Jessica AlbaI

Jessica Marie Alba

7,4
18 474 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jessica Alba

Nie jestem jakąś jej tzw. anty-fanką, ale nie jestem też fanką. Uważam że nie powinna być na 22 miejscu! Jest tylu dobrych aktorów którzy są poza I setką, a na 22 jest jakaś taka, co w kilku filmach zagrała, w trzech dobrych i już! Wydaje mi się o dlatego, ze ktoś dał tu jej ładne zdjęcie i ludzie głosuja! Uroda- jedno, ale gra aktorska też jest ważna! :/

Arwen_7

Taaa. Gdyby Bill Kaulitz był na pierwszym miejscu to byś nic nie mówiła.
P.S Źle Ci się wydaje...

Szajba

OMG z kim ja rozmawiam :|:|:|. Proszę Cie. Daruj sobie komentarze na temat dobrego aktorstwa skoro Tom Hanksa jest wg Ciebie dnem. Co gorsza jakiś Bill jest geniuszem.

Arwen_7

Ja się zgadzam z Arwen. Co Ciebie Szajba obchodzi, kogo lubi Arwen? Niech sobie lubi nawet Blog 27, jeżeli już komentujamy to Jej koment jaki tu dała, a nie dogryzanie kogo lubi. No więc, moim zdaniem Alba z pewnością nie zasługuje na to, aby być na tak wysokim miejscu. Chyba dla każdego jest jasne, że jest tam tylko ze względu na ładną buzię. A to nie jest ranking piękności. Popatrz jacy aktorzy są znacznie niżej np. Nicole Kidman, Quentin Tarantino, Scarlett Johansson, Naomi Watts, Marlon Brando, John Malkovich, Joaquin Phoenix, Stanley Kubrick, Russell Crowe... można by długo wymieniać. Dla mnie to jest naprawdę żałosne. Jessica zagrała w kilku filmach, w których specjalnie się nie wykazała (chyba że ładne ciało - błękitna głębia, honey) a tu takie miejsce że przebija świetnych aktorów...

Skylaria

W pełni popieram, forum filmwebu jest opanowany ludżmi oceniającymi wygląd. Co z Edem Harrisem, który jest poza rankingiem, tak samo jak Bob Hoskins, James Cromwell czy nawet o dziwo Ian McKellen, którego zna prawie każdy (tylko że kojarzy się go zazwyczaj z np. Gandalfem, którego zagrał w wiadomej produkcji) to strasznie straszne:)

Skylaria

A co mnie obchodzi kogo ona lubi?? Wypowiada się na temat gry aktorskiej a pojęcia nie ma o tym skoro dała"1"dla Hanksa. To jest dobrze?? Stara sie tym samym go poniżyć a każdy kto się choć troche zna na aktorstwie wie, że to znakomity aktor. Poniża geniuszy, oni spadają na niższe pozycje w rankingu a jescze czepia się miejsca Alby bo jest wysoko. A to przez takich jak ona tacy jak właśnie Brando, Phoneix czy Ian McKellen są nisko.

Szajba

Ludzie zrozumcie, że ten ranking nie ukazuję aktorow o najbogatszym dorobku, czy poprostu najlepszych tylko jest to ranking gdzie wygrywają najpopularniesi aktorzy, niejednokrotnie oceniani tylko za urodę.

Yasiu

poza tym dość oczywiste jest, że ranking jest jak najbardziej subiektywny... a dla mnie pierwsza dziesiątka przedstawia się bardzo atrakcyjnie... nie pokrywa się z moimi ulubionymi, ale oni nie są aż tak wybitni jak ci z rankingu.... poza tym, nie spodziewajmy się, że znajdzie się więcej fanów np. F. Murray Abrahama niż Bruce'a Willisa czy Jessiki Alby...

Szajba

Może i tak, ale również przez takich jak Ty którzy dają Albie wysokie oceny za ładną buzię. Może Arwen do Hanksa się myliła, ale co do Jessicii zasolutnie ma rację... w tym rankingu królują ładne buzie. Niestety.

Skylaria

Przez takich jak ja?? No to mamy problem bo ja nie dość, że mam uzasadnienie na wstawioną ocene Alby, to jeszcze nie wstawiłem jej(tak jak zapewne Ci się wydaje) "10" lecz "8" i nie mam zamiaru jej obniżać tylko dla tego, że jest na wysokim miejscu w rankingu, tymbardziej, że nie ponizam geniuszy.
Pozdro.

Arwen_7

Wiesz,ale chyba miajesce zalezy od gwiazdek...Moim zdaniem tak ludzie zadecydowali i tak jest... Uważam,ze jest bardzo dobra aktorką,ale nie dali jej się jeszcze wykazać...

Sky_Angel

ja też tak myślę... mam kilku aktorów, którzy nie są zbyt poważani, bo są młodzi i grali w mało ambitnych filmach, ale myślę ze z czasem zyskają poważnie..

nemezis

Ja nie jestem super fanką Alby ale lubię ją jak również filmy z jej udziałam, ale powiedzmy szczerze ona nie zasługuje na to miejsce. Na dalszych miejscach są o niebo lepsi aktorzy, lecz na filmwebie są głównie ludzie młodzi którzy oceniają (jak juz nie którzy wspomnieli) ładną buzie i ciało. Przyznam ja też na to patrze ale to jest forum o filmach a nie o najładniejszzych buziach. Więc radze zauważyć w końcu grę aktroską.

AimeR

no dobra, ale mnie się na przykład podoba jako aktorka... i naprawdę nie robi mi różnicy, czy wyglądaj jak jessica czy jak renata beger..

Sky_Angel

To jak się wykarze to możesz jej zmienić ocenę..i po kłopocie :P

Arwen_7

Ona potrafi grać...I to bardzo bardzo dobrze...Moim zdaniem jeśli ktoś nie widział z nią większości filmów to nie powinnien się wypowiadać,bo czasem nie wchodzi wgre to jak aktor gra tylko często ocenia sie jakos filmu i przez to aktorzy dyzo tracą...