Jest świetną utalentowaną aktorką a do tego piękną. Szkoda że niektórzy nie mogą tego znieść i jej zazdroszczą. Ale to już ich problem
Właśnie za to co napisał 'gregory4515', gdzie się pokaże tam pełno jej wielbicieli, dziennikarzy i fotoreporterów. Swoją popularnością bije na łeb na szyję idoli jej przeciwników. Nie jest ważne jak dany aktor gra w filmach, guzik to kogo teraz obchodzi. Najważniejsze jest czy aktor przyciągnie do kin publiczność, a Jessica spełnia te wymagania znakomicie.
zajefaja dupencja i aktorka!!!! uwielbiam filmy z naia!!! czekam teraz na Fajtastyczna czworka z nia
Qrwa...nie jestem alfą i omegą w dziedzinie alkoholu. Lubię żartować, nie wierzcie w to wszystko co piszę na ten temat. Nie piję wina, wódkę sporadycznie i tylko przy obficie zastawionym stole, lubię piwo (Karpackie 9%), ale najbardziej Jessice Albę (100%).
P.s. Czym się strułeś tym się lecz.
Twoja Keire Knightley to małolata której brakuje talentu, urody, wdzięku, a przede wszystkim klasy. Ma małe cycki i wygląda tak jak dziewica, której brakuje witaminy "Ch", tak mi się wydaję. Porównywanie jej z Jessicą to głupi żart, nieporozumienie, brak dobrego smaku i gustu.
Czegoś nie rozumiem w Twojej wypowiedzi : Uważasz ze jeżli aktorka ma "za małe cycki" to jest kiepską aktorką ?? To że jesteś "wielkim fanem Jessici Alby" nie znczy że mozesz obrażać inne aktorki, a pozatym każdy ma inne zdanie i jeżeli ktoś lubi Keire Knightley to nie znaczy że musisz od razu takie głupoty o niej wypisywac ...
A w czym ja ją obraziłem?. Ma małe cycki?,...ma. Aktorka po za talentem powinna także błyszczeć wyglądem, brak odpowiednich piersi jest na pewno wadą. Wypowiedziałem się na jej temat, bez złośliwości i chamstwa....tak ją właśnie widzę.
Aktorka nie powinna być piekna i idealna tylko powinna mieć TALENT !! A wyglad to jest tylko taki dodatek a poza tym Keira ma ten talent aktorski i powidzialabym że jest lepszą aktorką od Jessici
A spójrz na przykład na Paris Hilton żadna z niej aktorka a wielu facetów uważa ją za ideał
Mylisz się, pokaż mi utalentowaną aktorkę bez urody która robi karierę. W tej chwili na topie są młode i piękne kobiety, odwrotnie niż mężczyźni. Ty wolisz Keire, a ja Jessicę i niech tak pozostanie bez spierania się która jest lepszą aktorką, bo co do urody, figury i innych detali tego typu, Jessica bije Keire o głowę.
Paris Hilton...to idiotka, cieszę się z wyroku jaki wydał na nią sąd, wreszcie pozna jak smakuje inny......więzienny luksus.
W przyszłości na jej nagrobku powinien widnieć taki napis.
-"Nareszcie kobita dobrze przykryta"-.
nie rozumie was... sa gusta i gusciki, jednym bardziej sie podoba JA a jednym KK, niektorzy wola malutkie cycki niektorzy wieksze... nie wiem po co ta klutnia tutaj... Ziomal.pl uszanuj decyzje siwej_lol i siwaa_lol tez uszanuj decyzje Ziomala.pl.
Oby dwie dziewczyny sa dobre i ladne... chociaz mnie bardziej podoba sie Jessica to potrafie uszanowac decyzje siwej_lol...
a co do Paris to nawet nei wiem po co z nia wyskoczyliscie bo to jest calkowite beztalencie... i tak samo jak Ziomal.pl tez sie ciesze ze pojdzie do pierdla (tylko szkoda ze tylko na 45 dni)
nie rozumiem dlaczego normalni faceci dyskutują o Tym, która aktorka powinna grać albo która jest ładna a która brzydka. To ma w sobie zero kultury. Przynajmniej na normy i obyczaje "narzucone" na Polskę. Keira jest w równym stopniu z Albą :) Obie dobre aktorki. Nic dodać nic ująć.
