Jezu czy ktos sie jej przygladal w F4TROSS...ona tam yglada jak barbie
Co za porazka...szkoda ze niejestem w stanie jej tego powiedziec..
Bo jak bym ja zobaczyl to bym sie zrzygal....
Jak przestaniesz męczyć robala przej jej obrazkami i video, to może bym się przejął "twoja oceną" jej wyglądu.....poza tym w hollywood jej wiecęj niż setka ładniejszych niż ona...które nie muszą się pokazywać w tv, aby ktoś taki jak ty oceniał je na dychę...za dychę to ja kupie winiacza..może wtedy pogodnie stwierdzę, że masz racje i że brak mi jeszcze jednego wina do żygnięcia na nią.
Nie wiem skąd jesteś, ale z tym robalem to popieprzyłeś, robala to można zalać, ale nie męczyć. Ale domyślam się o czym myślisz. Winiacza (skąd ta nazwa) nie piję ponieważ uważam ten napój za przysmak gówniarzy i idiotów. Jeśli Ty potrafisz znależć 100 aktorek ładniejszych od Jess to gratuluje, ostatnio w jakimś poczytnym czasopiśmie dla mężczyzn, na najbardziej pożądaną kobietę na świecie Jessica uplasowała się na pierwszym miejscu.
Wybacz, ale wydaje mi się że jesteś małolatem, który drze łacha na okrągło przy byle okazji. Oceniając w ten sposób Jessicę wygląd Twojej dziewczyny (jeśli ją masz) oceniam na 001/10.
Chcesz mieć dzieci silne, zdrowe, kup im wino owocowe.
Nie, nie pomyliłem się "robala" męczysz...w końcu nic pięknego tam nie posiadasz. J. A. nie należy do piękności...jeśli nieoglądałeś Figh Club to nie wiesz o co mi chodzi. Kobieta musi mieć wnętrze..ona ma w środku plastik mad in china...a na dupie nalepke Barbie from Hollywood.
Dalej nie będę prowadził tej bez sensu konwersacji.
Nara, miło mi było poznać człowieka bez gustu.
Nic bym się nie odezwał , gdyby ten "robal" użył innych słów w stosunku do Jessicy. Cytat-"Bo jak bym ja zobaczyl to bym sie zrzygal...."-koniec cytatu. Przecież ta wypowiedź jest prostacka i chamska, dalsze jego posty są w podobnym tonie. Uważasz jego słowa za odpowiednie na forum Jess, wystarczyło napisać "niepodoba mi się, gustuję w innym typie urody lub wolę chłopców z pięknymi robalami". Wtedy można rozwinąć konstruktywną dyskusję i dochodzić swoich racji.