Jessica AlbaI

Jessica Marie Alba

7,4
18 474 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jessica Alba

Nie wiem czy to prawda ale ostatnio przeczytałem w gazecie plotkarskiej, że przyłapano Jessice na prostytuowaniu się. Tragedia

pawelluci

HE HEEHE czego to tera nie wymyśla:) Nie przejmuj sie, to nie pierwsza aktorka która niby dorabia sobie za stanie pod latarnią hehehe ja kiedys przeczytalem nawet że Sharon Stone oddawała sie orgiom z bezdomnymi lol
PS. Nie wierz we wszystko co piszą
Pps. Nie wierz 90% brukowcom
Ppps. Mam nadzieje że to nie była prowokacja bo... marny twoj los:P

Yasiu

"prostytuowaniu sie" hahahahaha a co to takiego :] nie moge, czy ludzie takie cos wymyslaja, czy serio z gazet czytaja :| bo jak tak to gratuluje...w brukowcu przeczytalam :] przeciez tam to moze z 5% prawdy pisza- a reszta to calkowicie z palca wyssana :]

pawelluci

jedna rada: uciekaj od osob/gazet/itd/etc plotkarskich

pawelluci

w takich gazetach prawdą jest chyba tylko stopka redakcyja i dodawany film...
szczerze;wierzysz,ze aktorka,sliczna,dodajmy majaca za sobą role w np. Sin city sie prostytuuje??
ja np. niespecjalnie.Ale moze naiwna jestem,haha

Iguhaaa

Oh straszne !!! Jessica daje **** no bez przesady, bo zaraz sie poplaczę !!! Dziewczyno, skąd Ty się urwałaś.:| Powtórzę to co już pisali moi szanowni poprzednicy: nie wierz w takie gówna.

pawelluci

To chyba logiczne, że jeżeli jest to gazeta plotkarska to to jest plotka? :)

ewelina842

A plotki zazwyczaj sa falszywe. Podaj zrodlo to z checia przekaze im stosowna wiadomosc od agenta Jessici, ktory na pewno bedzie oburzony. To bylo polskie czy zagraniczne zrodlo?

pawelluci

Wiem, że to było dawno, ale to potwierdza moje zdanie na temat brukowców. "SKURWIELE"

pawelluci

jakby chciała to mogłaby mieć kazdego a nie uciekac sie do prostytucji :/ okropne jest to co wypisuja gazety. ludzie poprostu zazdroszcza sławy i pieniedzy wiec wypisuja glupoty wyssane z palca;/

DoNiA

zamocne! babka przez cały czas gada "nie rozbiore się przed kamerą" a tu gazety robią taki zonk... Czego to się nie robi dla zwęszenia sensacji :D

pawelluci

zgadzam sie !! zawsze powtarza ze sie nie rozbierze a w filmie "sin city" miala opory zeby sie rozebrac

DoNiA

Prawda jest taka, że w komiksie Nancy podczas swojego tańca ściągnęła stanik. Myślę, że nikt by nie narzekał na widoki :P ale Alba się nie zgodziła. A w Słowniku snów prosiła o dublerke.

DoNiA

no..miala opory zeby sie rozebrac ale dziwke zagrala z przyjemniscia... :/

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty

no własnie, nikogo nie podnicasz, a jak sie by popatrzyło na twopją podobizne, to by kazdy wychaftował coś czyli puścił pawia jak się to muwi. Zrobiłby tez kupe i nasikał na twoje brzytkie, stare ciało. Ty pomarszczona babo!!!

użytkownik usunięty
pawelluci

Kobiety są okropne w stosunku do innych ładniejszych kobiet. Jak widzę takie komentarze to zgadzam się z opinią, że mają o jeden zwój wiecej w mózgu od kury. A le tylko po to aby nie chodziły po ulicy i srały.

użytkownik usunięty

Jacie. przeciez ona nigdy żadnej prostututki nie zagrała, i nigdy tego nie robiła, bo ona ma juz zawód i to dobrze płatny. najgorsze, że zazdroszczą jej te brzytkie dziewczyny, a nawet szpetni faceci. Rzygac mi się chcę jak piszecie że Jessi zagrała lafiryndę, bo to jest kłamstwo!! Sto Lat Sto Lat niech żyje żyje Jessi nam. A wam, wredni ludzie tego nie życzę. Do widzenia!!

