Zgodzi się ze mną każdy człowiek, który pasjonuje się filmem. Jessica Alba to jedna z najpiękniejszych aktorek na świecie. Jednak jej talent aktorski nie idzie w parze z urodą.....
Bardzo ją lubię! Jednak to nie przez jej filmy tylko osobowość. Nie przypomina takic laleczek jak Paris Hilton czy Lindsay Lohan. Jednak trzeba przyznać, że w większości swoich filmach gra sztucznie i nie naturalnie......
Nie można powiedzieć,że nie jest utalentowana,bo tego nie wiesz...Tylko po prostu nie wykazała się taką grą jaką sobie wyobrażałeś... Poza tym moim zdaniem,role które dostała nie dały jej się wykazać... Są właśnie takie sztuczne i plastikowe. Myślę,że np.w Sin City czy F4 lepiej nie dało się zagrać tych ról...
Mam nadzieję,ze dostanie ambitniejsze role...
I z pewnością nie uważam,że nie jest utalentowana...
Masz racje Jess jest naturalna i modnie się ubiera(chociaż mając tyle kasy nie jest to specialnie trudne) mam nadzieje że pokaże na co ją stać w takich filmach jak Eye, The czy Awake chociaż i tak czekam na wszystkie filmy.
te koleś na demną, dla was to Alba zawsze jest piękna, ładna, cudowna, boska, rewelacyjna i tak dalej... jeżeli jesteście fanami tej aktorki (której ja nie jestem) starajcie się wynajdywać jej kompleksy i złe strony... na tym polega dobra i szczera ocena - oceniać ludzi według ich dobrych stron ale i tych złych.
Szacuneczek.
Wynajdywać jej kompleksy i złe strony, to nie karabin Kałasznikowa tylko żywy człowiek. To "wielcy znawcy kina", fujary którym wydaje się, że znajomość tematu mają w jednym palcu i wolno im bez przeszkód oceniać nieobiektywnie idoli fanów, którzy kochają daną osobę. Ja w Jessice nie widzę żadnych problemów, kompleksy mają jej przeciwnicy.
Ciekawi mnie co ty robisz z lufą swojego karabinu?. Masz szczęście,że to martwa rzecz, bo byś dawno poszedł siedzieć za gwałt.
Wiecie, czasem zwykłe "według mnie" na początku załatwia sprawę. Dla jednych gra nienaturalnie dla innych tak naturalnie, że już bardziej się nie da.
Zgadzam się ze Sky Angel, że role jak np. w F4 i Sin City nie były specjalnie ambitne. Za to bardzo podobało mi się jak grała w Honey i wcale nie uważam jej aktorstwa za sztuczne; poza tym film miał przesłanie. Into the Blue też było dla mnie jak najbardziej naturalne.
Teraz w kinach bedzię Fantastyczna czwórka 2 więc zobaczymy jak Jessica poradziła sobie z sequelem.
Pzdr :)
Ziomal.pl a ciebie gwałcici kijem od szczotki, żeś taki mądry? Wyluzuj człowieku bo jak tak będziesz do każdego podchodził to za 10 lat żony nie będziesz miał <lol2>.
Buuum, Buuum, Jupi ja, jupi jej, hejże!
Ojej... zrobiło się tak jakby nieciekawie :/ Jak dla mnie temat już wyczerpany ;P Do zobaczenia, nie zaraz, do poczytania (?) na innych tematach, see ya :]
Pzdr :)
Jak już to sama... gimnazjum nie skończyłeś, że nie wiesz nawet, że gameta z krzyżykiem symbolizuje damską część ludzi? I postawiłeś sobie za cel obrazić wszystkich na tym forum? pfi...
jak jakas aktorka jest piekna to od razu nienaturalna
wedlug ciebie Jessica musiala miec z tuzin operacji plastycznych?
a tu sie zdziwisz
z tego co wiem (choc zaznaczam ze moge sie mylic), nie miala zadnych, a ty chyba czytasz jakies podrzedne czasopisma i nie potrafisz docenic prawdziwego piekna
No cóż
Może Jessica Alba nie ma operacji plastycznych
Ale gwiazdy typu Pamela Anderson, Monica Bellucci, Liv Tyler, Angelina Jolie i tak dalej mają.
Żal mi takich "ręcznych cack pana chirurga". :/
Zgadzam sie w zupelnosci ze Sky Angel! Ona po prostu nie dostala roli w której moglaby pokazać na co ją stać i zgadzam sie,ze np w Fantastic Four gra bardzo dobrze role która dostala, pomimo tego,ze ten film jest beznadziejny.
Właśnie...film f4 jest kompletnie do dupy, to Jessica ratuje to gówno od zapomnienia. Przyznaję się, po 20 minutach wyłączyłem F4. Nigdy nie obejrzałem go do końca. Co do roli w której zobaczymy na co Jessice stać, to uważam iż będzie to film "Awake", prawdopodobnie zobaczymy ten film już w lipcu tego roku.
Pozdrawiam wszystkich fanów Jess.
A ruskie niech się walą w d....
No tak tylko jakoś krytyka nie popiera tego nagrodami (nominacja do złotej maliny za F4 i Błękitną Głebie)sądzę że gdyby nie była piękna to nie dostała by żadnej roli bo talentem to sie nie popisuje ostatnio! Aktora powinno sie oceniać po tym jak gra niekoniecznie po wyglądzie! Podobno dobrze zagrała w Honey ale niestety wcześniej obejrzałem Sin City i F4 wiec jakoś straciłem chęć na kolejny film z Alba! Tak F4 Jessica ratuje tym ze ma nieprzeciętną urodę a nie tym jak gra!
Pozdrawiam
cholerna jasna, no nie umiem powiedzieć, żal mi Cię !!! ;) Pozdrawiam.
PS: F4 to fajny film i nawet bez "Jess" jest dobry.
Wyjaśnij co chcesz powiedzieć bo nie kapuje o co ci baranie chodzi.
Pozdrów tatusia i mamusię i zapytaj dlaczego zaraz po urodzeniu cię nie zabili. Nie uwierzę w to że cie pokochali, ten kompromis z ich strony jest niemożliwy.
ja tam myślę, że tak naprawdę, to jeszcze nie zdążyła pokazać zdolności aktorskich, bo dostaje rolę dla wyglądu, które niekoniecznie wymagają dużego warsztatu... moim zdaniem dopiero za kilka lat się okaże czy jest dobrą aktorką, czy nie... a to że wykorzystuje swoją (nadzwyczajną) urodę, to akurat moim zdaniem nic złego