Yyy, chciałabym Cię tylko poinformować, że nie jestem "normalnym facetem" ... Wogóle nie jestem facetem ;)) A forum jest po to żeby dyskutować czyż nie ?
?nie rozumiem dlaczego normalni faceci dyskutują o Tym, która aktorka powinna grać albo która jest ładna a która brzydka?
Dlatego rozmawiają o kobietach ponieważ są normalni. Tylko nienormalni, niewidomi i bezguścia nie widzą różnicy między jedną kobietą a drugą. Dla tych drugich nie ważne jak wygląda co ma pod sufitem, byle była zdolna zaspokoić ich zwierzęce instynkty. I nie kapuję co to ma wspólnego z kulturą?. chyba że z rosyjską, tam mnóstwo kultury. Kto znowu narzucił nam normy i obyczaje?. Twój cały wywód to pieprzenie o karabinach z krzywą lufą. To forum służy temu, aby dyskutować o sprawach których Ty jak widzę nie pojmujesz.
no więc wielka pani królowa Bona oraz patriarchat Watykański na czele z papieżem, ja uznaję normy Starosłowiańskie, a co do mojego AK 47 to by ci rozstrzaskał ryj jak byś tylko pociągnął za spust :D Pzdr
Jesteś debil, skończony idiota, narodził się nam nowy ruski, oby to nie był drugi Lenin lub Stalin, tę historię już przerabialiśmy, na nową nas nie stać. Spadaj bałwanie, jesteś tak głupi jak jego poprzednicy. Twoja broń pętaku to gówno z tym co ja posiadam, więc lepiej sobie odpuść.
Utalentowaną aktorką to ona może i będzie za pare lat.Narazie jest tylko początkującą aktorką...
Piękną-Hmmm:) Ten taniec z Sin City;]. Nigdy tego nie zapomne.
A zazdrościć. Jej nie zazdroszcze,ale jej chłopakom owszem i to bardzo;]
No może nie taką do końca początkującą;] Ma potencjał,potrafi zwrócić na siebie uwage widza.Będą z niej ludzie;]
morda ziomal! Nie posiadasz żadnej broni. A KałaSZNIKOW TO NAJLEPSZY karabin automatyczny świata i twoje m16 może przy nim schować się.
no był najlepszy, ale bardzo dawno temu
ciekawy jestem czy wiesz co to jest kulturalna dyskusja??
raczej nie
może moja wypowiedz też teraz bedzie mało kulturalna, ale jak masz takie posty pisać to lepiej nie pisz wcale, albo wyp... (domyśl się co miałem na myśli)
a na przyszłość staraj sie nie obrażać innych użytkowników forum
ja? chyba cie pogrzało, to on do mnie z debilem... a kałasznikow jeśli jeszcze nie wiesz, dotąd jest najlepszy, nawet było już sporo artykułów o nim w gazecie, albo pojedynek najlepszej broni - m16 i ak 47 - wygrał ten drugi, a Ty jak możesz, nie wtykaj nosa w nie swoje ścieki, czy ja do ciebie coś mówie? Nie
Konstrukcja KBK AK jest tak prosta jak twój mózg, a działanie tak skomplikowane jak Twoje myślenie. Napisałem "debil" bo to krótkie słowo, jestem leniwym 13-latkiem który nie chce się przemęczać.
Cześć Matt...dawno się nie odzywałeś, pozdrowienia!!!.
"wiem, k..., że ziomal.pl to 13 latek, aha, jak poszedł sprawdzian? tak ze 20/40 wyszło??"
chyba ty masz zawsze sprawdziany napisane na 50% - ja raczej nie byłbym z tego bardzo zadowolony
teraz młodzież jest znacznie mądrzejsza, choć może ty też taki głupi nie jesteś jak się domyśliłeś o co mi chodziło z tym wyp...
