wiem, że jest to forum dla fanów Jessici Alby, ja tez jestem jej wielkim fanem, ale właśnie fanów chciałbym zapytać co się wam w Jessice niepodoba, chodzi mi raczej co byscie w niej zmienili?, jakie filmy z jej udzialem sie wam niepodobaly?
mnie osobiscie niepodoba sie w niej jej dobór ról, troszkę za dużo gra w filmach fantastycznych, mogłaby spróbować swoich sił w innych gatunkach
i muszę jeszcze dodać, że te filmy fantastyczne bardzo mi się podobały, tylko, że osobom, które nie przepadają za tym rodzajem filmów Jessica może wydawać się kipską aktorką. NIC WIECEJ NIE MAM JEJ DO ZARZUCENIA.
jestem prawdziwym fanem Jessi Alby i musze powiedziec wam że nie widze powodów, żeby wymyślac na nia jakieś złe rzeczy. Bo dla mnie i dla prawdziwych fanów ona jest idealna. Gra super!!!! w każdym filmie zagrała wybitnie, a czemu źle że zagrała w fantastycznych filmach? przeciez fantastyczne aktorki grają w fantastycznych filmach i serialach. Nie mam zamiaru jej krytykować bezmyślnie, ale ja nie mogem sie doczepic że źle wygląda czy że źle występuje. Dobrze w sumie, że ona nie zagrała w filmach do płaczu, bo w tragicznych rolach nie chcę jej oglądać. Chcę na nią patrzyć jak się cieszy, tańczy i się uśmiecha. I to mi wystarczy do szczęscia. Jessi jesteśmy z Tobą!!!!!!!!! nie ma co się zmieniać, i tak jes najlepsza
Rapaccini ? twój gigantyczny entuzjazm dla pani Alby, no cóż, spróbuj obejrzeć sobie jakieś inne aktorki, nie tylko Alba na świecie jest LOL!
ja sobie obejrzałem i powiem ci, ze wiekszość jest brzytka i głupio gra we filmach i serialach. Ładna jest tez ta dziewczyna z Piratów w Karaibach i ta ładna tez jes co śpiewa Lindsey Lohan. Ale i tak jest najładniejsza i najlepiej gra Jessi. A tobie powiem, że się nie znasz na aktorstwie i nie tylko. Nie kłoc się z nami bo i tak nie wygrasz!!!!!!!!!!
Nie wysłało i się poswiece żeby cie naprostowac w myśleniu logicznym drugi raz. Jessi jest najlepsza, a ja się znam dobrze na filmie . Duzo widziałem, aktorek znam pełno ale żadna nie jest na tyle super żeby ją poruwnywac do Jessi!!!!!tez jes ładna ta dziewczyna, co występowała w Piratach z karaibów i jeszcze parę innych, ale tutaj jest temat o jess więc nie bede pisał o innych. Nie denerwuj mnie , bo i tak mnie nie przekonasz, że inne sa lepse od Jess Alby. Sam się przekonasz i zrozumiesz swoje błedy i bedziesz jeszcze chciał, żebyśmy ciebie przyjęli do fanklubu J.A.!!!!!!!!!!
"Ładna jest tez ta dziewczyna z Piratów w Karaibach i ta ładna tez jes co śpiewa Lindsey Lohan." LOL, dude - zwłaszcza to o Lohan że ładna, fajny gust nie ma co, looool
ona jest najładniejsza
a co do filmów to właśnie te fantastyczne filmy są na topie i one sie sprzedają i sorybardzo ale gdyby nie cin city bądź fantastyzna 4 nie była by taka znana mało kto oglądał Honey czy np. Słownik Słów ale nie to jej przyniosła wielką sławę mi sie osobićcei strasznie podobała w awake i pasowała do tego filmu,. dzięki sin city została najbardziej porządaną kobietą świata i nie mówmy że nie lubimy jej w takich filmach b jak dziwka jest piekna i seksona szzcególnie jak tańczy z lassem ale i w kombinezonei z f4 jest sexy. bardzo puiekna jest też w Błękitnej głębi i honey. Tak fajnie i dziewiczo wygląda w słowniku słów i oczywiście nie moge się doczejkać good luck chuck bo może być niezły film. co do niedoskonałości jess to moim zdaniem powinna więcej jeśc bo jest trochę chuda i niech trzyma bo kocham ją przedewszystkim za to że sie nie rozbierała publicznie. Ofszem widzialem foty gdzioe nieby jest goła ale to jest fotomontarz i widać to!!!
",. dzięki sin city została najbardziej porządaną kobietą świata i nie mówmy że nie lubimy jej w takich filmach b jak dziwka jest piekna i seksona szzcególnie jak tańczy z lassem ale i w kombinezonei z f4 jest sexy."
lol Give me a break and get lost!
o nic :-) nie przypuszczałam, że pojawisz się tutaj, w bagnie zepsucia, na zdehumanizowanych moczarach. Żeby tylko przez fakt Twego tutaj bytowania na Keanu nie spadła kolejna klątwa!!!
A wiesz, że odkryłem waszą siedzibę :P?? Dzięki jednak, że nie było nic niemiłego na mój temat. Ale czy lubię się przekomarzać to sam nie wiem :).
