Jessica AlbaI

Jessica Marie Alba

7,4
18 474 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jessica Alba

Film Jessicy Alby. Proszę wymieniać.

Mateo_SF

Najlepszy: Sin City
Najgorszy: wszystkie pozostałe ;)

Mateo_SF

najlepszy: fantastyczna czworka 1 i 2
najgorszy : sin city

Mateo_SF

Najlepszy : Sin City
Najgorszy L Fantastyczna czwórka, Eye
Awake też jest dobry, ale nie najlepszy więc go nie klasyfikuję

Joker_WhySoSerious

Jedyny w miarę dobry film w jakim wystąpiła to Sin City. Reszta to mniejsza lub większa cienizna.

Brat_Stali

Ja bardzo lubię tą aktorkę, jest u mnie na 1 miejscu, tak więc nie ma najgorszej roli.
W każdym filmie praktycznie zagrała kogoś innego.
Od ostrej i napalonej laski w "Facet Pełen Uroku" po niewidomą w "Oku", a nawet podstępną szmatę w "Przebudzeniu", tancerkę w "Honey", super bohaterkę w "Fantastycznej Czwórce" i dziewczynę 'z dżungli' w "Słownik Snów", także widać że jest aktorką wszechstronną, a nie że np. trzyma się tylko i wyłącznie komedii czy horrorów itp. i boi się spróbować czegoś innego. Właśnie takie aktorki powinno się cenić, a nie jakąś typę, która gra w horrorach i kurczę w którejś tam minucie zawsze umiera :P
Ale najlepsze role to w: Sin City, Oku, Przebudzeniu, Słowniku Snów, a i oczywiście w Błękitnej Głębi.

Sweeta

Najlepszy Into the blue i Sin City

użytkownik usunięty
Mateo_SF

Najlepsze jej filmy to : "Dark Angel" ( wiadomo za co ) , "Oko" ( pokazała trochę dobrej gry aktorskiej ) i "Przebudzenie " ( pokazała naprawdę dużo dobrej gry aktorskiej , uwierzyłem w jej postac ) .
Przecież o to chodzi żeby widz uwierzył w grana postac . Alba udowodniła w "Przebudzeniu " że jest dobra aktorką 6/10 , w połączeniu z jej urodą 14/10 daje to wyniki 10/10 .