Jessica Alba czy Keira Knightley??Ja wolę Jes jako dziewczyna uważam że jest piękna i przewyższa Keirę zarówno pod tym względem jak i pod względem umiejętności aktorskich
To tylko moja opinia, ale uważam, że Keira jest brzydka. Nie umywa się do słotkiej (może troszeczkę zbyt slodkiekj) Jess.
Jest chudą anorektyczką i może zostac Miss Etiopi he he he
Nara
to nie tylko twoja opinia ze Keira jest brzydka, ja tez tak sadze :) moglaby choc raz domknac ust bo patrzec nie moge! JESS RZĄDZI!!!!
Hehe zadaj takie pytanie na forum Keiry to dostaniesz dokładnie przeciwne odpowiedzi :-) Jak dla mnie obie jeszcze nic nadzwyczajnego nie pokazały, obie są przeciętnymi aktorkami, choć ładnymi...
Ja szczerze uważam, że ta Keira jest naprawde brzydka - i non-stop przypłaszcza sobie jakoś dziwnie nos żeby górna warga wystawała - to naprawde wkurzające! xD Jessica Alba jak dla mnie... nie wiem ale COŚ mi się w niej nie podoba - ma jakoś dziwnie duże zęby i jakieś wyłupiaste oczy i jak się czasem uśmiecha to wygląda jak psychopata.... NAPRAWDE NIE CHCIAŁAM NIKOGO URAZIĆ!!! xD
Bardzo dobre zestawienie, aczkolwiek trudno mi wybrać. Pod względem urody stawiam na Albę a pod względem aktorstwa?? Nie wiem :/ Niech będzie Alba po raz drugi.
Jess jest sliczna, ale aktorka z niej srednia. Ostatnio dostala nagrode na MTV MOVIE AWARDS 2006 w kategorii THE SEXIEST PERFORMANCE w Sin City, wiec tak jak napisalam-blizej jej do modelki anizeli do aktorki. A Knightley? Nie lubie jej brytyskiego akcentu, a tak to calkiem niezle portrety swoich bohaterek tworzy:) Pozdro!!!
Lubię Jessice, ale pod względem gry akorskiej uważam, że Keira jest lepsza, co do wyglądu nie wiem, wolę przec przeciwną:)
Keira w każdym filmie chce wyeksponować siebie - np:piraci z karaibów. Te jej miny i gesty - aktorka z niej żadna - skupia sie tylko i wyłacznie na sobie.
POWTARZAM: NAPRAWDE NIE CHCIAŁAM NIKOGO URAZIĆ!!! xD
Wiesz,ale chyba miajesce zalezy od gwiazdek...Moim zdaniem tak ludzie zadecydowali i tak jest... Uważam,ze jest bardzo dobra aktorką,ale nie dali jej się jeszcze wykazać...
Bosheee Ludzie!!! ONA NIE MA SZTUCZNYCH PIERSI ANI SILIKONOWYCH UST!!! NIC SOBIE NIE ROBIłA :/ cO MOZE JESSICA JEST SZTUCZNA? WLASNIE ONA JEST TEZ NATURALNA....:/ ...ILE WY SOBIE NA ZMYSLACIE,ALBO PRZECZYTACIE COS I OD RAZU WIERZYCIE...:/ Oby dwie sa bardzo ładne,ale każdy wie ,że keira zagrała w wielu lepszych filmach....