Ziomal.pl - dzieki za pozdrowinka i wzajemnie
długo sie nie odzywalem bo awarię neta mialem, ale wróciłem
pfff ja nie pisałem testu pod koniec 6 kl. bo wtedy jeszcze nie było (1994). Nie rób tych enterów bo się spocisz :D
Allah Kałach! xD
wiem ziomal.pl / moje myślenie jest proste, po co do niego nabierać skomplikowania? Jestem otępiały, na lekcjach spałem, i co? A ten mój jak byś go nazwał "ruskim karabinem" jest naprawde dobry. Ale dobra, cały czas pieprze tylko o jednym. Alba jest zajebista! ALBUś :*:*:*
ja napisalem:
"chyba ty masz zawsze sprawdziany napisane na 50%"
a ty na to:
"pfff ja nie pisałem testu pod koniec 6 kl. bo wtedy jeszcze nie było (1994)."
może dobrze, że nie pisaleś bo z czytaniem ze zrozumieniem to jest u ciebie kiepsko, mi chodzilo o wszystkie sprawdziany jakie pisales, a nie o test kończący szkołę podstawową
od robienia enterów to się nie pocę, nie wiem jak ty ale ja nie mam takiego problemu, czasami wcisnę enter po to by moja wypowiedz wyglądała estetycznie
Matt...daj spokój, czy warto zajmować się gościem, który w kółko gada o karabinach. Przecież to jakieś zboczenie. Niech sobie ten karabin wsadzi i odda jeden strzał.
Powodzenia kołchoźniku i aby ziemia Ci lekką była.
To już nie jestem 13-latkiem tylko małym pijakiem?. Jak ja to lubię jak inni określają moj wiek itp. Ale nie Ty ostatni to robisz, zadziwia mnie wasza inteligencja, ale wcale wam jej nie zazdroszczę. Jasne, lubię sobie wypić i gówno Ci do tego, masz problem, to rozwal się granatem psycholu z demobilu. Odwal się od Jessicy, bo tylko przynosisz wstyd bałwanie.
spierdzielaj, ja pikole, że ostatnio takie dzieci neo się rodzą. No jasne, twój świat, cały świat :) i nie odje (w celach kulturalnych dalsza część zdania została usunięta) się od tej twojej kochanki.
ale żeś mi pojechał
mam sie teraz z mostu rzucić czy coś?
udowodniłeś, że taka młoda osoba jak ziomal.pl ma o wiele więcej rozumu od ciebie, jakbyś był mądrzejszy to byś nie szukał zaczepki
Jak bym był podnieconym Kakiharą to powinienem napisać -" To brzmi intrygująco", jeszcze wysłać parę całusów, życzyć dobrych snów i smacznego Wielkanocnego jajka. Ale to żart, czy Ty wiesz na pewno kogo zapraszasz. Przecież większość z użytkowników ma mnie za wiecznie nawalonego 13-latka. Ale jeśli jesteś 12-letnią dziewoją o wyglądzie Dark Angel, to chętnie Cię poproszę o rękę i się z Tobą ożenię, a Matt-a weźmiemy na świadka, a tego z ruskim karabinem poślemy do diabła.
Pozdrowienia....trzym się, wpadnę ale bez Matt-a, pewne sprawy musimy załatwić w cztery oczy.
No niestety muszę Cię rozczarować :( Nie jestem 12-letnią dziweoją o wyglądzie Dark Angel. Mam 14 lat, a co do wyglądu to raczej podobna nie jestem :( Nie licząc koloru włosow, bo tu akurat się zgadza.
Pozdrawiam :)
jesteś! masz 12 lat! widziałem ciebie na czaterii jak sie rozbieralas przed kamerką na pokoju podstawówka :D jesteś wierną fanką Dark Angel! :D