Wczoraj widziałam ją na jedynce w jakimś serialu dla dzieci.. Miała tam chyba ze czternaście lat :) Już wtedy była bardzo ładna i, co najważniejsze (przynajmniej dla mnie) miała swój naturalny kolor włosów. Wiem, że jak to już wielu ludzi przede mną powiedziało, ona jest tak ładna, że we wszystkim super wygląda, ale jak dla mnie blond włosy to nie jej "look".. Najbardziej wolę ją jako brunetkę :))
Popieram w 100%. Owiele lepiej wyglądała jako brunetka ( w drugim sezonie Dark Angel) i może jeszcze być jako ciemną blondynka! Ale ta prawie że platyna w Fantastycznej czwórce: Narodziny Srebrnego Surfera to totalna pomyłka. Pozdrawiam
Mam takie samo zdanie. Ten blond odbiera jej urodę. Najładniejsza jako brunetka, ale w Honey też fajnie wyglądała w tym delikatnym bronzie
nie wiem jak w "Honey", bo nie ogladałam, ale podobno w "Dzienniku Snów" jest pare scen.. ale na 100% nie powiem, też nie ogladałam.
hehehe, sorki, że to powiem (faceci sie zwykle o to na mnie obrażają), ale testosteron sprawia, ze naprawde jesteście monotematyczni. I twoje pytanie mnie tylko w tym utwierdza. nie to, żebym sie czepiała - to mnie po prostu nieco bawi, lol.
W Honey z tego co pamiętam nie ma zadnych scen erotycznych. Ale jak tańczy w klubie jest na co popatrzeć a pozatym jest tam brunetką:P
"Słownik snów" to film w którym chyba najlepiej wyglądała... Idąc za fabułą to sceny erotyczne z na są, ale jak ktos wyżej napisał, ponoc grała ja dublerka. Od czego jest wyobraznia, hehe ;)
To było na dwójce w "Flipperze". Zgadzam się, o wiele bardziej pasuje jej brąz niż ten koszmarny blond!