Jestem wielką fanką Jessici,ale Keire też bardzo lubie... Podobała mi się w filmie Piraci z Karaibów ;p Keira chyba dostaje lepsze role,ale jednak będę za moją Jess :)
powtórzę się, Alba prawie zawsze gra słodkie dziewczyny, które nie dość, że są utalentowane, bogate i śliczne, to jeszcze chcą wszytskim w okół pomagać, a Keira ma kilka ambitniejszych ról na swoim koncie, chociażby "Piraci z Karaibów", "Duma i uprzedzenie" czy "Obłęd", co to wyglądu - Alba jest b.ładna, ale jej pirsi nie wyglądają na zupełnie prawdziwe, za to Keira ma 0 biustu, ale jest jeszcze ładniejsza i naturalna
stawiam na Keirę ;)
jeśli mogę wtrącić moją skromną opinię.... myślę że Keira jest łądniejsza od Alby i to o wiele. jest po prostu naturalna. a co do talentu to obie panie pozostawiaja wiele do życzenia
Jess jest ładniejsza, bardziej cukierkowa. Keira też jest niczego sobie, ale te powiększone plastycznie usta szpecą ją niezmiernie. Co do talentu, jak to ktoś zauważył Keira dostaje lepsze propozycje - bardziej ambitne, Alba nadrabia to urodą i dlatego obie panie zasługują na uznanie widzów. To moja opinia. Pozdrawiam i zapraszam do siebie.
Zależy o co pytasz.
Bo jesli mowa o urodzie to z pewnością Alba.
Faktycznie Keira pokazała więcej jesli chodzi o mozliwosci aktorskie.
Hmm.. a ja uwielbiam je obie... Keira uwielbiam za naturalność... ma PRZEPIĘKNY uśmiech... taki szczery, jak widzę ją w filmie uśmiechnięta, to od razu mi się chce uśmiechać :)
Alba... jest prześliczna.. usmiech ma uroczy, lecz tylko słodki, a nie szczery. Świetnie tańczy i ma super figurę.
Uwielbiam je w różnych filmach i nie da się ocenić, którą wolę:
-Jessicę za:
- Fantastyczną Czwórkę
- Honey
-Keirę za:
- przede wszystkim Dumę i uprzedzenie
- Księżniczka złodziei
- To właśnie miłość
- Piraci z Karaibów
- Król Artur
- Doktor Żywago
Jak widać powyżej, to więcej filmów oglądam z Keirą... :). A jednak obie lubię... a u Jessici zaległości staram się nadrobić :).
Bosheee Ludzie!!! ONA NIE MA SZTUCZNYCH PIERSI ANI SILIKONOWYCH UST!!! NIC SOBIE NIE ROBIłA :/ cO MOZE JESSICA JEST SZTUCZNA? WLASNIE ONA JEST TEZ NATURALNA....:/ ...ILE WY SOBIE NA ZMYSLACIE,ALBO PRZECZYTACIE COS I OD RAZU WIERZYCIE...:/ Oby dwie sa bardzo ładne,ale każdy wie ,że keira zagrała w wielu lepszych filmach....
Nie mozecie zrozumieć,ze ktoś jest ładny... Uśmiech nie szczery :/ ....naprawde przegiecie...Czepiacie się byle czego....
Jejku... to nie był atak.. uważam po prostu że Kiera ma bardziej naturalny uśmiech.. i najprawdopodobniej nie zawdzięcza go sobie, lecz swoim rodzicom, więc nie winię za to Jessicę... ;)
A usmiech Alby jest po prostu słodki... taki słodziutki... ale wolę uśmiech Keiry... :) A to że jest łądna to doceniam to.. i zazdroszczę ;]
No Ok... Jess też zawdzięcza urode i uśmiech i wszystko co ma swoim rodzicą... :P :) ... spoxo ,ze bardziej doceniasz Keire...
Ja lubię oby dwie bardzo....ale do jess mam większy sentyment....
Hmm... Ja nie powiedziałam że bardziej doceniam Keirę.. tylko że wolę jej uśmiech... :) ma naprawdę przepiekny. Uśmiech Alby jest słodki, szczery... ale nie taki... naturalny (?) ... nie umiem znaleźć właściwego słowa :).
To prawda... obie odziecziły po rodzicach swoją urodę... Keira jest bardzo szczupła, ale Jess jest bardziej kobieca.
Hmm. sentyment.. ... i którą ja wole? Obie uwielbiam. Podkreślam tylko po raz kolejny, że (niestety) ale Keira grała w większych produkcjach filmowych niż Jessica.