fajna spółka ziomal and rapacini zoo ( tłumaczę, bo niedorajdy umysłowe znów opatrznie zinterpretują skrót zoo)---skrót oznacza nie ZOO ze zwierzętami, tylko ograniczoną odpowiedzialnością.

użytkownik usunięty
lollii

Dałaś się idiotko sprowokować, witam cię palcem przyjażni. Jeszcze trochę czasu a przyleziesz dewoto pod mój sklep monopolowy, ale nie licz na zbyt wiele.

tak, mam dzięki tobie darmowy materiał do pracy :-DDDDDDDDDD , zbijam kase na takich niedorajdach życiowych i półgłówkach....hihihi
prowokacja moja nigdy nie jest bezinteresowna, jestem po prostu materialistką :DDDDD , a ty jak zwykle androny pleciesz... :DDDDDDDDDDD

użytkownik usunięty
lollii

A jednak skarbie nie możesz się odczepić. Lollia pociąga cię taki typ facetów, niekiedy łagodni, dobrotliwi, a w innej chwili aroganci, wulgarne prymitywy i skrajne elementy tego świata. Lollia skończmy już tą prostacką dyskusje, ubliżając sobie nawzajem do niczego nie dojdziemy. Tym bardziej że Ty i Flexia zaczynacie nadużywać alkoholu, a wasze toasty mi zaimponowały. Wznoszę zdrowię za waszą pomyślność.
Jan Sebastian.............bach.

A gdzie tam, ja pije tylko herbatkę *_*

flexia

"A gdzie tam, ja pije tylko herbatkę *_* "

Tak trzymać, dobrze dla Ciebie! :D

użytkownik usunięty
Nachtjager

Dziewczyny...macie papugę, jaka yntylygyntna nawey umie pisać.

wyczuwam przypływ potężnej zazdrości o Kakiharę. A to jest zbędne. Nie dość, ze mam swoje lata, to jeszcze szans na skłócenie nas poprostu nie ma ...(nawet gdybym tego pragnęła, jest to niemożliwe)Kakihara jest moim najdroższym wnuczkiem:DDDDDDD

60letnia lollia

użytkownik usunięty
lollii

Wszystkiego najlepszego z okazji 61 urodzin i zadowolenia z jakże yntylygentnego wnuczka, życzę wielkiej gromady tego typu wnuków. Niech nam żyje niech nam wzrasta Twój piękny wnuk.........nasz kolega. Pomyślności skarbie... a więc siub w ten głupi dziób.

"Niech nam żyje niech nam wzrasta" ..popapuguje trochę..
nie powiem, zeby mi to czegoś nie przypomiało. Hmmm, ciekawe czego??? juz wiem, wypisz wymaluj Rap-acini ( "Sto lat sto lat niech nam żyje Jess alba")nie trzeba mnie postarzac, do 61 jeszcze mi brakuje pare miesięcy.

użytkownik usunięty
lollii

Wolałem to wcześniej zrobić ze względu na moją zniszczoną wątrobę. Nie wiem czy dotrwam do Twojego święta, przy moim trybie życia długo nie pociągnę. Co do Kakihary, w jakim celu miałbym was skłócać, jeśli to rodzina...babcia i wnuk, to ten gówniarz żaden rywal dla mnie.

Rób co chcesz, skoro uważasz, że mnie pociągasz tkwij nadal w tym przekonaniu, a nuż zmieni cię to na lepsze.
Mam mocną głowe do używek,a głowy nie trace nigdy...zwłaszcza po alkoholu.

lollii

wiele dziewczyn mysli ze ma mocną głowe po alkoholu a wiadomo przeciez jak to sie czesto konczy i ty tak samo

pawelluci

Jakby Jessica byla prostytutką, to codziennie korzystałbym z jej usług. Tylko to jest głupia prowokacja, a użytkownicy FilmWebu, najczęściej odpisują na posty prowokantów.