Nie wiem czy nikt nie zauwazyl, bo nikt o tym nie napisał tutaj.
Ale Jessica Alba ma całkiem udaną kobietę sobowtóra którą jest Marlene Favela.
Wystarczy wejść na google i wpisac obie te aktorki.
No własnie obie są aktorkami a Marlene gra w latynoskim serialu Zorro z 2007r. Do tego Favela też ma taki hmm pieprzyk na szczęce tylko po drugiej stronie ;)
A więc dla fanów urody Jessicy nie pozostaje nic innego jak ogladac serial Zorro z bardzo udaną aktorką jaką jest Marlene Favela.
Co prawda nie mowi w tym serialu po angielsku ;) jak i cala reszta aktorow ale wlasnie dla niej można oglądać ten serial ktory leci codziennie na Pulsie :)
Marlene Favela gra całkiem dobrze o ile ktoś znosi styl i aktorstwo typowe dla telenowel.
Ale chyba uznacie ze jest intrygująco podobno.
W serialu jest bardzo dobrze ucharakteryzowana i tam wyglada jeszcze lepiej. Ale usta i ten niesmowity uśmiech Marlene Favela ma taki sam jak Jessica Alba. :)
Znowu brak edycji posta. Zapomniałem dodać ze może nie jest to typ sobowtóra "idealnego" ale trzeba przyznac ze na dalsza odległość mozna się nabrać
Marlene Favela rzeczywiście jest podobna do Jessicki Alby - te same usta i uśmiech. Ja dodam że zauważyłam też podobieństwo niektórych zdjęć Marlene do Adeli Noriegi - też telenowelowej aktorki.