Pozdrawiam :)
(napisałam przepiękny komentarz... przepiękną rispotę... którą oczywiście FW mi zjadł... :/ ... nie umiałam już go odtworzyć... )
bosh jak wogóle można je porównywać... Jess jest naprawdę ŁADNA a Keria heheheheh nawet nie mówię. Może gdyby trochę przytyła, zrobiła coś z tymi odrostami imitującymi włosy i przestała zachowywać się jakby była drugą Giną Lollobrigidą (chodzi mi o to, że Keira uważa że jest najpiękniejsza na świecie co widać po jej mimice, do Giny nic nie mam bo była naprawdę jedną z najpiękniejszych aktorek) to może i by tak nie odstraszała.
Jessica jest naprawdę ładna, ale jak to się mówi - dobrze gra bo gra siebie. Nie jest jakąś super aktorką...
Alba znacznie ładniejsza od Knightly która jest po prostu chuda ( żekłbym zbyt chuda , jest chyba nawet temat o jej możliwej anoreksji) jednakże Keria ma więcej umiejętności aktorskich. Ale jeśli miałbym wybierać to wybrałbym Jessicę - fajnie sie ja ogląda ( np w Dark Angel).
Obie są ładne, ale obydwie nie umią grać. Aktorkami ciężko je nazwać. Ale gdybym miała wybrać, to wybrałabym Keirę, ponieważ ma za sobą całkiem dobry dorobek aktorski ( nawet dobrze zagrała w Dumie i uprzedzeniu czy Obłedzie). A Alba co? Jeżeli za dobrą rolę można uznać kręcenie tyłkiem w Sin City to ja nie wiem...
trudno mi się okreslić. są to dwie moje najlepsze aktorki. obie ssa piekne. dla alby minus za to że ostatim filmem w jakim ją widziałem była fantastyczna czwórka. alba jest ładniejsza od keiry.
To prawda tez sie z tym zgodze .Jak ja pierwszy raz zobaczylem z cieniu aniola odrazu sie nia zainteresowalem .Jess ma nie samowite cialo a do tego ten usmiech . Co tu duzo mowic BOGINI.A Keira niech biega z legolasem po statkach bo tylko do tego sie nadaje :D. Pozdro dla wszystkich kinomaniaków
Keira jest nawet ładna po buzi, ale jest za chuda ;/ Ale i tak wolę Jess xD Jessica jest super, tyle że...hmm..Albo nie za dobrze gra, albo dostaje role w których nie ma jak się wykazać :)
Oglądałam kilka filmów z Albą i wg mnie to aktorskie drewno ;/ A co do urody to Jess jest przesłodzona, pełno jest takich aktorek. Keira może nie jest pięknością ale w przeciwieństwie do Alby urzeka ORYGINALNOŚCIĄ...
No nie wiem czy drewno:/....nie rozśpieszaj mnie...widziałaś Sin city tylko i ITB? czy jeden film..bo jakbyś widziała DA czy Honey nie powiedziałabyś ,ze to drewno...i ona nie jest przeslodzona tylko naturalna....i ALBA jest ORGINALNA.... nie ma takiej 2!!!!!:/ Zazdrościsz jej i tyle....takie są dziewczyny....:/ pewnie chciałabyś być taka "przesłodzona" jak ty tam piszesz....
jak jedna tak i druga nie robia na mnie większego wrażenia. Obie sa dość banalne z wyglądu, że już o umiejętnościach aktorskich nie wspomnę...dlatego daję znak =
Flexia ma swoje zdanie i tak sie składa, ze je podzielam ...jak ładnie rzekła Lizzie Banenet jedna to pieniek drewniany i banał na 102, druga to przypomina jakis wygłodniały cień, a nie człowieka...i kogo tu czcić?
);-)
nutti-10 nie chce mnie widziec! i co ja teraz zrobie?! chyba sie powiesze, bo nie moge zyc z taka swiadomoscia!
rozwalasz mnie swoimi tekstami ;P