Jessica AlbaI

Jessica Marie Alba

7,4
18 474 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jessica Alba

Wszyscy się zachwycają jej urodą, a mnie sie ona nie za specjalnie podoba. Nie widziałam jej też w żadnym filmie.

Taja

w takim razie, najpierw wypożycz sobie jekiś film z jej udzialam (albo oglądnij "honey" na cinemaxie), a potem się wypowiadaj, ok??

Taja

Hmmm dziwne wiesz każdemu sie podoba kto inny rzecz gustu...Z resztą bez przesady brzydka to ona nie jest.... może jesteś typem dziewczyny"zazdrośnica" jakich jest pełno....a może masz swój gust...;P ale nie wypowiadaj sie na forum o filmach i aktorce skoro nic o niej nie wiesz... radze obejrzeć np. Honey i wtedy sie wypowiedzieć....

Sky_Angel

Dla mnie też ona nie jest ładna. I co? Każdy ma swoje zdanie i swój gust.

Sky_Angel

Ja nie wypowiadam się na temat jej aktorstwa (bo tak jak wspomniałam nie widziałam z nią żadnego filmu) tylko na temat jej urody i nie napisałam że jest brzydka tylko że nie jest dla mnie za specjalnie, wyjątkowo piękna. I nie jestem typem zazdrośnicy i generalnie ten argument jest już nudny i prostacki i obraża moją inteligencję. I dlaczego mam się nie wypowiedziec na temat jej urody? Jak bym napisała że jest piękna i cudowna to nie ma sprawy mogę się wypowiadać, ale nie, ja napisałam że mi się nie za specjalnie podoba, więc morda w kubeł i nic nie mów. Typowe

Taja

wiesz chyba tu nikt nie ma obiekcji do tego ze napisalas ze
Ci sie nie podoba... po prostu widziec zdjecia a zobaczyc film to troszke co innego.... ja tez na na nie zwrocilam uwagi patrzac na zdjecia... po obejrzeniu filmu przyznalam ze jest sliczna :) nikt Cie tu nie obraza i nie chce przekonywac bo to co o niej myslisz to Twoje zdanie i masz do niego prawo... ludzie zachecaja Cie abys popatrzyla na nia troszke z innej strony... :)

jay_jay

Cytat:

Wszyscy się zachwycają jej urodą, a mnie sie ona nie za specjalnie podoba. Nie widziałam jej też w żadnym filmie.

No jakby cię się podobała to by było coś z tobą nie tak :-) w końcu dziewczyną jesteś LOL

Mi natomiast bardzo się podoba. Niestety jej gra aktorska nie stoi na wysokim poziomie.

użytkownik usunięty
Taja

Widać wyraźnie że jesteś do niej uprzedzona. Żaden film z jej udziałem nie zmieni twojego zdania. Ja obejrzałem kilka jej fotografii i natychmiast wpadła mi woko. Wtej chwili uważam że jest jedną z najpiękniejszych kobiet na świecie,a mówienie o tym że każdy ma inny gust jest nieporozumieniem. Piękno zawsze jest piękne, a brzdkie jest brzydkie.

Taja

Cytuję "Nie widziałam jej też w żadnym filmie."

A oceniłaś ją na "4". Na jakiej podstawie?? Aaaa "Bo nie za specjalnie Ci się podoba"

Brawo dla tej Pani.

Taja

Radzicie Taji oglądnięcie jakiegoś filmu z Albą...ale ona grać nie umie wogóle. Dla mnie jest bardzo ładna, ale co z tego? W filmie nie uroda się liczy. Obejrzyj sobie z nią film, a jak już wyrobisz sobie zdanie na temat jej jakże "rewelacyjnej gry aktorskiej" to wtedy się wypowiedz :)