Odnośnie tematu to zauważ, że sama jesteś tutaj :)
Ja też mam nadzieje, że Keanu nie oberwie... bo po prostu nie wytrzymam i sie delikatnie mówiąc wkurzę(mogło być brutalniej napisane :P) W ogóle Ci co rozumieją, że tragedie życiowe wpłynęły na jego aktorstwo umieją go docenić. Z tego, że grał i że w filmach przed i jakiś czas po tragicznych wydażeniach grał znakomicie. Ostatnie 3 filmy potwierdzają, że się pozbierał, a szczególnie Przez Ciemne zwierciadło(jak nie widziałaś to, polecam film i zachęcam jednoczesnie do przeczytania książki).
Pozdrawiam :*
zakładając ten temat chcialem zebyscie napisali co wam sie w niej niepodoba, jak wam sie wszystko podoba to nie widzę sensu zebyscie tu na darmo pisali
no właśnie to po co zakładać takie przymulone tematy skoro jessica jest ideana i nawet moja pani od w-f powiedziała że gdyby nyła lesbijką to przespałaby się najchetniej z albą i wszyscy których znam mówią że jest idealna ................ wiecie rze miała skracane uszy!!!!
Bartusek brawo za ortografie, chyba nigdy nie widziałam zeby ktoś napisał "że" przez rz.. no ale cóż
kiedys tez byłam wielką fanką Jessici, i nie chce teraz sie kłócic, nadal ja bardzo lubie, ale spojrzałam obiektywnie, to ona az tak dobra aktorka nie jest, sa lepsze, jest sliczna to trzeba jej przyznac. bardzo lubie jej filmy z wyjatkiem sin city... dla mnie bylo dretwe. nie zagrała jeszcze w ambitnym filmie, mam nadzieje ze owego sie doczekamy :)
sorki za ortografię ale jestem dyslektykiem i robię postępy :) sin city obejżałem tylko dla niej ale sądze że doś mądry film z jess to Awake, a fajna komegia może wyjść z Good Luck Chuck :)
przeciesz to o niczym nie świadczy, jak się robi błędy.Przynajmniej my jesteśmy prawdziwymi fanami, nie tak jak te głupie osoby, zwłaszcza brzytkie dziewuchy, których nikt nie chce oglądac, bo nie mówie juz o czyms więcej.
Bartusku daje Cię do ulubionych. wiem, że znasz się na aktorstwie, a do Jess żadna się nie umywa, tylko ze mi sie wydaje że Jess super zagrała w Cin City. to co tam muwiła to mi wystarczy żeby o niej myślec dobrze.
"wydaje że Jess super zagrała w Cin City."
Już napisałam, ona tam tylko siedzeniem kręciła, a nie grała, przejrzyjcie na oczy!
Nie zgrywaj wielkej znawczyni, bo sama oceniłaś Diesela na 10.
W Sin City zagrała najlepiej ze wszystkich aktorek, a to, że może i była najładniejsza(kwestia gustu) nie ma tu nic do rzeczy.
ja nie jestem dziewczynom Szajba, ale wam wszystkim prawde oznajmię, że Jess jest najładniejsza i że w Cin City zagrała rewelacyjnie. Wszystkie inne aktorki były brzydkie, a Jess super!!!!!
moje zdanie na dzis Fani Jess Alby łączmy się!!!
o nie!!!teraz popełniłaś grzech, bo ona jest jak diabeł czarna i na dodatek ona była tam dziwką, albo cos w tym stylu. Jes jest jak anioł, jest taka wspaniała i dobroc ma na twarzy.To widać!!!!!!!!!
?bo ona jest jak diabeł czarna i na dodatek ona była tam dziwką?
Czasem czarny diabeł ma więcej tajemniczej gracji i uroku niż biały anioł.
no nie!!!nic z tego Ania nie rozumiem, dla mnie lepszy jest anioł, a tajemnica jest zawsze jakby grzechem, a ja lubie grać w otwarte karty pszecież. A Jess nie gra takich ról, bo ona jest pobozna i dobra, ma bardzo dobre serde, a ta o której piszesz to grzesznica i diabeł jest!!!!!!
Czyżbyś miał coś do czarnoskórych kobiet?? A czy Jess jest pobożna to przecież nie wiesz, zresztą chyba zagra gdzieś gdzie parodiują biblię, ale nie jestem pewna..
twoja pani jest nawet fajna, szkodda że jest lezbijkom. Ale Jess nawet jak miała przyciente uszy, to i tak jest najlepsza. Jess górą, antyfani dołem!!!!!
Co do sin city to jesstam też była dziwka tylko tyle że jak jej powiedzieli żeby sie rozebrała to sie nie zgodziła i jest dobrą aktorą bo on jako jedyna dziwka z filmu spędzała wieczory w klubach nocnych żeby dobrze w roli wypaśc więc nie mówmy że zagrała źle. Było jej mało. Pobożna formalnie jest, choć kościół ją niedawno skrytykował i stwierdził że jest wielowyznaniowa wi.ęc kocham ją za taką jaką jest i świetna ma byćpodobno w sic city 2 - już nie mogę się doczekać. I jest aniołem z wdziękiem i sexapilem dialbicu ;D;D:D:):):;0