Jessica AlbaI

Jessica Marie Alba

7,4
18 474 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jessica Alba

Jessica Alba wielką aktorką jest ;) A Słowacki wielkim poetą był ;)

Stacy

Ferdydurke ale pewnie nie widziałaś/czytałaś ;)

Stacy

tylko się pogrążasz:)
Nie wiem jak ty wystawiałaś tego Ferdydure skoro nie wiesz o co chodzi:) Chyba, że zrobiliście z tego musical:D

Krolik_Pudding

ten post był oczywiście odpowiedzią na post MrsHazard o treści:

Ciężko cię rozszyfrować, jacator.
Co ma Ferdydurke (którą zresztą w liceum wystawiałam z kolegami) do Alby, Słowackiego lub Twojego "dziwnego" postu? :P

coś mi się źle klikło chyba.

Krolik_Pudding

To forum tak ma nareszcie ktoś zrozumiła o co chodziło w mojej małej prowokacji heh ; ale dłuuugo to trwało XD

Krolik_Pudding

No co ty... Pff, w życiu bardziej dziwacznego tematu nie widziałam :P

jacator74

Mhm?

jacator74

ZGADZAM SIĘ:)

jacator74

Ciężko cię rozszyfrować, jacator.
Co ma Ferdydurke (którą zresztą w liceum wystawiałam z kolegami) do Alby, Słowackiego lub Twojego "dziwnego" postu? :P

jacator74

Nie, panowie, nie martwcie się. "Słowacki wielkim poetą był" to najbardziej słynny cytat z tej książki. Może to ja źle się wyraziłam. Nie rozumiem co ma ogólnie Gombrowicz do słodkiej i mało inteligentnej buzi Alby? Wiecie, miłośniczką prowokacji nie jestem...

Stacy

Chcesz nazywać kogoś mało inteligentną osobą??? ... hmmm najpierw spojrzyj na siebie. Uważam, że mało inteligentne osoby nie umieją nauczyć się scenariusza itp. I kim ty jesteś by oceniać innych po inteligencji???

jacator74

Tak mnie rozśmieszył twój post, że nie wiem od czego zacząć ;)

Przede wszystkim nauczyć się czytać dokładnie drogie dziecko, bo mam wrażenie, iż nie rozumiesz czytanego tekstu. Napisałam: "...mało inteligentnej buzi Alby". Chodziło mi o jej cukierkowaty wyraz twarzy, a nie o inteligencję. Rozumiesz?

I przestań się unosić...

Aha, zapewne w zdaniu "spojrzyj na siebie" chciałaś użyć słowa "spójrz" ;) Rozumiem, że literówka, prawda?

Stacy

chciałem trochę sprokować fanatycznych fanów tej pięknej kobiety ale mocno średniej aktorki a sprowokowałem innych ludzi a szkoda ....

jacator74

Teraz czekam na argumentacje typu ,,jak to nie zachwyca Gałkiewicza, jeśli tysiąc razy tłumaczyłem Gałkiewiczowi, że go zachwyca''

Hanni_2

No powiem jedna z najciekawszych prowokacji jakie miałam okazję przeczytać ^^ ;d

Co jak co Alba jest b. ładna , a wręcz śliczna ale nie oszukujmy się aktorką dobrą nie jest ^^ Mimo sympatii do niej muszę to przyznać ;D

jacator74

a co ma piernik do wiatraka ????????????????????????

jacator74

nie wiem ;<