarze"