Jessica AlbaI

Jessica Marie Alba

7,4
18 474 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jessica Alba

Jessica Alba czy Keira Knightley??Ja wolę Jes jako dziewczyna uważam że jest piękna i przewyższa Keirę zarówno pod tym względem jak i pod względem umiejętności aktorskich

Mirage_2

oczywiście że Jess jest lepsza, pod każdym względem. Piękna, naprawdę piękna.

Mirage_2

To tylko moja opinia, ale uważam, że Keira jest brzydka. Nie umywa się do słotkiej (może troszeczkę zbyt slodkiekj) Jess.
Jest chudą anorektyczką i może zostac Miss Etiopi he he he
Nara

kakihara_2

to nie tylko twoja opinia ze Keira jest brzydka, ja tez tak sadze :) moglaby choc raz domknac ust bo patrzec nie moge! JESS RZĄDZI!!!!

jooog

Hehe zadaj takie pytanie na forum Keiry to dostaniesz dokładnie przeciwne odpowiedzi :-) Jak dla mnie obie jeszcze nic nadzwyczajnego nie pokazały, obie są przeciętnymi aktorkami, choć ładnymi...

GIT

Ja szczerze uważam, że ta Keira jest naprawde brzydka - i non-stop przypłaszcza sobie jakoś dziwnie nos żeby górna warga wystawała - to naprawde wkurzające! xD Jessica Alba jak dla mnie... nie wiem ale COŚ mi się w niej nie podoba - ma jakoś dziwnie duże zęby i jakieś wyłupiaste oczy i jak się czasem uśmiecha to wygląda jak psychopata.... NAPRAWDE NIE CHCIAŁAM NIKOGO URAZIĆ!!! xD

Mirage_2

Bardzo dobre zestawienie, aczkolwiek trudno mi wybrać. Pod względem urody stawiam na Albę a pod względem aktorstwa?? Nie wiem :/ Niech będzie Alba po raz drugi.

Mirage_2

Moim zdaniem Jessika jest lepsza pod karzdym wzglendem a przede wszystkim jest durzo ładniejsza

kocjant

Według mnie Jessica =)

Mirage_2

Jess jest sliczna, ale aktorka z niej srednia. Ostatnio dostala nagrode na MTV MOVIE AWARDS 2006 w kategorii THE SEXIEST PERFORMANCE w Sin City, wiec tak jak napisalam-blizej jej do modelki anizeli do aktorki. A Knightley? Nie lubie jej brytyskiego akcentu, a tak to calkiem niezle portrety swoich bohaterek tworzy:) Pozdro!!!

meg1987

Lubię Jessice, ale pod względem gry akorskiej uważam, że Keira jest lepsza, co do wyglądu nie wiem, wolę przec przeciwną:)

Chobi_2

Keira w każdym filmie chce wyeksponować siebie - np:piraci z karaibów. Te jej miny i gesty - aktorka z niej żadna - skupia sie tylko i wyłacznie na sobie.
POWTARZAM: NAPRAWDE NIE CHCIAŁAM NIKOGO URAZIĆ!!! xD

Mirage_2

Wiesz,ale chyba miajesce zalezy od gwiazdek...Moim zdaniem tak ludzie zadecydowali i tak jest... Uważam,ze jest bardzo dobra aktorką,ale nie dali jej się jeszcze wykazać...

Sky_Angel

Bosheee Ludzie!!! ONA NIE MA SZTUCZNYCH PIERSI ANI SILIKONOWYCH UST!!! NIC SOBIE NIE ROBIłA :/ cO MOZE JESSICA JEST SZTUCZNA? WLASNIE ONA JEST TEZ NATURALNA....:/ ...ILE WY SOBIE NA ZMYSLACIE,ALBO PRZECZYTACIE COS I OD RAZU WIERZYCIE...:/ Oby dwie sa bardzo ładne,ale każdy wie ,że keira zagrała w wielu lepszych filmach....

Mirage_2

Jestem wielką fanką Jessici,ale Keire też bardzo lubie... Podobała mi się w filmie Piraci z Karaibów ;p Keira chyba dostaje lepsze role,ale jednak będę za moją Jess :)

Mirage_2

powtórzę się, Alba prawie zawsze gra słodkie dziewczyny, które nie dość, że są utalentowane, bogate i śliczne, to jeszcze chcą wszytskim w okół pomagać, a Keira ma kilka ambitniejszych ról na swoim koncie, chociażby "Piraci z Karaibów", "Duma i uprzedzenie" czy "Obłęd", co to wyglądu - Alba jest b.ładna, ale jej pirsi nie wyglądają na zupełnie prawdziwe, za to Keira ma 0 biustu, ale jest jeszcze ładniejsza i naturalna
stawiam na Keirę ;)

Mirage_2

jeśli mogę wtrącić moją skromną opinię.... myślę że Keira jest łądniejsza od Alby i to o wiele. jest po prostu naturalna. a co do talentu to obie panie pozostawiaja wiele do życzenia

Mirage_2

Jess jest ładniejsza, bardziej cukierkowa. Keira też jest niczego sobie, ale te powiększone plastycznie usta szpecą ją niezmiernie. Co do talentu, jak to ktoś zauważył Keira dostaje lepsze propozycje - bardziej ambitne, Alba nadrabia to urodą i dlatego obie panie zasługują na uznanie widzów. To moja opinia. Pozdrawiam i zapraszam do siebie.

Kamu

Zależy o co pytasz.
Bo jesli mowa o urodzie to z pewnością Alba.
Faktycznie Keira pokazała więcej jesli chodzi o mozliwosci aktorskie.

MADLEN

Hmm.. a ja uwielbiam je obie... Keira uwielbiam za naturalność... ma PRZEPIĘKNY uśmiech... taki szczery, jak widzę ją w filmie uśmiechnięta, to od razu mi się chce uśmiechać :)
Alba... jest prześliczna.. usmiech ma uroczy, lecz tylko słodki, a nie szczery. Świetnie tańczy i ma super figurę.

Uwielbiam je w różnych filmach i nie da się ocenić, którą wolę:
-Jessicę za:
- Fantastyczną Czwórkę
- Honey
-Keirę za:
- przede wszystkim Dumę i uprzedzenie
- Księżniczka złodziei
- To właśnie miłość
- Piraci z Karaibów
- Król Artur
- Doktor Żywago

Jak widać powyżej, to więcej filmów oglądam z Keirą... :). A jednak obie lubię... a u Jessici zaległości staram się nadrobić :).

lamaz

Bosheee Ludzie!!! ONA NIE MA SZTUCZNYCH PIERSI ANI SILIKONOWYCH UST!!! NIC SOBIE NIE ROBIłA :/ cO MOZE JESSICA JEST SZTUCZNA? WLASNIE ONA JEST TEZ NATURALNA....:/ ...ILE WY SOBIE NA ZMYSLACIE,ALBO PRZECZYTACIE COS I OD RAZU WIERZYCIE...:/ Oby dwie sa bardzo ładne,ale każdy wie ,że keira zagrała w wielu lepszych filmach....

Sky_Angel

Nie mozecie zrozumieć,ze ktoś jest ładny... Uśmiech nie szczery :/ ....naprawde przegiecie...Czepiacie się byle czego....

Sky_Angel

Jejku... to nie był atak.. uważam po prostu że Kiera ma bardziej naturalny uśmiech.. i najprawdopodobniej nie zawdzięcza go sobie, lecz swoim rodzicom, więc nie winię za to Jessicę... ;)
A usmiech Alby jest po prostu słodki... taki słodziutki... ale wolę uśmiech Keiry... :) A to że jest łądna to doceniam to.. i zazdroszczę ;]

lamaz

No Ok... Jess też zawdzięcza urode i uśmiech i wszystko co ma swoim rodzicą... :P :) ... spoxo ,ze bardziej doceniasz Keire...

Ja lubię oby dwie bardzo....ale do jess mam większy sentyment....

Sky_Angel

Hmm... Ja nie powiedziałam że bardziej doceniam Keirę.. tylko że wolę jej uśmiech... :) ma naprawdę przepiekny. Uśmiech Alby jest słodki, szczery... ale nie taki... naturalny (?) ... nie umiem znaleźć właściwego słowa :).

To prawda... obie odziecziły po rodzicach swoją urodę... Keira jest bardzo szczupła, ale Jess jest bardziej kobieca.

Hmm. sentyment.. ... i którą ja wole? Obie uwielbiam. Podkreślam tylko po raz kolejny, że (niestety) ale Keira grała w większych produkcjach filmowych niż Jessica.

Pozdrawiam :)

(napisałam przepiękny komentarz... przepiękną rispotę... którą oczywiście FW mi zjadł... :/ ... nie umiałam już go odtworzyć... )

Mirage_2

Alba piękniejsza ale Knightley umie lepiej grac. Moim zdaniem.

Yazon

bosh jak wogóle można je porównywać... Jess jest naprawdę ŁADNA a Keria heheheheh nawet nie mówię. Może gdyby trochę przytyła, zrobiła coś z tymi odrostami imitującymi włosy i przestała zachowywać się jakby była drugą Giną Lollobrigidą (chodzi mi o to, że Keira uważa że jest najpiękniejsza na świecie co widać po jej mimice, do Giny nic nie mam bo była naprawdę jedną z najpiękniejszych aktorek) to może i by tak nie odstraszała.
Jessica jest naprawdę ładna, ale jak to się mówi - dobrze gra bo gra siebie. Nie jest jakąś super aktorką...

flexia

Alba znacznie ładniejsza od Knightly która jest po prostu chuda ( żekłbym zbyt chuda , jest chyba nawet temat o jej możliwej anoreksji) jednakże Keria ma więcej umiejętności aktorskich. Ale jeśli miałbym wybierać to wybrałbym Jessicę - fajnie sie ja ogląda ( np w Dark Angel).

Mirage_2

Jessica ładniejsza choc Keira nie jest brzydka a ktora lepiej gra nie wiem.

Mirage_2

Obie są ładne, ale obydwie nie umią grać. Aktorkami ciężko je nazwać. Ale gdybym miała wybrać, to wybrałabym Keirę, ponieważ ma za sobą całkiem dobry dorobek aktorski ( nawet dobrze zagrała w Dumie i uprzedzeniu czy Obłedzie). A Alba co? Jeżeli za dobrą rolę można uznać kręcenie tyłkiem w Sin City to ja nie wiem...

Mirage_2

trudno mi się okreslić. są to dwie moje najlepsze aktorki. obie ssa piekne. dla alby minus za to że ostatim filmem w jakim ją widziałem była fantastyczna czwórka. alba jest ładniejsza od keiry.

Mirage_2

To może ja naisze tak :P OBIE :-)

Mirage_2

To prawda tez sie z tym zgodze .Jak ja pierwszy raz zobaczylem z cieniu aniola odrazu sie nia zainteresowalem .Jess ma nie samowite cialo a do tego ten usmiech . Co tu duzo mowic BOGINI.A Keira niech biega z legolasem po statkach bo tylko do tego sie nadaje :D. Pozdro dla wszystkich kinomaniaków

Mirage_2

Keira jest nawet ładna po buzi, ale jest za chuda ;/ Ale i tak wolę Jess xD Jessica jest super, tyle że...hmm..Albo nie za dobrze gra, albo dostaje role w których nie ma jak się wykazać :)

Mirage_2

Oglądałam kilka filmów z Albą i wg mnie to aktorskie drewno ;/ A co do urody to Jess jest przesłodzona, pełno jest takich aktorek. Keira może nie jest pięknością ale w przeciwieństwie do Alby urzeka ORYGINALNOŚCIĄ...

Lizzie_Bennett

No nie wiem czy drewno:/....nie rozśpieszaj mnie...widziałaś Sin city tylko i ITB? czy jeden film..bo jakbyś widziała DA czy Honey nie powiedziałabyś ,ze to drewno...i ona nie jest przeslodzona tylko naturalna....i ALBA jest ORGINALNA.... nie ma takiej 2!!!!!:/ Zazdrościsz jej i tyle....takie są dziewczyny....:/ pewnie chciałabyś być taka "przesłodzona" jak ty tam piszesz....

Sky_Angel

jak jedna tak i druga nie robia na mnie większego wrażenia. Obie sa dość banalne z wyglądu, że już o umiejętnościach aktorskich nie wspomnę...dlatego daję znak =

Mirage_2

dla mnie Keira. Flexia ja nie chce cie widziec bo mnie wkurzasz obrazilas moja ulubioną aktorke

i_v_

Flexia ma swoje zdanie i tak sie składa, ze je podzielam ...jak ładnie rzekła Lizzie Banenet jedna to pieniek drewniany i banał na 102, druga to przypomina jakis wygłodniały cień, a nie człowieka...i kogo tu czcić?
);-)

lollii

nutti-10 nie chce mnie widziec! i co ja teraz zrobie?! chyba sie powiesze, bo nie moge zyc z taka swiadomoscia!

rozwalasz mnie swoimi tekstami ;P

użytkownik usunięty
flexia

lubię obie, ale wg mnie ładniejsza i bardziej utalentowana jest Keira